Horoszkóp

Szuper évre számíthat a Szűz 2020-ban

A Szűznek nem lehet oka panaszra 2020-ban. Szuper évre számíthat, most minden a vágyai szerint történik. Végre igazán önfeledt és boldog lehet. A horoszkópból természetesen minden igazán fontos részletre fény derül.

A Szűz csillagjegynek szuper évet jeleznek a bolygóállások 2020-ra. A horoszkóp szerint nagyon sok boldogságban lesz része mind a munkájában, mind a magánéletében, nem mellesleg a kreativitása is szárnyal.

2020 kiváló lehetőséget hoz a Szűznek

Szűz jegyűként némi tanítást még kapsz ebben az évben, de csupán azért, hogy végre megélhesd és megengedd magadnak a valódi örömet, vidámságot, s jóval rugalmasabb és könnyedebb lehess, mint korábban bármikor. Mindez pedig azt is jelenti számodra, hogy az új évben végre el tudod engedni a maximalizmusra vonatkozó kényszeredet. S ez, hidd el, csöppet sem lesz baj. Sőt! Figyelj most a belső gyermekedre, legyél gyermekien önfeledt és vidám. Mint egykoron, amikor még egészen kicsi voltál. Nagyszerű felfedezéseket tehetsz magadban.

Szerencsére a Bikában járó Uránusz pontosan ebben támogat majd téged. Olyan örömteli változásokat hoz, amelyekről talán csak a legtitkosabb álmaidban mertél gondolni. Persze, segít abban is, hogy változtass az idejét múlt szokásaidon is.

Szuper évre számíthat 2020-ban a Szűz a horoszkóp szerint (fotó: Pixabay)

Számos újdonságot tanul a Szűz 2020-ban

Uralkodó bolygódnak, a Merkúrnak köszönhetően bőven lesz alkalmad gondolkodni, s újraértelmezni az életedet. A Merkúr 2020-ban ugyanis három alkalommal végez hátráló, vagyis retrográd mozgást, amely mind-mind tippeket ad a jövőbeni változtatásokról. Persze, ezeket az időszakokat Szűz jegyűként megterhelőnek érezheted, de sose feledd, minden érted történik. Nos, a Merkúr 2020-ban

  1. február 16-március 9. között hátrál először, amikor is a Halakból visszalép a Vízöntő jelébe. Ez az időszak tökéletes, hogy új megvilágításban lásd a körülötted élőket, a családtól kezdve a barátokon át a munkatársakig, bárkit. Biztosan elgondolkodsz majd rajta, hogy valóban ismered-e őket…
  2. A Merkúr retrográd mozgást végez június 17-július 11. között a Rák jelében. Ebben az időszakban a hűségedet, a lojalitásodat tesztelik a bolygók. Érdemes elgondolkodnod, mihez, kihez ragaszkodsz a leginkább, milyen értékek fontosak a számodra, s kik azok a személyek, akikkel el tudod képzelni a jövődet.
  3. Az év harmadik Merkúr retrográd időszaka október 13-november 3. közé esik, amikor a bolygó a Skorpióból lép vissza a Mérleg jelébe. A gondolat- és hitrendszeredet érdemes ekkor felülvizsgálnod. Persze, ne ítélkezz, csak gondold át, vajon mennyire egyeznek a szabályaid, az elvárásaid a többiekével.

A Szűz átalakítja az életét 2020-ban

Szűz jegyűként az egészséges életmód számodra alapvetően fontos. Figyelsz ugyan magadra, mégis eljön 2020-ban az az időszak, amikor rájössz, ideje változtatni, és kicsit megreformálni az addig életedet. Lehetsz magaddal kicsit engedékenyebb, és a szigorú napirendeden is lazíthatsz valamit. Pontosan tudni, érezni fogod, mi az, amit meg kell változtatnod a jólléted érdekében. Az év legnagyszerűbb napja kétségtelenül december 21. lesz. Érdemes felkészülnöd a különleges lehetőségre már jó előre, hiszen amit ezen a napon elindítasz, azt sikerrel meg is valósíthatod. Fontos mérföldkő lesz majd az életedben a megújuláshoz, és persze minden máshoz is.

Összességében 2020 kétségtelenül az egyik legsikeresebb és legboldogabb éved lehet. Persze, rajtad is múlik, hogyan sáfárkodsz a lehetőségeiddel. Tedd minél jobban! Éld meg a valódi örömeket nemcsak a munkádban, a magánéletedben is. Most valódi sikerekre számíthatsz.

(via astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top