Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 16. – Hétfőn megérkezik a változás szele

Legalábbis ami a kommunikációt illeti. Sajnos nem a legjobb hírnek tűnik, hogy hétfőtől sokan hajlamosak lehetnek félreérteni a többieket, s talán túl is gondolhatnak bizonyos dolgokat. A napi horoszkóp szerint a türelem, az empátia mindennél fontosabb...

Kos

A legjobb lenne, ha hétfőn csendben, magadban dolgoznál. Ha megteheted, maradj inkább otthon, s akkor tényleg nem zavarhat meg senki. Ma ugyanis semmi kedved beszélgetni, de könnyen félre is érthetnek a többiek. Utóbbi esetén biztosan bosszankodnál, hogy mégis mit nem értenek.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Azt veheted észre már hétfőn, hogy sokkal egyszerűbb a dolgod. Talán kevesebben vannak most körülötted, kevesebb az egyeztetés, vagy valamiért egyszerűen csak flottabbul halad minden. Szóval, ez a mostani változás inkább segít, mintsem akadályozna téged. Legyél érte hálás.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Nincs könnyű dolgod hétfőn. Egyre inkább azzal szembesülsz, hogy bármit mondasz, nem értik a többiek. Próbálj a lehető leghiggadtabb maradni, hiszen ez még csak a kezdet. S ha kell inkább háromszor, ötször ismételd el ugyanazt, mintsem felkapd a vizet, s kiabálj a többiekkel.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A hétfőn kezdődő változás nagyon jót tesz neked. Viszont legyél figyelmes, mert éles fegyverré is válhat a kezedben, ha érzelmekkel manipulálod a környezetedet. Az nagyon jó, ha érzésekkel beszélsz, s pontosan meg tudod fogalmazni, hogy mit tennél másként, de nem szabad ezzel a képességeddel visszaélni.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Hétfőn türelemre intenek a bolygók. No meg arra is, hogy vedd észre, két füled van. Ez esetben ez nem azt jelenti, hogy duplán kellene mindent meghallanod, hanem épp azt, hogy ami az egyiken bemegy, az a másikon kijön. Anélkül, hogy az információnak különösebben nagy jelentőséget tulajdonítanál…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Néhány héttel ezelőtt komoly gyakorlatot szereztél magadnak a bosszantó és bőbeszédű emberekkel kapcsolatosan. Emlékezz vissza, hogyan kezelted, szerelted le őket, s ugyanezt a módszert alkalmazd mostantól is. Ne lepődj meg, de újra nagyon hasonló típusokkal hoz össze az élet…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint a változások első szele megérkezett... (fotó: Getty)

A horoszkóp szerint a változások első szele megérkezett… (Fotó: Getty)

Mérleg

Szerencsésnek mondhatod magad, mert a hétfői változás téged szinte egyáltalán nem érint. Persze ha bele akarsz folyni a többiek kommunikációjába, akkor te sem úszod meg a félreértéseket. Ne akarj, s akkor nem is történik veled semmi kellemetlenség. Maradhatsz most kívül.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Hétfőn inkább magányodba vonulnál, semmi kedved most a többiekkel beszélgetni. Ha megteheted, dolgozz otthonról, s akkor a minimálisra csökkentheted a kommunikációt. Valójában sokkal hatékonyabban is teszed a dolgod, amikor egyedül, a magad csendességében lehetsz.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

A családi nézeteltéréseknek még mindig nincs vége. Vegyél minél több mély lélegzetet, s ne hagyd, hogy bárki is felbosszantson a problémáival a családban. Kedvesen és finoman megmondhatod neki, hogy ez az ő dolga, neki kell megoldania. Te nem segíthetsz most neki.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A hétfői változást szinte meg sem érzed. Talán annyit érzékelsz csak belőle, hogy nehezebben közlekedsz, hosszabb időbe telik eljutni A pontból B-be. A héten nagyon fontos feladatok várnak még rád, érdemes szépen lassan ezekre is felkészülni. Már ha lehetséges egyáltalán.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Bármennyire is nem a stílusod, egyszerűen belekényszerülsz abba, hogy taktikázz, titkolózz, s ne ossz meg minden információt, amit tudsz. A hétfő legnagyobb kihívása épp ez lesz, hogy óvatosan, cseppenként adagold az infókat a többieknek. Nem kell bűntudatod érezned, ez egy ilyen nap…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Hétfőn visszajön a hangod, szó szerint és átvitt értelemben is. Ha esetleg berekedtél az elmúlt napokban, mára nyoma sem lesz mindennek. Viszont a fogalmazásmódra mindenképpen figyelj nagyon. Csak a lényegre, a legfontosabb tudnivalókra összpontosíts. Ne beszélj és ne értelmezz túl semmit.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top