Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 9. – Megvisel a telihold

Hétfőn a Halak Nap és a Szűz Hold kerül szembe egymással. A hét meglehetősen feszülten indul tehát. A napi horoszkóp ugyanakkor okos javaslatot ad, hogy mire figyelj a márciusi telihold idején...

Kos

Különösen jó hír, hogy a márciusi telihold hatása közvetlenül nem érint téged. De belefolyhatsz a vitákba akaratodon kívül is. Mindenképpen okosabb megoldás kívülről szemlélni az eseményeket. Csak akkor lépj közbe, ha kifejezetten megkérnek a többiek. Egyébként meg csak magadra figyelj hétfőn.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szerencsésnek érezheted magad hétfőn, mert a telihold valójában meg sem kottyan neked. Inkább a pozitívumokat tapasztalod meg, mintsem a rosszat éreznéd és látnád. Pozitív kisugárzásod a többiek hangulatára is jótékonyan hat, vagyis neked köszönhetően simulnak el a feszültségek.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Ne lepődj meg, ha szó szerint és átvitt értelemben is fejfájást okoz a márciusi telihold. Könnyen lehet, már reggel így ébredsz. Orvosságok helyett inkább igyál minél több tiszta vizet, s próbáld a lehető leglazábban venni a mai napi történéseket. Ne görcsölj semmire sem, inkább lazíts. Ez a mottód hétfőn.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A márciusi telihold a közlekedésben okozhat galibát. Legyél ezért nagyon figyelmes, megfontolt, akkor is, ha autóban ülsz, és akkor is, ha a tömegközlekedést használod. De még valójában az otthonodban és a munkahelyeden is nézz a lábad elé, s figyelj rá, hová lépsz…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Legyél visszafogott, nézd meg, mire költesz hétfőn. Ez a kávéra, az üdítőre is vonatkozik. A pénztárcádra pedig nagyon figyelj ma! Ha lehet, csak annyi pénzt tarts magadnál, amennyire feltétlenül szükséged van, a tárcádat, a bankkártyádat tedd biztos helyre, ahol csak te férhetsz hozzá…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A márciusi telihold az év legkritikusabb napja. A te jeledben jár a Hold, téged érint a hatása a legerőteljesebben. Sértődékeny lehetsz egész nap, s könnyen túlreagálhatod a többiek megjegyzéseit. Minél előbb észreveszed ezt, annál gyorsabban tudatosítod, hogy senki sem akar rosszat neked.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nem lesz könnyű a hétfő a telihold miatt (fotó: Getty)

Nem lesz könnyű a hétfő a telihold miatt (Fotó: Getty)

Mérleg

Nem igazán érzed a telihold hatását hétfőn. Ma még nyugodtan végezheted a feladatokat a magad rendje, s módja szerint. Talán nem is érted, miért olyan feszültek a többiek. Jól teszed, ha csak magadra figyelsz, és nem veszed át a negatív rezgéseket.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A telihold rád egészen másként hat, mint a többiekre. Inkább erőt, energiát gyűjtesz belőle, mintsem feszültséget. Töltsd fel magad előre, mert a hét második felében jól jön ez a pluszenergia. Gyűjtsd az inspirációt, az ötleteket is, s készülj fel a hét számodra rázósabb napjaira.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nyomasztóan hat rád a márciusi telihold. Úgy érezheted, hogy két fronton kell helytállnod egyszerre: a munkában és az otthonodban is. Már pedig most képtelen vagy mindkettőben maximumot nyújtani. Hidd el, nem is kell. Az a lényeg, hogy amit éppen teszel, abból hozd ki a lehető legtöbbet.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Pillanatok alatt a konfliktusok kellős közepében találod magad, ha nem vagy kellően megfontolt és figyelmes hétfőn. Fontos, hogy ne engedj a provokációnak, inkább vedd elő a nagyvonalúságodat, és semmi esetre se keresd fölöslegesen a hibákat. Inkább törekedj rá, hogy a magad feladatát csináld meg a lehető legjobban.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A telihold olyan kiadást jelez, amire csöppet sem számítottál, és most törheted rajta a fejed, hogyan fizesd ki. Próbálj némi időt nyerni, ugyanis néhány nap múlva már könnyedén betömheted ezt a pénzügyi hézagot. Nincs okod az aggodalomra, szerencsére meg tudod oldani a helyzetet.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Hétfőn bármit mondasz, valaki biztosan beleköt a szavadba. S hogy ezt megelőzhesd, mindenképpen fogalmazz egyszerűen, érthetően, tömören. Ezzel elejét tudod venni, hogy a többiek a kákán is csomót keressenek. Ha egyértelmű vagy, senki sem kötekedhet veled.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top