Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 21. – Tapintható a feszültség a levegőben

Szombaton valósággal tapintható a feszültség a levegőben. Viszont ez a különleges energia most nagy horderejű változásokat sejtet. A napi horoszkóp szerint hamarosan mindenre fény derül...

Kos

Nem lehet okod panaszra szombaton. Ragyogóan alakul a hétvége, s úgy érzed, körülötted forog a világ. A Kos havában nem is lehet másként, nem igaz? Érdemes a születésnapodat megtervezni. Idén ez most biztosan nagyon emlékezetes lesz. Készíthetnél különleges videót, amit elküldesz az ismerősöknek a buli helyett…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szombaton délután hihetetlenül feltöltené a lelkedet, ha a kedveseddel közösen fürödnétek. Készíthettek illatos, forró fürdőt a kádba. S ha még teamécseseket is tesztek a fürdőszobába, a romantikus hangulat tökéletes lesz. Megérdemled a nyugalmat, a teljes lazítást, a kikapcsolódást, az érzéki örömöket.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Talán úgy érzed, hogy szombaton is dolgoznod kell, mert nem voltál elég hatékony a héten. A hétvége a pihenésé, s most neked is muszáj töltekezned. Bárhogyan is alakul most az életed, valójában semmi sem véletlenül történik veled. Lassíts, és találj ki magadnak egy egészen más életvitelt…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Szombaton megnyugszol, hiszen a nehézségek ellenére is túlélted ezt a szokatlan hetet. Hidd el, szépen lassan beleszoksz a megváltozott életritmusba, s valójában arra jössz rá, hogy sokkal több időd marad magadra és a szeretteidre is. Végül is, mindenben lehet valami jó is, ezt próbáld észrevenni.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nyugalmasnak ígérkezik a szombatod. Tekintve, hogy nem igazán tudsz most kimozdulni, használd a napot lazításra, pihenésre. Ez most egy ilyen időszak: nyugalomra, maradásra késztet. Nagyon gyorsan rájössz, hogy valójában mennyire hiányzott már neked az a csendesség, ami most jellemez téged.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Szombaton a közvetlen család, a párod mindennél fontosabb. Valójában most egyébként is arra késztet az élet, hogy törődj többet a szeretteiddel. Mindenképpen figyelmesen hallgasd a párodat, okos és hasznos javaslatokat oszt meg veled. Egyébként mikor ültetek le egymással beszélgetni? Ugye, tényleg ideje már…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Furcsa feszültséget érezhet ma mindenki a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Furcsa feszültséget érezhet ma mindenki a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg

Szombaton a család központi téma nálad. Jól tennéd, ha minden közvetlen hozzátartozódat felhívnád, és beszélgetnél velük egy kicsit. Nagy örömet okozol nekik az érdeklődéseddel, hiszen mostanában nem biztos, hogy találkozhattok személyesen is. A kapcsolattartás ugyanakkor mélyen összekovácsol benneteket.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nyugalmasan telik a szombatod. S mivel a vizes Halakban jár a Hold, jól tennéd, ha kicsit áztatnád magad. Ha máshogy nem, legalább a kádban fürdőzz. A kellemes meleg víz a testedre, a lelkedre is egyaránt hat. Csak most jössz rá, mennyire hiányzott már ez a béke és harmónia, amit a szívedben érzel.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Szombaton érdemes lenne alkotnod valamit. Most úgy sem igazán mozdulhatsz ki otthonról, de mindenképpen töltsd hasznosan a napot. Csinálj valamit, ami tölti a lelkedet. Már attól is nagyon jól érzed magad, ha színezgetsz, rajzolgatsz, festesz. De persze, bármilyen hasznos elfoglaltságot kitalálhatsz magadnak.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Furcsán érezheted magad szombaton. Nem véletlenül, hiszen holnap kilép a jegyedből a Szaturnusz bolygó. Persze, ez érezhető változást hoz magával, de még sincs okod aggódni. Két okból sem: először is, néhány hónap múlva visszatér a bolygó a jegyedbe, másodszor pedig nagyszerű fordulatokat jelez már most is az életedben…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Egyre izgatottabb leszel szombaton. Érzed, hogy valami van a levegőben, de egyelőre nem tudod megfogalmazni, hogy mi minden történik veled a következő napokban. Valójában csak egyet kell aludnod, hogy sokkal tisztábban láthass a jövőddel kapcsolatosan. Pompás lehetőségek várnak rád!

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A szombat a te napod. Lubickolhatsz, mint hal a vízben. Szó szerint is. Most nem lesz lehetőséged uszodába menni, de otthon is csinálhatsz magadnak lazító fürdőt. A párod biztosan örömmel csatlakozik hozzád. Aztán bújjatok össze, s töltsétek együtt az egész napot. Mindkettőtökre ráfér már.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top