Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 4. – Szerdán az érzelmeké a főszerep

Nagyon sok érzelem mozdul meg a szerdán a napi horoszkóp szerint. A kedvező fényszögek, kedvező lehetőségeket rejtenek, és azért egy pici csapdát is. Szóval, ma is csak óvatosan…

Kos

Érzelmesebb leszel szerdán, mint általában szoktál. Érzed, hogy megváltozik valami az életedben, amitől most inkább tartasz, mintsem várakozásokkal telve tekintetnél elé. Hidd el, nincs okod a félelemre, nagyon jóknak tűnnek ugyanis a közeli jövő kilátásai és lehetőségei.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Számodra inkább frusztráló, mintsem kellemesen nyugodt nap a szerda. Amellett, hogy rengeteg munkát kellene befejezned, jó néhány olyan feladatot kapsz, amit egyszer már megcsináltál. S épp ez a legbosszantóbb, hogy újra olyasmivel kell foglalkoznod, amiről azt gondoltad, már végleg lezártad.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

A Vízöntőbe visszalépő Merkúr eredeti ötleteket hoz neked. Szerdán több kedved lesz beszélgetni is, és a közös ötletelésekben is szívesebben veszel részt. Arra figyelj csak, hogy ne ess át a ló másik oldalára: mostantól sem kell minden gondolatodat mindenkivel megosztani.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Szerdán sokkal jobban érzed magadat, mint a hét első két napján. Sajnos a mai nap sem lesz tökéletes, mert lehetnek néhányan, akik nem a legkedvesebben szólnak hozzád. Nem szabad megsértődnöd és visszavágnod sem. Inkább rántsd meg a vállad, és tegyél úgy, mintha egyetlen szót sem értenél abból, amit mondanak.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Olyan téma kerülhet elő a pároddal, amiről azt gondoltad, már rég lezártátok. Bármilyen meghökkentőnek is találod, hogy ez az egész ismét terítékre került, tegyél úgy, mintha nem értenéd, mit akar mondani a párod. Kérdezd meg tőle, ez miért fontos, és miért szeretné újra megbeszélni veled?

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Hajlamos leszel szerdán magadba vonulni, és hideg fejjel, csak a logikus érvek szerint megítélni a kapcsolataidat. Azzal semmi baj, ha „megméred” a hozzád közelállókat, de hidd el, szívügyekben nem lehet érzelmek nélkül dönteni. Nagy hibát követnél el, ha így tennél.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyon sok érzelem mozdul meg szerdán a horoszkóp szerint (fotó: Pixabay)

Nagyon sok érzelem mozdul meg szerdán a horoszkóp szerint (fotó: Pixabay)

Mérleg

Szerdán érdemes lenne mindenféle idei tervedet újra átnézni. Most ugyanis lehetőséget kapsz, hogy elölről kezdd el, amit igazán fontosnak gondolsz, s elengedd azokat a célokat, amelyekkel semmit nem haladtál az elmúlt két hónap során. Ez egy ritka lehetőség, vagyis mindenképpen érdemes élned vele.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A bolygók szerint rég nem látott ismerős térhet vissza ma az életedbe. Igazság szerint egyáltalán nem leszel boldog az ismételt találkozástól. Az az érzésed, hogy valamit akar tőled. Könnyen lehet, hogy eleinte tényleg csak puhatolózik nálad, és majd csak néhány nap múlva árulja el a látogatása valódi okát.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Régi téma kerül ismét napirendre. Bosszankodás helyett tekints új lehetőségként az egészre. Olyan lehetőségként, amit azért kaptál, hogy kijavítsd, újragondold és újraépítsd elölről az egészet. Bármilyen lezártnak gondolt ügy jön veled szembe, legyél nyitott és elfogadó.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Hamarosan olyan pénz áll a házhoz, amiről valójában már lemondtál. Ez a lehetőség nagyon felvillanyoz, hiszen a pluszpénz mindig jókor jön. Viszont most kevés várnod, hogy megkapd ezt a pénzt, alaposan utána is kell járnod, hogy pontosan hogyan és mikor juthatsz hozzá.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Szerdán szinte szó szerint fellélegzel. A Vízöntőben visszalépő Merkúr visszahozza a hangodat. Mostantól ismét ki tudsz mondani minden olyasmit, amiről az elmúlt napokban inkább csak hallgattál. Ez egy vissza nem térő lehetőség, hogy szembenézz a múlt hibáival. Most mindent kijavíthatsz.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A Halakból kilépő Merkúr szinte elnémít téged. Kicsit keresed a szavakat, s nem is nagyon tudod, hogyan kommunikálj most a többiekkel. Nincs okod aggódni, hiszen ez csak átmeneti állapot. Inkább csendben gondolkodj rajta, hogyan mutathatnád meg a többieknek a benned rejlő valódi bölcsességet.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top