Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 21. – Meglepetéseket jeleznek a bolygók

Kedden váratlan meglepetésekben lehet részed, ugyanakkor a napi horoszkóp szerint nem biztos, hogy ezek a meglepetések örömmel töltenek majd el...

Kos

Váratlan találkozásban lehet részed ma. Valószínűleg először nem különösebben örülsz ennek a lehetőségnek. Ennek ellenére maradj nyitott és kedves. Ami most még nem tűnik kecsegtetőnek, a jövőben különösen és váratlan fordulatot tehet – a te javadra…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Akkor találod meg a közös hangot a többiekkel, ha rugalmasan állsz mindenféle felvetéshez. Talán másként gondolkodsz bizonyos dolgokról, mint a környezeted, de ez mégsem jelenti, hogy csak nálad lehet a teljes igazság. Valójában mindenkinek igaza van egy kicsit. Ezeket érdemes összehangolni.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Jól érzed magadat kedden. Újszerű ötleteid támadnak, s nagyon másként fogalmazol, mint általában. Ez az újítás kifejezetten jól áll neked, nem mellesleg a többiek is felfigyelnek rád. Valójában bármit elérhetsz az egyedi és újításra ösztönző kommunikációval ma.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Ideje elengedni azokat a téveszméket, amelyeken talán már hetek óta rágódsz. Ez a felfrissülés, az újítás időszaka, vagyis minden régi és elavult gondolatot, helyzetet el kellene már engedned. Olyan bámulatos megkönnyebbülést érezhetsz, amit most még elképzelni sem tudsz. Kedden kezdd el kitörölgetni magadból a negatív gondolatokat.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Valaki a segítségedet szeretné kérni, de nem igazán tudja, hogyan forduljon hozzád. Legyél vele mindenképpen empatikus és megértő, támogasd, segítsd őt ebben a nehéz helyzetben. Azt viszont mindenképpen érdemes észben tartanod, hogy az ő problémáját nem kell megoldanod. Az az ő feladata, nem a tiéd.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nem különösebben rajongsz a változásért, pedig már kedden is számíthatsz rá. A munkahelyeden ugyanis most jóval nagyobb a jövés-menés, mint általában. Könnyen lehet, olyasvalaki távozik, aki sokat segített neked, akinek a munkáját hasznosnak érezted. Bármilyen rosszul is érint a döntése, nem tarthatod őt vissza.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nem biztos, hogy kellemes lesz a mai meglepetés… (fotó: Pixabay)

Mérleg

Kedden nagyon aktívnak érzed magadat szellemileg. Sziporkázol az ötletekben, a kreativitásod ismét a régi. Most még a korábban fárasztó és nehéz feladatok sem untatnak, de legalábbis olyan újfajta megoldási formát találsz, ami sokat segít a saját előrelépésedben is. Hajrá! Csak így tovább!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Meglepő változást tartogat a kedd a magánéletedben. Nem valószínű, hogy ez a változás pozitívan érint most téged. Ugyanakkor bármit is dob az élet, az érted, a fejlődésed érdekében történik. Te nagyon szívós vagy, és nagyon sokat elbírsz. És mindig csak annyit kapsz, amivel meg is tudsz birkózni.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Kedden kifejezetten bosszanthatnak azok az emberek, akik nem mondják ki egyenesen a véleményüket, hanem hosszú körmondatokba csomagolják a mondanivalójukat. Nem sok türelmed lesz végighallgatni őket, ezért inkább még időben kérd meg a másik felet, hogy inkább a lényegre próbáljon törekedni.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Kicsit könnyedebbnek látszik a keddi napod, viszont a rugalmasságodra is nagy szükséged lesz ma. Nem igazán szereted, amikor valaki vagy valami felborítja az elképzeléseidet. Pedig ma ilyesmire is számítanod kell, és arra is, hogy képes legyél az álláspontodon változtatni.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nagyon szeretnél tisztán látni a karrieredet illetően. Egyelőre még nem kapsz választ a kérdéseidre, de ez nem jelenti, hogy nem is lennének válaszok. Inkább csak kiforratlanok még. Próbálj meg a lehető legtürelmesebb lenni, mert hamarosan minden megvilágosodik előtted.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Kedden úgy érezheted, mindenki ellened fogott össze, ezért hajlamos lehetsz támadólag fellépni, nehogy téged érjen sérelem. Jobban tennéd, ha inkább a megérzéseidre figyelnél, mert akkor azonnal tudhatnád, ki az, akivel érdemes távolságot tartanod. Hidd el, nem mindenki az ellenséged. Sőt.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top