Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 27. – Változást hoz a hétfő

A napi horoszkóp szerint ez nem az a hétfő lesz, amikor kitörő lelkesedéssel veted magad a munkába. Inkább az a nemszeretem hétfő, amikor nehezen ébredsz, és nehezen hangolódsz a feladatokra. Valahogy mégis próbáld túlélni...

Kos

Semmi kedved a munkához, de mégis muszáj rábírni magadat valahogy. Persze, ha megteheted, hogy csakúgy kiveszel egy napot, és otthon maradsz, nagyon szerencsés vagy. Ha vár a munka, a tanulás, jobb ha mielőbb összeszeded magad. Kávé, tea, finom péksütemény segíthet valamit.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Vártad már, hogy hétfő legyen, mert így ismét a feladatokra, a pénzügyekre koncentrálhatsz. Aztán munka közben a párod jut eszedbe egyre gyakrabban. Valójában sajnálod, hogy nem az előző két nap dolgoztál, és nem ma van vasárnap. Kicsit késő bánat, de este még bepótolhatod, ami hétvégén elmaradt…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Kicsit érzelmesebb hangulatba kerülsz hétfőn, de épp ennek az érzékenységnek köszönhetően pontosan tudod és érzed, hogy kivel milyen stílusban beszélgethetsz, hogy elérd nála, amit szeretnél. Valójában nagyon is tetszik neked ez az empatikus, megértő hozzáállás. Gyakorold még, hogy később se felejtsd el.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Kedvedre való ez a hétfő. Egyáltalán nem is érted, a többieknek mi a problémája vele. Valójában most nagyon örülnének egy kis érzelmi támogatásnak, amiben te kiváló vagy. Szóval, te lehetsz, aki erőt, energiát tölt a többiekbe. Persze azon se lepődj meg, ha néhányan a te válladon sírják ki magukat.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Kicsit érzelmes és álmos lehet a hangulat a munkahelyeden. Szíved szerint jól megráznád a többieket, hogy ébredjenek fel végre. Okosabb ötlet visszavonulót fújni, és kihasználni a nyugalmat, a csendet. Az energiákat fektesd a munkádba, nagyon sokat haladhatsz ma előre.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nem biztos, hogy megtalálod mindenkivel a közös hangot hétfőn. Főleg azok bosszantanak, akik nyafognak, kifogásokat keresnek, vagy egyszerűen csak mindenen felhúzzák az orrukat. Fontos, hogy legyél elnéző, és mindenkivel a lehető legkedvesebben kommunikálj. És ne is puffogj magadban!

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Úgy tűnik, nem a hétfő lesz a kedvenc napod a héten… (Fotó: Pixabay)

Mérleg

Kicsit elvarázsoltnak tűnhetsz hétfőn. Mint aki valahol egészen máshol jár gondolatban. Könnyen lehet, lesznek többen is, akik megpróbálnak téged visszarángatni a valóságba. Nem bántásból teszik, hanem segíteni próbálnak. Rajtad is múlik, hogyan fogadod a közeledésüket.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Kifejezetten bosszanthatnak a hosszú körmondatokban beszélő emberek, munkatársak. Nem sok türelmet érzel végighallgatni őket. Közben azon kaphatod magadat, hogy te is sokkal körülményesebb vagy, mint általában máskor. Látod, ezért ne ítéld el őket…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

A család okozhat most némi zavart nálad. Fontos lenne, hogy bármit is kérnek tőled, vagy bármit mondanak a többiek, ne kapd fel a vizet. Igen, bosszantó lehet a viselkedésük, de mégis próbálj a lehető leghiggadtabb maradni. A munkádra sem tudsz figyelni, ha egész nap feszült és ideges vagy.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Számodra ez egy igazán klassz hétfő lehet. Nem is nagyon érted, a többieknek mi a gondjuk a mai nappal. Szerencsésnek érezheted magadat, mert rád a bolygók és fényszögeik nagyon pozitívan hatnak. Most is te lehetsz, aki lelket önt a többiekbe. Lassan már kezdesz hozzászokni ehhez a feladathoz is.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Hétfőn lehetnek olyan emberek, akikkel teljesen fölösleges vitatkoznod, mert úgysem tudod őket meggyőzni az igazadról. Pedig most tényleg igazad is van. Szóval, győzködés helyett inkább hagyd, hadd gondoljanak, amit akarnak. A jelmondat hétfőn: Okos enged, szamár szenved…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Számodra nem is indulhatna nagyszerűbben ez a hét. Szépnek, kreatívnak, boldognak érzed magad, ami meg is látszik a kisugárzásodon. Talán tele vagy új ötletekkel, tervekkel is. Érdemes följegyezned ezeket, mert ha most nem is, később még megvalósíthatod valamelyiket.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top