Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 28. – Titkok, álmok, szerelmek

Kedden a Halak jelében együtt áll a sejtelmes Neptunusz, az érzékeny Hold és a szerelmes Vénusz. Hogy ebből mi sül ki? A napi horoszkóp szerint különleges jósló álmok, titkok és szerelmek. Vajon számodra mit jeleznek a bolygók?

Kos

Könnyen lehet, hogy nehezen ébredsz kedd reggel. Ne lepődj meg azon sem, ha egész nap csak vonszolod magad. Viszont nagyon fontos, hogy ha emlékszel bármire is az álmaidból, azt jegyezd le mindenképpen. Ha most még nem is érted az álom jelentését, hamarosan nagyon is kitisztul a kép előtted.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nagy hatással lehet rád valaki kedden. A találkozásból nem feltétlenül szövődik szerelem, de persze ez is benne lehet a levegőben. Bármennyire is inspirál téged ez a megnyerő idegen, ha párkapcsolatban élsz, jobb, ha távolságot tartasz. Más kérdés, ha mindketten függetlenek vagytok…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Nagyon izgalmas munkát kaphatsz. Lehet, ez egészen új feladat, mint amivel korábban foglalkoztál, de új munkakör is. Bármilyen lehetőséget is csillant fel előtted az élet, érdemes alaposan körüljárnod és átgondolnod a döntésedet. Kérdezz minél többet, mert nem biztos, hogy mindenről pontos információt kapsz elsőre.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Jósló álmaid lehetnek kedden. Ha bármire is emlékszel az ébredést követően, lehetőség szerint azonnal jegyezd fel. Ezek az álmok fontos üzenetek, még akkor is, ha most minden zavarosnak, érthetetlennek tűnik. Ha néhány nap múlva visszaolvasod a leírtak, egyre érthetőbb és átláthatóbb lesz minden.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Ne lepődj meg, ha fáradtabban ébredsz, mint ahogy tegnap este ágyba bújtál. Talán forogtál egész éjjel, s nem is aludtál jól. Talán ma még a kávé sem igazán segít, hogy magadra találj. Küzdelmes lesz a kedd. Valahogy próbáld meg túlélni… Ha teheted, pihenj egész nap.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Könnyen lehet, hogy a párodat éri valamilyen támadás, kritika kedden, ami bizonyos szinten téged is érint. Próbáld megvigasztalni, megnyugtatni és támogatni őt, ha nagyon kiborul. Viszont az is lehetséges, hogy most nem a te segítségedre vágyik. Ezt is el kell tudnod fogadni.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Jósló álmokat hozhat a kedd a horoszkóp szerint (fotó: Pixabay)

Mérleg

Figyelj ma mindenképpen a tested jelezéseire. Könnyen lehet, máris lappang benned valamilyen betegség. Ne hagyd figyelmen kívül az első jeleket, inkább máris kezeld magad, fordulj orvoshoz, tegyél meg mindent, hogy a lehető legrövidebb idő alatt felgyógyulhass belőle.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A keddi álmok mély és erős nyomokat hagynak benned. Tisztán emlékszel rájuk, s valójában egész nap a szimbólumokat próbálod megfejteni. Addig biztosan nem jössz rá, amíg görcsösen kutatod. Ha csak hagyod, hogy a megérzéseiden keresztül bevillanjanak a válaszok, előbb találod meg a megoldást.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Legyél éber, és lehetőség szerint türelmes kedden, főleg a családtagokkal. El kell fogadnod, ők semmiben olyan gyorsak mostanában, mint te. Sőt, idegesítően körülményesek. De attól, hogy sürgeted őket, veszekszel velük, még nem fognak felpörögni. Le kellene lelassulnod hozzájuk, ami viszont komoly kiívást jelenthet neked.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Kedden türelmesen hallgass végig mindenkit. Valójában meg sem kell szólalnod, mert a másik embernek bőven elég, ha csak elmondhatja valakinek a gondolatait. Sőt, a végén hihetetlenül boldog lesz, hogy milyen jót beszélgettetek. Néha nincs szükség többre, mint a hallgatásra. Magadban meg különben is azt gondolsz, amit akarsz…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Fura megérzéseid lehetnek ma. Bármi is jut eszedbe, vagy bármilyen szokatlan érzés járja át a lelked, picit lassíts le, s próbáld végiggondolni, az mégis mit jelenthet, mire utalhat az életedben? Nem baj, ha először nem találsz magyarázatot. Az is elég, ha magadban felteszed a kérdést: mi dolgom ezzel?

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A kedd a hét talán legcsodásabb napja számodra. Vagyis a legcsodásabb lehetne, ha valaki nem piszkálódna egész nap. Nem kell reagálnod ezekre a megjegyzésekre, hiszen többen is vannak körülötted, akik megteszik helyetted. Történjen bármi, te csak élvezd, hogy minden szép és jó.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top