Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 24. – Különleges nap a mai

Az év egyik legkülönlegesebb napja a péntek, mert ma áll együtt a Hold és a Nap a Vízöntő jelében. Márpedig ez az újhold nagyon meglepő újdonságokat hoz neked is, ha kellően nyitott vagy rá. A napi horoszkópból kiderül, mi mindenre számíthatsz ma.

Kos

A Vízöntő újhold új fejezetet jelez a barátok tekintetében. Talán rájössz, mennyire fontosak neked, és kik azok, akikre minden körülmények között számíthatsz. Akivel most ismerkedsz meg, azzal különleges és nagyon egyedi kapcsolat köthet össze. Szóval, érdemes nyitottnak és befogadónak lenned…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Valójában újabb lehetőséget kapsz, hogy újratervezhesd az életedet. Bármilyen célokat is tűztél 2020-ra, érdemes újra átgondolnod valamennyit. Könnyen lehet, akad közöttük olyan is, amely már nem tűnik annyira kecsegtetőnek, mint néhány héttel korábban. Sőt, az is lehetséges, épp most jut eszedbe valami sokkal izgalmasabb.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Amióta a Nap a Vízöntő jelében jár, sokkal jobb a kedved, sokkal bizakodóbbnak is tűnsz. A pénteki újhold számodra is nagyszerű lehetőségeket rejt. Érdemes végiggondolnod a vágyaidat. Ne hidd, hogy nem lehet megvalósítani őket. Inkább írj össze minden fontos célt, és lásd magad előtt, hogy el is érted…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Az újhold arra ösztönözne, hogy elengedj minden olyasmit, amire már nincs szükséged az életedben. Ha alaposan belegondolsz, biztosan találsz ilyesmit. Lehet ez eszme, gondolat, tárgy, bármilyen holmi, amit régóta nem használsz, de olyan „barát” is, aki inkább csak árt neked. Épp ideje lezárnod és beújítanod.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A pénteki újhold a kapcsolataidat reformálhatja meg. Új ismeretségeket köthetsz akár már ma is. S ha társra vágysz, bizony nagy eséllyel köztük lehet az igazi is, akivel hosszú távú párkapcsolatra számíthatsz. Ha párban élsz, a társaddal megújíthatjátok, felfrissíthetitek a szerelmeteket. Valójában rá is fér már, nem igaz?

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A pénteki újhold a munkahelyedet formálhatja át. Talán más és sokkal izgalmasabb munkakört ajánlanak neked, de az is lehetséges, hogy új munkatársat osztanak melléd. Legyél nyitott a változásokra, hiszen ez most érted történik. A te helyed és munkád biztos, segítséget kapsz most, nem ellenséget.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyon különleges nap a mai (fotó: Pixabay)

Mérleg

A pénteki újhold sok mindenre ráébreszt téged. Például mostantól sokkal kreatívabban bánsz a pénzzel, de ugyanígy a művészi készséged is felerősödik. Érdemes múzeumba, képtárba menned, és inspirálódnod. Örömteli napok köszöntenek rád. És jól teszed, ha kicsit előre is gondolkodsz.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Az újhold a családodban ígér új megoldásokat. Bármilyen probléma is foglalkoztasson, most lehetőséged nyílik, hogy merőben más szempontból tekints az életedre. Nem mellesleg kezedbe veheted az irányítást. Most megtalálod a közös hangot a többiekkel, ráadásul együtt sokkal erősebbek vagytok, mint külön-külön.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nagyszerű napnak ígérkezik ez a péntek. Úgy érzed, végre történik valami. Az újítás, a változtatás lehetősége a te kezedben van, te dönts róla, hogy miben és hogyan újulnál meg. A kommunikációdon például nagyon sokat változtathatsz a pozitív irányba, de az optimizmusodat is visszanyered újra.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A pénzzel kapcsolatosan új és váratlan lehetőségeket kaphatsz akár már pénteken. Lehet, ez új állás, de befektetés is. Érdemes persze alaposan átgondolni mindent, mielőtt döntenél. Az is lehetséges, hogy a meglévő munkád mellett nyílnak új pénzkereseti lehetőségek. A több pénz több munkával is jár. Belefér az idődbe?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A Vízöntő újhold az év talán legfontosabb napja számodra. Tisztalappal indulhatsz, új fejezetet nyithatsz életed könyvében. Jól tennéd, ha zöld gyertyát gyújtanál, és végiggondolnád a közeli, s távolabbi jövőt. Mire vágysz a leginkább? Fogalmazd meg pontosan a kívánságaidat. Amit ma elültetsz, hamarosan kihajt, és fejlődésnek indul…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Pénteken kettős érzések lehetnek benned: egyrészt otthon maradnál a jó meleg lakásban, másrészt engednél is a baráti meghívásoknak. Mindkét ötlet remek, most nem dönthetsz rosszul. Érdemes élned az újhold különleges energiájával is. Gondold végig, miben újítanál, mit változtatnál meg szíved szerint az életedben?

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top