Horoszkóp

Így nyerd el álmaid hercegének szívét a horoszkóp szerint

A horoszkópból megtudhatod, hogyan nyerheted el az álomférfi szívét. Nos, ugye, megfogadod a javaslatokat? Minden csillagjegy szívéhez más út vezet…

Mindenkinek megvannak a maga hibái éppúgy, mint a pozitív és imádni való tulajdonságai. S minden csillagjegy szívéhez meg van a kulcs, amivel le lehet őt venni a lábáról. Ha álmaid férfija szívét szeretnéd meghódítani, a legjobb helyen jársz. Vess egy pillantást a horoszkópjára, s persze kövesd a tanácsot…

A Kos férfi

A megszokott randi nem jön be nála, a Kos férfi ugyanis halálra unná magát rajta. Tipikus vezető, így olyan nőre vágyik, aki hozzá hasonlóan határozott, tudja mit akar, s nem a másikra támaszkodik mindenben. Időnként szeretne a figyelem középpontjába kerülni. Tedd meg neki ezt a szívességet, s ha valami újat alkot, dicsérd meg. Szereti magát fontosnak érezni, s ha ebben partner vagy, nyitott út vezet a szívéhez.

A Bika férfi

A Bika férfi a stabilitás jelképe, így ha sikerül levenni a lábáról, az ideális társat találod meg benne. Nem nehéz a kedvére tenni, hiszen ő az „egyszerű ember”” szinonimája is lehetne. Néhány szabadtéri programmal könnyű elvarázsolni. Fontos neki a külső, s ezt a párjától is elvárja: öltözz elegánsan, és törődj magaddal. A spontán cselekvések és a kalandok viszont elriasztják. Legyél vele türelmes, bármit is csinál, ne sürgesd.

Az Ikrek férfi

Az Ikreknek két arca van, ezért nem könnyű kiismerni. Nem lehetsz biztos benne, épp melyik oldalát mutatja meg neked. Ne tervezz semmit, inkább merj kockáztatni, hiszen az Ikrek férfi imádja az életet, s ennek megfelelően bármilyen kalandba spontán beleveti magát. Felesleges erőltetni nála a komolyabb dolgokat, az elköteleződést, ő ugyanis jobban szereti, ha minden megy a maga útján.

Minden csillagjegy szívéhez más út vezet (fotó: Getty)

Minden csillagjegy szívéhez más út vezet (fotó: Getty)

A Rák férfi

A Rák szereti a biztonságot, ezért amikor úgy érzi, megbántották, a páncélja mögé bújik, s ollóival ellentámadásba lendül. A Rák férfi odaadó és dekoratív hölgyre vágyik, ám ha ilyennel hozza össze a sors, nem biztos, hogy elsőre beleszeret. Félénknek és megközelíthetetlennek tűnhet, ezért legyél vele nagyon türelmes. Mivel fontos számára a család, ha megnyered a szeretteit, sikerül őt is levenned a lábáról. Szívesen tölti az idejét családja körében, így ha meg szeretnéd lepni, főzz neki valami finomat, s hívd el vacsorára.

Az Oroszlán férfi

Nehéz ellenállni az Oroszlán férfi vonzerejének. Kissé önző, s mindennek körülötte kell forognia, ezért a prioritások terén sem a szerelme az első. Ha a párja szeretnél lenni, nem árt szem előtt tartanod, nem mindig te leszel neki az első. A munkája nagyon fontos, ezért mutasd meg, te is remekül beosztod az idődet, s jól szervezed az életed. Türelmetlen típus, ezért soha ne késs a randikról. Mutasd meg neki a feltétlen szeretetedet, a rajongásodat, s egészen más szemmel tekint majd rád…

A Szűz férfi

A Szűz férfi mindig törődik a többiekkel, ezért lényeges, hogy ismerje a humánus oldaladat. Ha el akarod nyerni a szívét, egy állatmenhelyen eltöltött közös önkéntes munkával nagyszerű meglepetést okozol neki. A jó modor alapkövetelmény a szemében, s miután hölgyként tekint rád, ezért viselkedj ennek megfelelően. Keményen dolgozik, ha munkáról beszélgetsz vele, az mindig bejön nála. S ne félj attól sem, hogy kimutasd neki az érzelmeidet: kissé félszeg és bizonytalan, ám ha látja, hogy így teszel, ő is megnyílik előtted.

A horoszkóp szerint így nyerheted el álmaid férfijának szívét (fotó: Getty)

A horoszkóp szerint így nyerheted el álmaid férfijának szívét (fotó: Getty)

A Mérleg férfi

A Mérleg férfi született úriember. Jóképű, romantikus és intelligens. Nyerő kombináció, nem igaz? Az elvek embere, éppen ezért meghódítására nem csekély bátorságra lesz szükséged. Neked kell először megszólítanod a megközelíthetetlennek tűnő Mérleget. Ad a megjelenésre, fontos, hogy te is így tegyél. Az első benyomás nála sokat jelent, éppen ezért figyelj a külső és belső részletekre. Hívd el sétálni napnyugtakor vagy közös piknikre. Az ilyen romantikus találkára ugyanis nem tud nemet mondani.

A Skorpió férfi

A Skorpió férfi nem könnyű eset, bár elvarázsolni jóval egyszerűbb, mint a bizalmát elnyerni. Az első randi fontos, ezért figyelj rá, hogy ne beszélj sokat, inkább ő meséljen. Ne mutass magadból sokat, legalábbis addig nem, amíg a bizalmát nem tudhatod magadénak. Kitűnő memóriával áldotta meg a sors, mindenre emlékszik, amit csak mondtál neki. S mivel nem szereti a zsákbamacskát, még azelőtt igyekszik mindent megtudni rólad, mielőtt elmélyülne a kapcsolatotok. Nem felejt, így a szerelme sírig tart. Ahogy a haragja is.

A Nyilas férfi

Ahhoz, hogy elnyerd a Nyilas férfi szívét, nyitottnak kell lenned a változásokra. Mellette kalandos élményekbe csöppensz, mint például különleges ételek, italok kóstolása. Ne mutass túl sokat magadból, természetéből fakadóan szereti a kihívásokat, s a megismerésed is ilyen. Optimista, mindenkiben a jót látja, ezért nem túl szerencsés másokról pletykálni előtte. A legjobb ajándék, amit adhatsz neki, egy jegy. Lehet vonatjegy, repülőjegy, valójában bármilyen, ami lehetőséget ad, hogy valami újdonságot láthasson a világból.

Más és más értékek fontosak a csillagjegyeknek (fotó: Getty)

Más és más értékek fontosak a csillagjegyeknek (fotó: Getty)

A Bak férfi

A Bak férfi nem az a típus, aki azonnal szerelemre lobban, hiszen a párkapcsolatot nagyon komolyan veszi. Ám az első benyomás meghatározó nála. Emiatt figyelj a megjelenésedre, mindig észreveszi, ha valamit változtatsz magadon. Kicsi a baráti köre, éppen ezért fontos, hogy az ő bizalmukat is elnyerd. Higgy benne, hiszen céltudatos, s szüksége van olyan a bátorító társra. Nagyon családcentrikus, ezért jó ötlet, ha a szeretteidről mesélsz neki, hiszen ezzel is mutatod, hogy készen állsz az elköteleződésre.

A Vízöntő férfi

A Vízöntő férfi roppant intelligens, s emiatt igen kevesen értik meg. Ha le akarod nyűgözni, nem árt olvasottnak lenned. Látogass el te is a kedvenc könyvesboltjába, vagy csatlakozz az olvasói köréhez. Egyedi a humora olykor szarkasztikus, ám ez korántsem jelenti, hogy minden egyes mondatán mosolyognod kell. Bár élvezi a társaságot, szüksége van az egyedüllétre. Az őszinteség és az igazság vonzza őt, szóval legyél nyitott vele, s az érzéseidet ne rejtsd véka alá.

A Halak férfi

Mély érzésű, érzelmes és elragadó, pont olyan, mint a folyó. A Halak férfi romantikus, s viszonylag hamar szerelembe esik. Ha szeretnéd a szívét elnyerni, legyél nyitott, és tárd fel neki az érzéseidet. Nagyon kreatív típus, így próbálj olyan tevékenységet találni, amit együtt tudtok végezni. Órákat tölthet ábrándozással, amibe viszont te is bekapcsolódhatsz. Nyugodtan mesélj neki olyan dolgokról, amikről még senkinek sem beszéltél korábban, legyen szó egy furcsa álmodról, netán művészi, költői ambíciókról.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top