Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 26. – Szokatlan ez a vasárnap

A napi horoszkóp és a bolygók szerint azért is szokatlan ez a vasárnap, mert harmadik napja jár a Hold a különc Vízöntő jegyében. Az újhold ereje így már harmadik napja érezhető. Erre azért nincs példa minden hónapban...

Kos

Valami igazán szokatlan dolgot kellene tenned vasárnap. Olyasmire gondolj, amit ritkán csinálsz, vagy talán még sosem próbáltál. A párodat, a barátokat is megkérheted, hogy csatlakozzanak hozzád. A közös program ma még több örömet hoz, mint általában máskor.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Engedj el minden aggódást, s vasárnap inkább csak a jelen pillanatra koncentrálj. Hétvége van, mégis mikor lazítanál végre? Próbálj rugalmasan és nyitottan közelíteni a többiek ötleteihez. Ma semmi esetre sem kellene ragaszkodni a saját elgondolásodhoz, abból csak vita származhat…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szellemileg és fizikailag is aktívnak érzed magad vasárnap. Jól tennéd, ha nemcsak az elmédet edzenéd, hanem a testedet is. Kifejezetten hasznos lenne, ha kimozdulnál, és kirándulnál, sétálnál, kocognál egy jót. A gondolkodás is sokkal könnyebben megy a friss levegőnek, a mozgásnak köszönhetően.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A vasárnap ideális, hogy átgondold a családi költségvetést. Persze, ne egyedül tedd, pároddal közösen beszéljétek meg a közeli, s távolabbi kiadásokat. Jó lenne, ha félre tudnátok tenni az esetleg váratlan és nem tervezett kiadásokra is. A számolásra azért ne menjen rá az egész nap… Mégiscsak ez a hét utolsó pihenőnapja.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Töltsd a pároddal a vasárnapot. Ha lehetséges, kettesben, de ha a gyerekeket nem tudjátok kire rábízni, őket is vigyétek magatokkal. Mindenképpen mozduljatok ki otthonról, ha a négy fal között töltitek a vasárnapot, az összezártságból most sok konfliktus és idegeskedés származhat.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Az egészséged a legdrágább kincsed, és te alapból is nagyon egészségtudatos vagy. Vasárnap tölts minél több időt a szabad levegőn, ideje lenne feltöltődnöd a napfényből. Mostanában nagyon keveset mozdultál ki otthonról, és az irodából is. Testednek, lelkednek szüksége van a természet energiáira.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyon különleges a mostani vasárnap a horoszkóp szerint (fotó: Pixabay)

Mérleg

Vasárnap különleges programot kellene választanod. Olyasmit, amiben csak nagyon ritkán lehet részed, ugyanakkor vicces, mulatságos, sokat nevethetsz együtt a többiekkel. A szabadulószoba is jó ötlet lehet, de persze felülhettek a libegőre, vagy a közös korcsolyázás is szóba jöhet.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A vasárnapi családi ebéd remek lehetőség, hogy tisztázz minden félreértést, vagy egyszerűen együtt töltsétek az időt, és végre beszélgessetek egymással egy jót. Eleinte talán nem sok kedvet érzel a családi látogatáshoz, de később rájössz, a lehető legjobb döntés volt, hogy belementél.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Most nemcsak javasolt, egyenesen kötelező kimozdulnod otthonról. Bezárva éreznéd magad, ha otthon maradsz, de talán még akkor is, ha moziba, színházba mennél. Vedd elő a meleg ruhát, a bakancsokat, s kirándulj egyet. Miért is ne kezdhetnéd a túraszezont éppen ma?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A pénz kötheti le a gondolataidat vasárnap is. Rendben, hogy számolgatsz, előre tervezel, de ezzel legfeljebb fél órát kéne töltened. A többi időben tegyél olyasmit, amivel csak ritkán foglalkozol. Sétálj erdőben, öleld meg a fákat. Furcsán hangzik? Csak próbáld ki, és rájössz, mennyire nagyszerű érzés a természetben töltődni.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A vasárnapot a családra, a barátokra kéne szánnod. Meghívhatod magadhoz a legközelebbi barátokat, ha épp ma ünnepled a születésnapod. Nagyon jó móka lesz, és nagyon sok örömet szereznek most neked a többiek. Nem mellesleg rájössz, milyen fontos vagy nekik, és mennyire szeretnek téged. Feltétel nélkül…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Érdemes kültéri programot szervezni mára. Nem tenne jót neked, ha a négy fal között ülnél. Persze, sokáig aludhatsz, ha igényed van rá, de a levegő, a mozgás tölti fel most igazán a lelkedet. Hidd el, sokkal jobb lesz a kedved, ha nem engedsz a kísértésnek, hogy egész nap ágyban maradj…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top