Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 8. – Nem az igazi ez a szombat

Sokan már szombaton érezhetik a vasárnapi telihold hatását. S éppen ezért nem lesz igazán könnyű és nyugalmas ez a szombat. A napi horoszkóp szerint próbáld kerülni a feszültséget, ha lehetséges.

Kos

Szerencsésnek mondhatod magad, mert neked igazán jó napot jeleznek a bolygók szombatra. Érdemes kimozdulnod otthonról, s valamilyen módon levezetni a felgyűlt energiákat. Tökéletes hozzá egy tempós séta is, vagy valami olyan tevékenység, amivel minden izmodat átmozgathatod.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szombaton a legszívesebben ki sem kelnél az ágyból. Valójában ez most nem is rossz ötlet. Persze, jól tennéd, ha a pároddal is egyeztetnél, s akkor mindketten pihenhetnétek, lazíthatnátok egész nap. Jó lenne, ha a forgalmas, zsúfolt helyeket messziről elkerülnétek. Magatoknak tesztek szívességet vele.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szombaton is nagyon figyelmesen közlekedj, ha mindenképpen muszáj kimozdulnod otthonról. Kicsit ingerültebb is lehetsz a szokásosnál, s könnyen lehet, hogy olyasmit mondasz, amit nagyon nem kellett volna. Most tényleg vegyél néhány mély lélegzetet, mielőtt bármit mondanál…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Szombaton hajlamos lehetsz olyasmit is megvenni, amire valójában nincs szükséged. Mielőtt vásárolni indulsz, ezért is írj listát, hogy mi mindent kell venned. És nagyon erősen ragaszkodj a lista szerinti holmikhoz. Így elkerülheted, hogy fölösleges dolgokat vegyél, amiket később csak kidobnál.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Már szombaton türelmetlenebb és feszültebb lehetsz a környezeteddel. Mégis a legjobban tennéd, ha a lehető legkevesebbet bosszankodnál. Nem mellesleg, ne vegyél semmit a szívedre. Ez a hétvége nem a legjobb, ez tény és való, de mégis próbálj pihenni minél többet. Kapcsolj ki.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Az utolsó leárazásokat most tartják az üzletek, és ez téged vásárlásra csábít. A horoszkóp javaslata szerint csak azt vedd meg, amire valóban szükséged van. Csak azért, mert olcsó, még nem biztos, hogy használni is fogod. Márpedig az a holmi a legdrágább, amit sosem viselsz, és csak a szekrényedben lóg.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ez a szombat még meglehetősen kimerítőnek tűnik (fotó: Pixabay)

Mérleg

Nem könnyű, de mégis legalább törekedned kellene rá, hogy visszanyerd az egyensúlyt, a harmóniát. Persze, az sem az igazi, ha görcsösen akarod. Ez most egy feszültebb hétvége lesz, ami nem könnyíti meg a párkapcsolatodat sem. De nem ok, hogy magadat ostorozd. Ettől biztosan nem leszel jobban.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Ezen a hétvégén nem lesz könnyű a családdal megértetni magadat. Lehet, hogy te mást szeretnél, mint amit ők javasolnak neked. Nem biztos, hogy igazuk van, de nem is most kellene ebben a dologban döntened. Szombaton érdemesebb a békére törekedned, bármi is legyen most a téma köztetek.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Hajlamos lehetsz szombaton könnyelműen fogalmazni. Talán olyasmit is kimondasz, amivel a környezeted nem ért egyet. Mégsem kéne csak a saját igazadat szajkózni. Inkább hallgasd meg a többiek javaslatát is. Az igazság valahol középen rejtőzik. Legyél rugalmas és nyitott. Ez a béke kulcsa.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A szombat nyugodt és kiegyensúlyozott nap lehet – feltéve, hogy otthon, a pároddal kettesben töltöd. Figyeljetek egymásra, s ha lehet, kapcsoljátok ki a telefonokat is. Jól tennéd, ha elfelejtenéd a munkát, és venni sem akarnál ma semmit. Mintha ünnep lenne, amikor minden zárva van – így tegyél egész nap.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Feszültebb, nyugtalanabb lehetsz szombaton. Főleg a párod viselkedése bosszanthat. Mégis próbáld megőrizni a higgadtságodat, vedd elő a humorodat, és viccesen mondd el neki, ha valamit másként kéne tennie. Humorral minden feszültséget könnyedén oldhatsz. Persze, nem a fekete humorral…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Jól tennéd, ha pihennél, lazítanál egész nap. Semmi sem lehet most fontosabb az egészségednél. Belül is érzed, hogy nincs minden rendben veled. Csak azt tedd, amit szíved szerint tennél. Minden más várhat még néhány napot. Legyél szombaton te a legfontosabb magadnak.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top