Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 19. – Kicsit szomorkás vasárnap

Kicsit szomorkás, borús lehet a hangulatod vasárnap. A napi horoszkóp szerint a legjobb döntés az lenne, ha kimozdulnál a négy fal közül. Önmagában már ettől is sokkal jobb lesz a kedved...

Kos

Vasárnap semmiről se dönts egyedül. Mindent beszélj meg a pároddal, máskülönben sértődés, vita, veszekedés, félreértés robbanhat ki köztetek. Ne kösd az ebet a karóhoz, legyél rugalmas, már amennyire lehet. Hidd el, így lesz mindenkinek a lehető legjobb.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szerelmes hangulatba kerülsz vasárnap. Jól is teszed, ha a pároddal töltöd a hét utolsó napját. Bújjatok össze, csináljatok közös programokat. Főzzetek együtt, kiránduljatok, valójában mindegy, mit választotok, hiszen az együttlét, a közös időtöltés a legfontosabb.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

El kéne engedned a ragaszkodásodat. Te alapvetően rugalmas típus vagy. Jól tennéd, ha vasárnap előkeresnéd ezt a tulajdonságodat, és nem akarnál mindenáron a saját véleményedhez ragaszkodni. A kompromisszum ma is nagyon sokat ér. Te is jobban érzed magad tőle.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Kettős érzés lehet benned vasárnap. Egyrészt boldog vagy, másrészt meg kicsit el is szomorítanak bizonyos dolgok. A két érzelem között váltakozik egész nap a hangulatod. Próbálj a pozitív mellett maradni. Ha befelé figyelsz, rájössz, a megérzéseid is pontosan ezt súgják neked.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Vasárnap a testedre kellene a leginkább figyelned. Mit és mennyit eszel, mit és mennyit iszol? Hajlamos lehetsz ma túl sokat enni, ugyanakkor kevés vizet fogyasztani. Pedig pont fordítva lenne ideális: kevés és könnyű étel mellett nagyon sok szénsavmentes ásványvíz, esetleg gyógytea.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A környezetváltozás kifejezetten jót tesz neked. Nem kéne ezért vasárnap sem otthon gubbasztanod, hanem utazz el valahová. Persze, nem kell nagy távolságokban gondolkodni, a következő település is megteszi. Látogasd meg a barátokat, a testvéreket, ha a közeledben laknak. Nagyon fognak örülni neked.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Kicsit szomorkás lehet ez a nap a horoszkóp szerint (Fotó: Pixabay)

Mérleg

Talán nem sok kedvet érzel vasárnap a közös családi ebédhez, látogatáshoz, de most mégsem kerülheted el. Szedd össze magad, és tegyél eleget a többiek kívánságának. Próbálj a lehető legnyitottabb és elfogadóbb lenni. Ezt is elvárják most tőled a többiek.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Vasárnap nagyságrendekkel jobb a hangulatod, mint amilyen tegnap volt. Ha kibírtad sértődés nélkül, ma minden vágyad teljesülhet. Valójában mindenki a te kérésednek akar eleget tenni. Engedd meg a környezetednek, hogy kicsit kényeztessenek téged. Különben is megérdemled a figyelmet.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Hajlamos lehetsz a szélsőségekre vasárnap. Nagy lelkesedéssel dobsz be valamilyen programot, aminek a párod viszont kicsit sem örül. Ahelyett, hogy felbosszantanád magad, inkább kérdezd meg, neki mihez lenne kedve. Mindketten önállóak vagytok, valójában csinálhatjátok mindketten, amihez kedvet éreztek.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nem leszel topon vasárnap, aminek az oka, hogy a Nap hétfőn kilép a jegyedből. Ez még nem ok a szomorkodásra. Inkább csinálj számvetést: gondold végig napról napra az egész hónapot. Mi minden történt veled? Milyen célokat valósítottál meg? Rájössz, sokkal színesebb időszakot hagytál magad mögött, mint eleinte sejtetted…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Vasárnap érdemes kimozdulnod otthonról. Ha teheted, kirándulj, sétálj a természetben. Most például megölelhetnél egy fát, miközben ráhangolódsz az energiájára. Különös spirituális élményben lehet részed, ha kipróbálod. A megérzéseid, az intuíciód ma bámulatosan működik…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Vitába keveredhetsz a pároddal, ha nem figyelsz rá. Szedd elő minden empátiádat, és figyelmesen hallgasd őt. Valójában pontosan ezért szeretett beléd anno, mert nagyon érzékenyen tudsz figyelni, és remek tanácsokat is adsz. Ma pontosan erre van szüksége. Te meg csak add önmagad.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top