Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 27. – Minden akadálynak tűnik csütörtökön

A bolygók erősen tesztelik csütörtökön a csillagjegyeket. Ne is lepődj meg, ha mindent akadálynak, nehézségnek érzel. A napi horoszkóp javaslatai különösen jól jöhetnek, hogy a lehető legjobban kezelhesd a különböző helyzeteket.

Kos

Úgy érzed, csütörtökön folyton akadályokba botlasz, semmi sem úgy sikerül, mint szeretnéd. A sors abban tesztel téged, hogy mennyire vagy kitartó és türelmes, mennyire hiszel magadban és a céljaidban. Most az a legtöbb, amit tehetsz, hogy megpróbálod elengedni a görcsös akarást.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Az csak a megfontoltság jele, ha megválogatod, hogy kinek mit és mennyit mondasz el bizonyos dolgokról. Igazad van abban, hogy lehet az is hazugság, amikor nem a teljes igazságot mondod el. Ma mégsem kell mindenkinek mindent őszintén kiadni magadról.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek:

Ikrek

Központi kérdés nálad a pénz. Főleg akkor, ha nincs belőle most annyi, amennyire vágynál. Igazság szerint mindig van elég pénzed, ma csak azért érzed másként, mert jóval többet akarsz költeni a lehetőségeidnél. A bolygók óva intenek, hogy épp most feszegesd a határaidat.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Párod jóval feszültebb lehet, mint máskor. Te pedig ma is sokkal érzékenyebben reagálsz rá, mint általában. Ebből pedig könnyen sértődés, veszekedés robbanhat ki. Próbálj türelmesen és elfogadással közelíteni a párod felé. Hálás lesz neked, mert megérted a problémáját. S így a béke is megmarad köztetek.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Sok feladat vár csütörtökön, amitől egyre ingerlékenyebbnek érzed magad. Most nem viseled jól, hogy szorítanak a határidők. Pánik és stressz helyett lélegezz jó mélyeket. Ha így teszel, a jó kedved is megmarad, és a munkáddal is előbb végzel, mintha görcsösen próbálnál eleget tenni a kéréseknek.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Könnyen lehet, csütörtökön többen is lesznek körülötted, akik gyerekesen viselkednek. És igen, megtörténhet, hogy neked kell pesztrálnod őket. Bármilyen frusztrálónak is érzed a helyzetet, próbáld minél türelmesen kezelni. Bosszankodás, mérgelődés helyett inkább nevess a botlásaikon.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ma számos akadállyal találhatod szembe magad a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Ma számos akadállyal találhatod szembe magad a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg

Többen is bántó megjegyzéseket tehetnek rád csütörtökön. Semmi esetre se sértődj meg, inkább engedd el a füled mellett, mintha nem is neked szólt volna. A lelki nyugalmad érdekében gondolj arra, hogy feszültebbek most az átlagnál, és egyébként is az egész csak róluk szól, nem rólad.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nem lesz könnyű megértetni magadat csütörtökön a környezeteddel. Úgy érezheted, mintha más nyelvet beszélnétek, mert egyszerűen nem értenek meg téged a többiek. Igazság szerint tényleg eltérően gondolkodtok. Hagyd az egészet, s várj vele néhány napig. Onnantól érezhetően közelednek majd az álláspontok.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Ha valaki nem akar érett felnőttként gondolkodni, nem tudod meggyőzni az ellenkezőjéről. Ne is próbáld, mert csak magadat bosszantanád fel az értetlenségén. A csütörtök nem a legalkalmasabb nap a felnőtt és értelmes kommunikációra. Lesz még rá alkalom, csak várd ki türelmesen.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nem lesz könnyű közös hangra találni a munkahelyeden. S ha most közös projekten dolgozol valakivel, készülj fel, hogy nagyon nehezen juttok egymással dűlőre. Kettőtök közül te vagy az érettebb, a higgadtabb típus, szóval, legyél nagyon okos, és használd ezt az ösztönös képességedet.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A csütörtök legnagyobb kihívása, hogy csendben maradj. Ha tehetnéd, egész nap fecsegnél, pedig ma a csendet, a visszavonultságot kéne választanod. A pluszenergiát inkább mozgással vezesd le magadból. Beszélgetni ráérsz majd a hétvégén a barátokkal és a pároddal.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Legyél tudatos csütörtökön. Mielőtt bárkinek bármit is mondanál, gondold végig, vajon mennyire ismered a másikat, mennyire megbízható típus? Csak olyan emberekkel beszélgess a munkádról, a magánéletedről, aki biztosan megőrzi a legféltettebb titkaidat. A legjobb az lenne, ha ma a lehető legkevesebbet társalognál a többiekkel.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top