Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 2. – Minden jó, ha jó a vége

Nos, ez a vasárnap csodás utolsó napot ígér a csillagjegyeknek. Ha nehéznek, problémásnak érezted az egész hetet, vasárnap megváltozik a véleményed. Íme a napi horoszkóp.

Kos

A vasárnap békét, harmóniát, nyugalmat hoz neked. Ha tegnap lazítottál, mára érdemes aktív pihenést választanod. Sétálj, kirándulj, menj a természetbe. Még ha szürkének, kopárnak is tűnhet most minden, a lelkedet így is feltölti a látvány. Nem mellesleg, az időjárásnak köszönhetően – picit beleszippanthatsz a tavaszba.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A vasárnap kétségtelenül a te napod. Figyelj a szíved hangjára, és kövesd, amit belül érzel. Engedd meg magadnak az énidőt, amikor azt csinálhatsz, amit igazán szeretnél. Ne feledd, az is énidő, amikor a pároddal kettesben sétáltok, beszélgettek, együtt ebédeltek.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Vasárnap nagyon jót tesz neked, ha kimész a szabadba. Persze az enyhébb idő ellenére is érdemes jól felöltöznöd. Csalóka még ez a kora tavasz, legyél óvatos, mert könnyen megfázhatsz. Szívd tele magad energiával, lelkesedéssel, amire nagy szükséged lesz holnaptól.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Rendrakásra tökéletes a vasárnap, ahogyan a pihenésre is. Persze, te nem vagy az a láblógató típus, de néha megengedheted magadnak, hogy nem csinálsz semmit. Ha nagyon muszáj, csinálj rendet délelőtt, délután pedig olvasgass, vagy nézd meg egy izgalmas filmet. Moziba is mehetnél a pároddal, a családdal, vagy a barátokkal.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Vasárnap sem kéne rohannod sehova. Ez amolyan otthonülős nap, amikor érdemes picit leülnöd, és átgondolnod az előtted álló heteket, hónapokat. Türelmed és kedved is lesz a tervezéshez, ezért mindenképpen érdemes némi időt szakítanod a jövődre. Jegyezd fel a naptáradba az ötleteket.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nagyon jó napra számíthatsz vasárnap is. Pontosan tudod, amikor neked jó a hangulatod, a környezeted is sokkal vidámabb és boldogabb. Csak annyi házimunkát csinálj, amit mindenképp muszáj, ellenben tölts minél több időt a szeretteiddel. A mai nap nem egyedüllétre való.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Bármi is történt a héten, vasárnap nagyszerű hangulatban leszel (Fotó: Pixabay)

Mérleg

A vasárnap a tiéd és a párodé. Ha tehetitek, töltsétek kettesben az egész napot. A hangulatod egyébként is olyan, mintha máris Valentin-nap lenne. De miért is ne ünnepelhetnétek a szerelmeteket? Az érzelmekhez, a kedves gesztusokhoz fölösleges ünnepnapot találni, ezt bármikor megtehetitek.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Ragyog a lelked, nagyszerűen érzed magad vasárnap. Békét, szeretetet, örömet érzel. S ha visszagondolsz az egész hétre, magad is rájöhetsz, mennyire igaz a mondás, mely szerint „ minden jó, ha jó a vége”. Bármi is történt az elmúlt napokban, mára a feledés homályába került. Most minden szép, minden jó. Tartsd meg ezeket az érzéseket.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Ha úgy érzed, tombol benned az energia, mindenképpen mozogj ma valamit. A tempós gyaloglás, a kocogás épp olyan nagyszerű mozgásforma, mintha kirándulsz egyet. Úgy tűnik, az időjárás is kegyes lesz hozzád, szóval, ki ne hagyd vasárnap ezt a különleges lehetőséget. A jövő hétre is feltöltheted magadat előre.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Ha bármi is bántott vagy bosszantott téged a héten, vasárnap már nem is emlékszel rá. Végre ismét nagyon optimista a hangulatod, s igazán jó a kedved. Lehet, hogy a februári tavasz teszi. Mindenképpen jól tenne neked, ha kicsit megmozgatnád magadat a friss levegőn.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Bármilyen közös családi program szóba jöhet vasárnap. Pároddal, a gyerekkel ebédeljetek étterembe, aztán nézzetek meg a moziban valami jó filmet. Mindenképpen használd ki az enyhe időt, és mozdulj ki a négy fal közül akkor is, ha eleinte semmi kedvet nem érzel hozzá.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Aktív pihenést javasol vasárnapra a horoszkóp. Találd ki, mihez éreznél ma kedvet! Korcsolyáznál, sétálnál, kirándulnál? Mindegyik remek ötlet. De ha teheted, felülhetsz ma a libegőre is. Az erdő csendje hihetetlenül jót tesz a lelkednek. Érdemes kipróbálnod. Ma egyébként is beleszippanthatsz a tavaszba.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top