Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 24. – Ma nagyon erősek a megérzések

A napi horoszkóp szerint nagyon különleges ez a mostani hétfő. Bámulatosan működnek ugyanis a megérzések, s most tényleg érdemes is hallgatni a belső hangokra. Szóval, mindenképpen figyelj ma kicsit befelé is...

Kos

Szívesebben hallgatsz a logikus érvekre, mint a megérzésekre. Pedig ma nem biztos, hogy mindenre találsz logikus magyarázatot. Sőt, szinte biztosan szembe jön valami, ami kifejezetten hajmeresztőnek tűnhet elsőre. Kétkedés helyett próbálj egyszer az intuíciódra hallgatni. Nem bánod meg.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Hétfőn kifejezetten pozitív csalódás érhet. Olyasvalaki áll melléd, akiről azt sem feltételezted, hogy ismer egyáltalán téged. Nagyon barátságos, közvetlen és nyitott lesz, amikor találkoztok. Nem mellesleg felajánlja neked a támogatását is. Fogadd el, és élj is vele mindenképpen.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Hétfőn érdemes lenne meditálnod. Az is nagyon jó persze, ha jógázol este, és ebben kapcsolod ki a folyton aktív elmédet. Amikor csupán néhány percre meg tudod teremteni a belső csendet, különleges építő gondolataid támadnak. Olyan inspirációt kaphatsz, ami hatalmas segítséget jelent a jövődre vonatkozó tervekhez.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Ez egy igazán kedves hétfő számodra. A lelkivilágod a helyén, nagyszerűen érzed magad, optimistán tekintesz az egész hét elé. Most tényleg nem is lehet okod panaszra, hiszen a bolygók továbbra is támogatnak téged. A megérzéseidre nagyon figyelj ma, és persze kövesd is a belső hangokat. Hidd el, megéri!

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nem találod a helyed, s nem is igazán érzel motivációt a munkához sem. Hétfőn még a tavaszias, napsütéses idő sem inspirál. Egyelőre békélj meg a mostani helyzettel. A nem is oly távoli jövőben megérkezik az a változás, amire belül a lelkedben oly annyira vágysz. De még kell hozzá némi türelem.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nem lesz igazán könnyű a hétfő. Csupa olyan emberrel találkozol, akik fölöslegesen sokat beszélnek, s nem győzöd kihámozni a mondandójuk lényegét. Nem sok türelmed lesz hozzájuk, pedig valójában a türelem a kulcs most mindenhez. Nem nagyon tehetsz mást, mint elfogadod, hogy ma ezt dobja a gép.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Hétfőn nagyon erősek a megérzések a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg

Legyél óvatos és nagyon figyelmes. Az enyhe idő nagyon becsapós lehet. Most ugyanis könnyen megfázhatsz és lebetegedhetsz. Biztosan nem szeretnél kiesni a munkából, ezért a napsütés ellenére is az évszaknak megfelelőn öltözködj. Még február van, ne feledd!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szuperül indul a heted. Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel. S hogy ezeket meg is tudd majd valósítani, érdemes valamennyit felírni magadnak. Fölösleges lenne szétforgácsolni magad, de egyesével bármelyiket sikerre viheted. Nos, mit írsz a lista elejére? Már hétfőn belevághatsz a megvalósításba.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Hétfőn nem igazán tudsz a munkádra koncentrálni, mert még mindig tele van a fejed az otthoni, családi gondokkal, problémákkal. Ha meg tudod oldani, inkább vegyél ki mára szabadságot, és rendezd el, amit a leginkább szükséges megoldanod. Ha dolgoznod kell, próbáld napközben félretenni a gondokat.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Úgy érezheted hétfőn, mintha méhkasba nyúltál volna. Követhetetlen a nyüzsgés körülötted, s annyi információ cikázik, hogy fogalmad sincs, melyikkel kellene foglalkoznod. Ma fontos lesz, hogy megőrizd a türelmedet. Ne kapkodj bele semmibe. Hamarosan a helyére kerül minden a fejedben és körülötted is.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Hétfőn a pénz foglalja le minden gondolatodat. Ha új lehetőséget, ajánlatot kaptál, mindenképpen mérlegelj. Ne kapkodd el a döntést, olvasd el az apró betűs részeket is. Ha valami nem teljesen világos, beszélgess hozzáértő szakemberrel is. Ugyan nincs okod aggódni, de lehetnek olyan elbújtatott apróságok is, ami belerondít a teljes képbe.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Ennyire csodásan nagyon régen indult a heted. Ez a hétfő rólad szól, s nem véletlenül érzed nagyszerűen magadat. A bolygók is téged támogatnak a céljaidban. Ha tegnap nem jutott idő az „álmodozásra”, ma még nyugodtan tervezheted a jövődet. Persze csak akkor, ha a realitás talaján tudsz maradni.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top