Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 19. – Erősen közelítenek az újabb fordulatok

Csütörtökön egyre inkább érezhető lesz az újabb változás. Igaz, még inkább csak a levegőben, de éppen ezért is érdemes felkészülni mindarra, ami holnaptól vár. A napi horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Kos

Egyre izgatottabb és türelmetlenebb lehetsz, mert belül már nagyon érzed, hogy valami közelít. Igen, a csütörtök még amolyan vihar előtti csendet ígér, ami persze nem azt jeleni, hogy pénteken „robban a bomba”. A mai nap a felkészülés ideje. Holnaptól számíthatsz igazi fordulatra.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Meglepően nyugtalan leszel csütörtökön. Könnyen lehet, hogy az otthoni munkát érzed szűkösnek, és szíved szerint visszamennél a munkahelyedre, vagy találkoznál a kollégákkal. Erre ma sem biztos, hogy lehetőséged nyílik, ellenben érdemes kicsit átmozgatni a testedet. Némi adrenalin a mozgástól, s máris jobban érzed magadat.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Bármi is bánt téged, mondd el a párodnak. Amit problémaként érzékelsz, miután kimondod, már nem is tűnik olyan nagy jelentőségűnek. Beszélgess a társaddal minél többet csütörtökön, s rájössz, néhány dolgot túlgondoltál vagy túlértékeltél. A felismeréstől azonnal megnyugszol.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Hajlamos lehetsz csütörtökön a lelkizésre. Természetesen nincs semmi baj, ha időnként kimondod mindazt, ami bánt. Viszont mindenképpen meg kellene válogatnod, hogy kinek mondod el a bánatodat vagy a nemtetszésedet. Többen is lesznek, akik nyitottak erre, de nem mindenki tud okos ötletet is adni.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Érzed a változás szelét a levegőben. Még nem tudod, mi változik majd, de a hangulatod már csütörtökön is egyre jobb. Munkádban kétségtelenül örömteli változások várnak rád. Valami egészen új munkakört kaphatsz, vagy te magad találhatod ki, hogyan lehetsz a leghatékonyabb. Szabad kezet kapni mindig jó.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Ha valakinek, hát neked mindenképpen érdemes kicsit előre gondolkodnod. Mi lenne az az életedben, amibe szívesen fektetnél energiát? Amit valódi örömmel csinálnál a jövőben? Amiről úgy éreznéd, ez tényleg egy igazán szerencsés kezdet lehetősége? Érdemes ezeken a kérdéseken agyalgatnod.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Egyre érezhetőbbek a változások a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Egyre érezhetőbbek a változások a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg

Csütörtökön egészen jó hangulatba kerülsz. Könnyen lehet, hogy a közelgő hétvége teszi, de az is előfordulhat, hogy végre kezd körvonalazódni mindaz, ami a hét elején még nagyon zavarosnak tűnhetett. Talán rájössz, hogy a változások neked dolgoznak. Legyél nyitott továbbra is, ez még csak a kezdet.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Te is tudod, hogy semmi sem kötelező. Mindig csak annyit beszélj magadról, amennyit egészségesnek érzel. A titkolózás viszont nem „egészséges”, ezért jobban is tennéd, ha nem titkolóznál tovább. Ha valamiről nem szeretnél beszélni, mondd ki kerek perec, ehhez nincs köze a másiknak. Persze, most is csak szeretettel beszélhetsz…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

A szerencsés lehetőségek csütörtökön is megtalálhatnak téged. Ennek ellenére, bármilyen kecsegtetőnek tűnő ajánlatot is kapsz, érdemes még pici haladékot kérned. Péntekre ugyanis a legapróbb részlet is a helyére kerül, s innentől nagyon könnyű lesz döntened.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Pozitív tendenciára csütörtökön is számíthatsz. Továbbra is minden a lehető legjobban halad az életedben – legalábbis a körülményekhez képest. Kihozhatod magadból a legtöbbet, megmutathatod, mire is vagy igazán képes. Hamarosan az elismerést is megkapod a helytállásodért.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nyisd ki a füled mindenképpen. Csütörtökön rendkívülinek tűnő pénzügyi ajánlat bukkanhat fel előtted. Talán valamit sokkal olcsóbban vehetnél meg, és néhány hónapon belül nagyon sokat kereshetsz rajta. Ma még semmiképpen se fogadd el az ajánlatot. Inkább szó szerint is aludj rá még egyet.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Kicsit lehangolt leszel csütörtökön, mert pontosan érzed, hogy valami véget ér, megváltozik az életedben. Nem tudod az időt visszafordítani, ezért jobb, ha elfogadod mindazt, ami most történik veled. Nem veszítesz el semmit, inkább csak átalakul az életed. De ez nagyon jó is lehet…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top