Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 5. – Kellemetlenséget és sok jót is hozhat a csütörtök

Csütörtökön nagyon pozitív fényszögekkel és nagyon kedvezőtlenekkel is kapcsolódnak egymáshoz a bolygók. Ez a kettősség pedig kettős érzéseket hoz. A napi horoszkóp szerint ugyanakkor a Bikába lépő Vénusz inkább a jó dolgoknak kedvez.

Kos

Nem lehet okod panaszra, mert a Bika jelébe lépő Vénusz mostantól a pénzügyeidet támogatja. Szerencsés fordulatokra számíthatsz, igaz, most nem érdemes túlzottan nagyban gondolkodnod. Apróbb lépéseket annál inkább tehetsz az életedben.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Uralkodó bolygód, a Vénusz visszatért a jeledbe, melytől úgy érzed, minden megszépül mostantól az életedben. Nincs okod panaszkodni, hiszen a szépség, a szerelem, a kis szerencse bolygója támogat, s csodás ajándékokkal lep meg téged. Akár már ma is.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Csütörtökön elemedben leszel. Mintha csak felvágták volna a nyelved, annyit beszélsz egész nap. Természetesen nincs gond a beszélgetésekkel, azzal viszont bajba sodorhatod magad, ha meggondolatlanul olyasmit is elmondasz másoknak, ami rád vagy csak arra tartozik, aki rád bízta az információt.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Csütörtökön szinte bizonyosan elérzékenyülsz. Ma ugyanis nagyon különleges meglepetésben lehet részed. Olyan emberek okozhatnak neked meghatódottságot, akikről nem is feltételezted korábban, hogy ennyit jelentesz nekik. Nos, fogadd örömmel és nyitottan a közeledésüket.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Munkádban számíthatsz ma különleges és szerencsés fordulatra. Talán megoldódik valamilyen ügy, amely miatt az utóbbi időben sokat fájt a fejed szó szerint és átvitt értelemben is. De az is lehet, olyan felkérést kapsz. amiben titkok már hosszabb ideje reménykedsz…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Az elmúlt napok feszültségét követően csütörtöktől sokkal kiszámíthatóbb, nyugalmasabb és harmonikusabb napok következnek. A lelked is pontosan ilyen békés lesz, és végre azt érzed, megérte minden befektetett energia. Igazad is van, hamarosan beigazolódnak a várakozásaid.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint jót és kevésbé jót is hozhat a mai nap (fotó: Getty)

A horoszkóp szerint jót és kevésbé jót is hozhat a mai nap (fotó: Getty)

Mérleg

Nem lehet okod panaszra csütörtökön, mert a feszültségekből kimaradsz. Persze a valódi jóból is, de ez most nem annyira zavar, hiszen a nyugalom, a harmónia a legfontosabb. Nem mellesleg ma érdekes felismeréseket is tehetsz, ha picit meditálsz, vagy magadban sétálgatsz, és figyelsz a gondolataidra.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Új időszámítás kezdődik az életedben. Nos, az biztos, hogy a szerelmi életed felpezsdül mostantól. Ha van párod, ő lesz a legboldogabb, hogy ismét igazán vidámnak láthat téged. Ha pedig még keresed a társadat, a Bikában járó Vénusznak köszönhetően megbízható és különleges párra találhatsz…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Csütörtöktől nagyot fordul a világ a munkahelyeden. Meglepődve tapasztalod, mennyire békések, nyugodtak és együttműködőek ma a többiek. Úgy tűnik, végre igazi csapatként dolgozhattok együtt. Ez pedig különösen jó érzésekkel tölti el a lelkedet.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nagyon pozitív a hangulatod egész nap, amit ugyan néhány ember túlzott érzékenysége picit elronthat. Ne hagyd, hogy mások hangulata rád ragadjon. Inkább csak vedd észre, milyen szép az élet, s milyen nagyszerű lehetőségeket villant fel a sors előtted. Lesz miért hálát érezned ma.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Családodba visszatér a harmónia, a szeretet, s mindez természetesen a te lelkedre is pozitívan hat. Ne lepődj meg, ha valamelyik szeretted nagyon kedves gesztust tesz feléd. Semmit nem vár cserébe, egyszerűen csak meg akarja mutatni a szeretetét.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A csütörtök kétségtelenül a hét egyik legszebb napja –  legalábbis számodra. Mint a hal a vízben, úgy érzed magad. Jól tennéd, ha szaunáznál, fürdőznél csütörtökön. Ha esetleg nem fér az idődbe, hogy uszodába menj, legalább munka után otthon merülj el egy kád forró illatos fürdővízben. Imádni fogod.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top