Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 18. – Szerencsés lehetőségek

Szerdán szerencsés lehetőségeket jeleznek a bolygók. Ráadásul ezek hosszú távra szólóak lehetnek. A napi horoszkóp szerint legyél nyitott, s élj vele, bármit is tár eléd az élet.

Kos

Munkádban kaphatsz különleges ajánlatot szerdán. Szinte bizonyosan változik a munkakörülményed. Az is lehet, hogy más vagy más jellegű feladattal bíznak meg, mint eddig. Persze, az is lehetséges, hogy otthonról dolgozol mostantól te is, mint ahogyan már nagyon sokan mások. Bárhogyan alakuljon, jól jössz ki belőle.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Kedvező híreket kapsz, vagy kedvező változásokat tapasztalhatsz szerdán. Bár első hallásra inkább ijesztőnek tűnik mindez, de csak azért, mert nem igazán szereted, amikor változik az életed. Legyél nyitott, s fogadd el, bármit is hoz az élet. Hosszú távon jól jössz ki belőle, ha most még nem is úgy érzed.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Fontos felismeréseket teszel szerdán. Rájössz, hogy mindaz, ami eddig kilátástalannak, kezelhetetlennek tűnt, igenis megoldható, ráadásul nem is kell hozzá olyan sok energia. A pozitív gondolkodás mindig segít, most ezt biztosan meg is tapasztalod. Tartsd meg ezt az érzést magadban, a következő napokban is jól jön.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Úgy érzed, mindenki összefogott ellened. Ez csupán a látszat, és csak benned, a fejedben zajlik. A valóságban egészen más a helyzet. Csupán kérned kell, s mindenki önzetlenül segít neked. Hidd el, a párod, a környezeted, a munkatársak örömmel támogatnak téged.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Munkahelyeden most nélkülözhetetlen a csapatmunka akkor is, ha otthonról és egyénileg dolgozol. Talán eleinte furcsa és nehézkes az együttműködés, de hidd el, nagyon gyorsan megszokod. Ez most egy más helyzet, de a javadra válik. Most még inkább kidomboríthatod a valódi erősségeidet: te foghatod össze a csapatot!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Amit a hét elején még nagyon bizonytalannak éreztél, szerdára egyre inkább körvonalazódik. Nincs okod félni, minden a lehető legnagyobb rendben zajlik a munkádban, a magánéletedben is. Nem mellesleg nagyon jó ötleteket kapsz a megoldás felé vezető úton. Hamarosan minden sínre kerül, legyél bizakodó továbbra is.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerencsés lehetőségeket sejtetnek a bolygók szerdára (fotó: iStock)

Szerencsés lehetőségeket sejtetnek a bolygók szerdára (fotó: iStock)

Mérleg

A családban végre valódi összefogást tapasztalhatsz. Közös nevezőre juttok a legfontosabb témákat illetően, s így nemcsak egyszerűbben és hatékonyabban oldjátok meg az esetleges problémákat, de sokkal optimistábban is láthatod a közeli és távoli jövőt. Ez pedig örömmel tölti el a lelked.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szerencsés lehetőségeket teremtenek ma a bolygók, hogy kimondhasd, amit valójában gondolsz. Szerdán mindenkivel nagyon könnyen megérteted magadat, s azt veszed észre, hogy a többiek jóval nyitottabbak, fogékonyabban a javaslataidra. Mindez pedig bizakodásra adhat okot.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Kitűnő lehetőségek nyílnak előtted szerdán. Az is lehetséges, hogy örömteli híreket kapsz a pénzügyeiddel kapcsolatosan. Talán régóta lemondtál már valamilyen pénzről, amit most váratlanul visszakapsz, de az is lehetséges, hogy valamit sokkal olcsóbban tudsz megvásárolni, mint gondoltad.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Szerdán kezedre játszanak a bolygók. Nagyon szerencsés lehetőségekre bukkanhatsz, ha kellően nyitott és figyelmes vagy. Érdemes tehát mindenre igent mondanod, amivel ma megtalálnak téged. Ez a lehetőség hosszútávra szóló, és nagyon ígéretes. Ne szaladsz el!

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Szerdán nyugalmas napra számíthatsz. Végre kezd helyreállni benned és körülötted is minden. Jól is teszed, ha a nyugalmat választod, és nem idegeskedsz olyasmin, amit nem változtathatsz meg. Az elfogadás segít most az áramlásban. Hagyd, hadd történjen, aminek történnie kell.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Szerdán rájöhetsz, hogy milyen sokan támogatnak téged. Talán még olyanok is pártfogásukba vesznek, akikről ezt nem is feltételezted volna. Ez pedig most a lehető legjobbkor jön, mert talán kezdted már elveszíteni a lelkesedésedet. Tekintsd ajándéknak, megérdemled!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top