Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 21. – Különleges lehetőséget hoz a péntek

A Mars és az Uránusz fényszöge nagyon pozitív és nagyon különleges lehetőséget sejtet pénteken. Vajon mi mindenre számíthatnak ma a csillagjegyek? A napi horoszkópból fény derül mindenre.

Kos

A Mars a te uralkodó bolygód. A Bak jelében járva pedig a karrieredet, a munkádat támogatja. Pénteken olyan különleges lehetőséget jeleznek a bolygók, amiket egyszerűen vétek lenne kihagynod. A jövődre is kihat a mostani döntésed. Megalapozhatod, amit igazán szeretnél…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A szuper lehetőség számodra is adva van pénteken. Kérdés, hogy te hajlandó vagy-e élni vele? Össze kell szedned persze hozzá minden bátorságodat, pedig ezen a döntésen most egyáltalán nem kellene túl hosszasan hezitálnod. Belül is érzed, most csak jó dolgok történhetnek veled. Szóval, mire vársz?

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Biztosan akad olyasmi az életedben, ami idejét múlta, és valójában már rég túl kellene lenned rajta. Bármi is legyen ez, pénteken szembesíthet vele az élet. Figyelj fel rá, mindenképpen vedd észre, és tedd meg a szükséges lépéseket. Magadért, a boldogságodért teszed. Ne hagyd ki!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Párkapcsolati téren érhet téged különleges és váratlan fordulat. Ha még keresed a társadat, itt a lehetőség, hogy egymásra találjatok. Persze, ehhez meg kell adnod az esélyt az ismerkedésre. Pénteken mozdulj ki otthonról, járj nyitott szívvel és szemmel. S figyeld, ki köszön ma rád…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Fontos felismeréseket tehetsz pénteken. Rájössz, mennyire fontos az egészséged, a vitalitásod, a nyugalmad. S hogy mennyire jó érzés néha picit visszavonulni a külvilág elől és a csendet, a békét választani. Próbálj picit lazítani, befelé is figyelni. Most felismerheted mindazt, amit eddig nem értettél.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Kétségtelen, hogy a péntek egyik legnagyobb nyertese te vagy. Figyeld az ötleteidet, mert nagyon hasznos gondolatok járnak most a fejedben. A kreativitásod, az életörömöd is felébred, szóval érdemes lenne valamit alkotnod. Mihez érzel kedvet? Szánj időt erre a hobbira, engedd meg magadnak az énidőt. Jót teszel vele a lelkednek.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Különleges lehetőségeket jelez a horoszkóp péntekre (fotó: Getty)

Mérleg

Családi ügyekkel kapcsolatosan nagyon jó hírt kaphatsz pénteken. Úgy tűnik, végre pont kerülhet egy hosszú ideje húzódó ügy végére. S azokkal a rokonokkal is megtalálhatod a közös hangot, akikkel eddig kevésbé értettél szót. Ez a váratlan fordulat végre a lelkedet is helyre teszi.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Különleges találkozásokban lehet ma részed. Olyan emberekkel sodorhat össze a sors, akik az első kézfogás pillanatában is nagyon szimpatikusak neked. Te tudod a legjobban, hogy semmi sem történik véletlenül. Ezek a kapcsolatok még nagyon értékesek és fontosak lesznek az életedben.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nagyszerű ajánlatot kaphatsz pénteken. Mondhatni, ez a visszautasíthatatlan lehetőség. Mindenképpen érdemes élned vele, hiszen megérdemled, megdolgoztál érte. Olyan érzésed lehet ma, mintha megütötted volna a főnyereményt. Nos, van is benne valami…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Neked sem lehet okod panaszra pénteken. Ismét igazán elégedett lehetsz magaddal, a teljesítményeddel. Megérdemled az elismerést, a dicsőséget. Persze, ne szálljon a fejedbe! Attól, hogy most jól mennek a dolgaid, továbbra is maradj két lábbal a földön. A válladat persze még megveregetheted.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nyugalmasnak tűnik a péntek. Valójában nem is nagyon érted, mitől annyira lelkesek most a többiek. Nos, hamarosan te is megtudod. Épp akkor kapod a lehetőséget, amikor a legkevésbé várod. S mivel tudod és érzed, hogy van valami a levegőben, előre felkészítheted a lelkedet a változásra.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Pénteken újra megtapasztalhatod, milyen sokan kedvelnek téged. Még olyan ember is melléd áll valamilyen ügyben, akiről ezt korábban nem is feltételezted. Mostantól ezért is tedd félre az előítéleteket. Nem mellesleg a születésnapodon is most nagyon sokan felköszöntenek…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top