Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 1. – Örömteli hangulatban kezdődik a március

Ennél jobban nem is kezdődhetne az első tavaszi hónap. S nemcsak azért, mert vasárnapra esik. Nagyon kedvező fényszögekkel simogatják a lelkedet ma a bolygók. A napi horoszkóp beavat a legfontosabb részletekbe.

Kos – napi horoszkóp

Nagyszerűen kezdődik a március. Érdemes megünnepelned a tavasz kezdetét. Most teljesen mindegy, milyen az időjárás, jól tennéd, ha kidugnád az orrodat, s a szabadban töltenéd az egész napot. Aztán persze a kedvenc éttermedben, cukrászdádban meglepheted magadat és a kedvesedet is valami ínycsiklandó finomsággal…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

A te napod a vasárnap. Érzed már a tavasz illatát a levegőben? Könnyen lehet, mára nem a legfényesebb időjárást jósolják, de ez se szegje kedvedet. Vegyél vízhatlan ruhát, bakancsot, esetleg esernyőt, s így sétálj, kirándulj egy kicsit a természetben. Jót fog tenni a mozgás. Aztán meg ehetsz valami igazán finomat is.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Jár neked vasárnap is a pihenés. Most érdemes feltölteni magadat energiával az előtted álló hétre is. Hétfőn nagyon energikus és vidám lehetsz, de ehhez tényleg fontos, hogy a mai napot a szeretteiddel töltsd együtt. A fizikai munkát hanyagold, inkább olvasgass, tévézz, vagy azt tedd, amihez igazán kedvet érzel.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Vasárnap ráébredhetsz, milyen csodás és segítőkész emberekkel vagy körülvéve. Az is lehet, ma ők lepnek meg téged valamilyen figyelmességgel. Legyél nyitott mindenre, és fogadd örömmel, bármit is találnak ki mára. Most tényleg csak az fontos, hogy együtt töltsétek az időt.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Ha kedved tartja, vasárnap is lazíthatsz. Csak akkor dolgozz, ha nagyon muszáj és halaszthatatlan ezeket a feladatokat megcsinálnod. Egyéb esetben add át magadat a pihenésnek. Igazából ma ki sem kéne otthonról mozdulnod. De ez csak akkor sikerülhet, ha a párod is veled tart. Rendeljétek házhoz az ebédet, a vacsorát.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Élvezni fogod a tavasz első napját. Vasárnapra bármilyen programot is tervezel, jól fogod magadat érezni. S valójában csak az időjárás befolyásolhatja, hogy otthon maradsz, vagy kimozdulsz. Bárhogy döntesz, ma csak jól dönthetsz. S persze nyugodtan megengedhetsz magadnak valamilyen luxus kényeztetést is. Például finom masszázst…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Csodásan kezdődik a tavasz vasárnap... (fotó: Getty)

Csodásan kezdődik a tavasz vasárnap… (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Ha változást szeretnél, előbb magadban kell keresned a lehetőséget. Érdemes vasárnap befelé is tekintened. Szakíts időt magadra, és kutasd a lelked mélységeit. Persze csak annyira és olyan mélyen, ahol még jól esik. Megoldást találhatsz a bizonytalanságodra, és választ kapsz a kérdéseidre.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

A párkapcsolat foglalkoztat vasárnap is. Most talán egészen más szemmel tekintesz a párodra. Legyél hálás, hogy ott van melletted, és nagyon sok mindenben támogat téged. A hála érzése erősíti a köteléket köztetek. Persze szavakkal, apró gesztusokkal is tudtára adhatod, hogy mennyire fontos neked.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Vasárnap figyelj rá, hogy mennyit és mit eszel. Könnyen elronthatod, megterhelted a gyomrodat, ha mindenfélét össze-vissza eszel. Sőt, ma lassúsági rekordot kéne döntened, vagyis egyél olyan lassan, amilyen lassan csak lehet. Érezd külön-külön is az ízeket. Így nemcsak kevesebb étellel laksz jól, de különös ízharmóniára is lelhetsz.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Vasárnap hajlamos lehetsz a gondolataidba merülni. Talán új célokat forgatsz máris a fejedben. Az nagyon jó, ha tervezel előre, de mindig csak akkor tedd, amikor a folyamatban lévő dolgaidat már elérted. Csak káoszt okozol magadban, ha össze-vissza kapkodsz mindenbe. Türelemmel minden vágyad megvalósul.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Szüleid megbántódnának, ha kihagynád a vasárnapi ebédet. Párod szívesen csatlakozik hozzád, s így te is azonnal több kedvet érzel a közös együttléthez. Nagyon boldoggá teszel mindenkit, ha ezen a vasárnapon különösen engedékeny leszel. Semmihez se ragaszkodj.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Ha vannak testvéreid, és talán hosszabb ideje nem beszélgettetek egymással, a vasárnap ideális lehetőséget kínál a találkozásra. Persze ha még együtt éltek a szülői házban, érdemes együtt kitalálnotok valamilyen közös programot. Olyan dolgokat tudhattok meg a másikról, amit talán eddig nem is sejtettetek…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top