Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 17. – Harmonikus lehet a péntek, ha…

Valójában nagyon harmonikus lehet ez a péntek, hiszen a Hold a harmóniára törekvő Mérlegben jár ma. Nem mellesleg péntek a Vénusz bolygó napja, mely szintén a szépségért, a harmóniáért, a békéért felel. A napi horoszkóp szerint mégsem biztos, hogy minden ilyen szépen alakul ma...

Kos

Némi ellentmondásba keveredhetsz a pároddal. Jó lenne, ha nem csinálnál ügyet az érzékenységéből, hiszen mégiscsak péntek van, és hamarosan itt a hétvége. Lepd meg inkább valami apró figyelmességgel, például egy szív alakú csokival, és meglátod, minden a lehető legjobban alakul…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Könnyen lehet, hogy pénteken félreértesz valamit, vagy olyan váratlan változás történik a munkahelyeden, amire egyszerűen nem találsz értelmes magyarázatot. Nem biztos, hogy mindent értened kell, ráadásul hamarosan úgyis megtudod a legfontosabb részleteket. Akkor meg minek bosszantani magadat, nem igaz?

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Lehet, valaki erősen köti az ebet a karóhoz, de nem kell, hogy a viselkedése bosszantson téged. Fogadd el, mindenki másképp éli az életét, s mindenkinek lehet más véleménye, mint a tiéd. Te alapból is könnyed és rugalmas típus vagy, használd ma ezt a kiváló képességedet.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Jól tennéd, ha pénteken szó szerint is kiszellőztetnéd a fejedet. Kicsit sok gondolat kavaroghat benned. Érdemes még egyszer végiggondolni a hét történéseit, de aztán felejtsd is el az egészet. Mintha meg sem történt volna. Nem érdemes több energiát fordítani arra, ami már amúgy is elmúlt.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Lazább napnak tűnik a péntek. Legalább ma befejezheted a még függőben lévő dolgaidat. Munka után megérdemled a kikapcsolódást. Jól tennéd, ha összefutnál egy-két jó baráttal, akikkel idén még nem is találkoztál. Rád fér az önfeledt beszélgetés. Lesz közös témátok bőven.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Vajon mennyi időt töltöttél a szabad levegőn az elmúlt hétben? Ugye, nem sokat? Nos, valamelyest pótolnod kellene ezt a hiányosságot, mert a szervezetednek is szüksége van a levegőre. Mindegy, milyen az idő, öltözz fel melegen, és ha teheted, sétálj haza a munkahelyedről. De legalább fél órát tölts a szabadban.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint harmonikus is lehetne ez a péntek… (fotó: Pixabay)

Mérleg

Kicsit érzékenyebb lehetsz pénteken. Az is lehet, valaki olyasmit akar rád erőltetni, amivel te nem értesz egyet. Hidd el, semmire sem kell igen mondani, amit nem szívből teszel. Sőt, végre ideje lenne nemet mondanod. Talán épp ezt kívánja ma tőled az élet. Bátran gyakorolhatod…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Viszonylag nyugodt és kiegyensúlyozott napnak tűnik a péntek. Ha bármilyen pótolni valód lenne, ma még be tudod fejezni. Fontos, hogy semmilyen munkát se vigyél át a következő hétre, mert csak nyomasztana a gondolat a hétvégén. Nem érdemes elrontani az igazán szépnek ígérkező napokat.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Hidd el, kérhetsz segítséget, a többiek nem utasítanak vissza téged. De ehhez el kell mondanod, mire van szükséged, mert senki sem tudja kitalálni a gondolataidat. Próbáld csak ki! Meglepődsz, milyen sokat támogatnak és segítenek téged önzetlenül is.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Pénteken is bosszantó emberek társaságában találhatod magadat. Viszont ma kellő higgadtsággal tudod fogadni a többieket. A Merkúr ugyanis támogat, hogy megfontoltan válaszolj, vagy ne is reagálj semmit sem. Ez egy igazán hasznos tapasztalat lehet. Tedd el magadban, hogy máskor is hasznát vehesd.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Pénteken nagyon feldobódott a hangulatod. A munkához nincs igazán sok kedved, beszélgetni viszont annál inkább szeretnél a többiekkel. Ha ez egy lazább nap, senkit sem fogsz zavarni, sőt kifejezetten szórakoztatónak találnak téged a kollégák. Remélhetően ma tényleg semmit sem kell komolyan venni.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Pénteken inkább a csendet választod. Valójában jól is teszed, hiszen épp elég hangosak körülötted a többiek. Ha nincs kedved, nem muszáj belefolynod a beszélgetésekbe. Ma a hallgatással egyébként is sokkal többet érhetsz el, mintha mindenáron hallatni akarod a hangodat.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top