Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 9. – Mindent felboríthat a telihold

Vasárnap a Vízöntő Nap és az Oroszlán Hold kerül szembe egymással. A napi horoszkóp szerint nem kétséges, hogy nagyon sok feszültséget és ellentétes álláspontot hoz a mai nap. Legyél óvatos, nem ma kellene szakítani...

Kos

Szerencsésnek érezheted magad, mert téged közvetlenül nem érint a vasárnapi telihold hatása. Ennek ellenére a környezeted viselkedése bosszanthat téged is. Próbáld kívülről szemlélni a többieket. Izgalmas felfedezéseket tapasztalhatsz. Nem mellesleg türelemből is példát mutathatsz ma.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Jól tennéd, ha minél többet pihennél, és lazítanál vasárnap. Ellenkező esetben csak tovább nő a feszültség benned, ami sem neked, sem a párkapcsolatodnak, a környezetednek nem tesz jót. Próbálj minél rugalmasabb lenni, ne ragaszkodj ma semmilyen elgondolásodhoz sem. Öleld meg a párodat minél többször, s akkor minden a lehető legjobban alakul.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Valójában az lenne a legokosabb ötlet, ha ki sem mozdulnál otthonról vasárnap. Ha ezt nem tudod megtenni, és muszáj útra kelned, legyél nagyon körültekintő a közlekedésben. Baleset lehetőségét jelzi a telihold. Vigyázz magadra, vigyázz a többiekre is.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Bölcsen tennéd, ha a vasárnapot otthon töltenéd a családdal. Ne vásárolj ma semmit, sem a boltokban, sem a webshopokban. Nemcsak olyasmit vehetsz, aminek később nem sok értelmét látnád, de könnyen be is csaphatnak ma téged. Akkor is, ha ezt a másik fél nem szándékosan teszi.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A telihold téged érint a legerősebben, hiszen az Oroszlán jelében jár most a Hold. Legyél minél türelmesebb és belátóbb vasárnap a pároddal. Szerencsére többen is támogatnak téged. Így a nehézségeket higgadtsággal elkerülheted. Hidd el, nincs miért haragudnod magadra és a párodra sem.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Téged ugyan nem érint közvetlenül a vasárnapi telihold energiája, de a környezetedet annál inkább. Sokan lehetnek most körülötted, akik türelmetlenebbek, ingerlékenyebbek a szokásosnál. Ne veszítsd el a higgadtságodat, hiszen pontosan ezzel inspirálod és készteted nyugalomra a többieket.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A vasárnapi telihold nem könnyíti meg a csillagjegyek életét (fotó: Pixabay)

Mérleg

Vasárnap az elégedetlenkedéssel nagyon bosszantod a párodat. Próbálj minél türelmesebb lenni vele és persze magaddal is. Hajlamos lehetsz kevésbé szépnek, jónak látni magad, de ez nem jelenti, hogy így is lenne. A párod véleménye sokat számít, hallgasd meg őt is, és fogadd el, amit mond neked. Szeretettel teszi.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Vasárnap csöppet sem leszel topon. Talán több munka szakadt a nyakadba, mint ahogy a hét elején láttad. Dolgoznál, próbálnád utolérni magad, de közben a család is egyre inkább számítana rád. Úgy érzed, a munkád és a magánéleted között kell választanod. Valójában inkább csak fontossági sorrendet kellene felállítani.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nem mindegy, hogyan fogalmazol vasárnap. Ami számodra világos és egyértelmű, nem biztos, hogy a többieknek is az. Könnyen felbosszanthatod magad azon, hogy nem akarnak megérteni téged. Hidd el, ez most nem biztos, hogy csak az ő hibájuk. Inkább fogalmazz higgadtan és egyszerűen.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Vasárnap hajlamos lehetsz túl sokat költeni. Most vannak az utolsó leárazások, s úgy érzed, ilyen olcsón máskor úgysem vásárolhatsz. Ha olyasmit veszel, amit sosem hordasz, valójában csak pénzt dobtál ki az ablakon. Te mindig olyan megfontolt vagy, ma se hagyd, hogy a hév eluralkodjon rajtad.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A telihold téged is nagyon erősen érint. Ugyanakkor neked kell leginkább higgadtságot mutatnod. Könnyen kimondhatsz olyat, amivel mélyen megbántod a párodat. Sőt, a pillanat hevében úgy érezheted, hogy a szakítás az egyetlen megoldás. Ne tedd! Holnap már egészen másként látsz mindent.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A telihold rád sincs igazán jó hatással. Kimerülnek, enerváltnak érezheted magad tőle. Ha teheted, pihenj, lazíts egész nap. Jó lenne, ha otthon maradnál, vagy legfeljebb a pároddal sétálnátok délután egyet. A tömeg, a nagy zaj most egyáltalán nem tenne jót a hangulatodnak.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top