Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 13. – Szerencsés vagy balszerencsés a péntek 13?

A bolygók és a napi horoszkóp szerint sokan balszerencsésnek érezhetik a mai péntek 13-at. A jó hír, hogy hamarosan itt a hétvége, amikor ismét nyugodtabb szelek fújnak. Szóval, csak a mai napot kellene kibekkelni…

Kos

Pénteken hagyd otthon a pénztárcádat! Vegyél erőt magadon, és semmit ne vásárolj ma. Ha ez hajmeresztőnek tűnhet is, néhány nap múlva hihetetlenül hálás leszel magadnak. Veszélyben a pénztárcád péntek 13-án. Nem kelene fölösleges kockázatokat vállalnod.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Ez a mostani péntek 13. az érzelmeidet teszi próbára. Könnyen lehet, ma többen sírnak előtted, amitől teljesen zavarba jössz, hiszen fogalmad sincs, mit kellene tenned. Az is lehet, hogy a pároddal vitatkoztok össze, s ő sírja el magát előtted. Legyél inkább ma is toleráns és megértő, nem muszáj eddig jutnotok…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

A péntek 13. számodra egyáltalán nem lesz balszerencsés nap. Sőt, nagyszerűen érzed magad, hiszen értelmesen beszélgethetsz a többiekkel, akik nyitottak a véleményedre, a javaslataidra. Te lehetsz az, aki örömet, jó kedvet csempészel a többiek napjába. Nem mellesleg persze a sajátodba is.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Péntek 13. ide, péntek 13. oda, te sokkal jobb hangulattal tekintesz a nap és a közelgő hétvége elé, mint a többiek. Ha tegnap követted a horoszkóp javaslatát, és nemet mondtál a nyomásnak, ma sokkal jobban érezheted magad. Önmagában attól is, hogy nem vállaltál magadra olyasmit, amiről tudtad, hogy nem szeretnéd megtenni.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Pénteken a családi gondok okozzák neked a legtöbb fejfájást. Pontosabban valamelyik közeli rokon, aki neked önti ki a szívét, a problémáját. Nem tesz boldoggá a gondolat, hogy téged használ lelki szemetesládának. Ha nem akarod, nem kell őt meghallgatnod. De csak finoman és szeretettel mondhatod el ezt neki.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Pénteken legyél nagyon óvatos a közlekedésben. Ha autóban ülsz, lélegezz mélyeket, ne kapd fel a vizet a többi autós vezetési szokásán. Inkább indulj el 10-15 perccel korábban, s akkor mindenhová nyugodtan és időben megérkezel. A tömegközlekedés esetében pontosan ugyanez a helyzet…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerencsés és balszerencsés is lehet a péntek 13. a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Szerencsés és balszerencsés is lehet a péntek 13. a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg

Ne hagyd, hogy bárki vagy bármi elvonjon téged a pénteki feladatoktól. Hidd el, senki elvárásainak nem kell megfelelned, csak annak, amit magadtól vársz el. Ha szükséges, kapcsold ki a telefonodat, legyél elérhetetlen. Neked is jár a csend és a nyugalom. Péntek 13-án meg pláne.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A péntek 13-at érezheted a balszerencse napjának is. Hidd el, nem a péntek 13. tehet az érzékenységedről. Te ilyen vagy, mélyen és intenzíven éled meg az érzelmeket, s valójában mindent, ami veled vagy a környezetedben történik. Nagyon sok lélekmelengető, nyugtató tea, és már nem is érzed problémának azt, ami addig annak tűnt.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Lehet, hogy tavasz van, lehet, hogy süt a nap, de ilyenkor lehet a legkönnyebben megfázni, ha vékonyan öltözöl. Az influenza-szezon kellős közepén egyébként is könnyebb lehet összeszedni a betegségeket. Vigyázz magadra, nem kellene most lerobbannod! Igyál ma minél több gyógynövény- vagy gyümölcsteát.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Te nem vagy babonás típus, de a péntek 13. azért picit rád is hat. Nos, felejtsd el, hogy ez egy balszerencsés nap lenne. Ugyanúgy gondolj rá, mint bármelyik másik pénteki napra. Ha lerázod magadról a negatív gondolatokat, a fölösleges félelmeket, csak jó dolgok történhetnek veled.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Pénteken is nagyon sok feladatra számíthatsz. S nemcsak a munkahelyeden, otthon is elönt most a munka. Továbbra is egyetlen hatékony megoldás létezik: haladj lépésről lépésre a magad ütemében. Semmivel sem kell rohannod és kapkodnod. Te is pontosan tudod, a feladatok mindig megvárnak.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Semmi okod, hogy félj és tarts a péntek 13-tól. Sőt, olyan szerencsés és pozitív fényszögekkel támogatnak téged a bolygók, hogy magad sem hiszed, ez lehetséges. Jól tennéd, ha átértékelnéd magadban a babonát: vagyis nincs semmi rossz a péntek 13-ban, hiszen ez is csak ugyanolyan nap, mint a többi…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top