Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 26. – Csütörtökön felszínre törhetnek a problémák

Csütörtökön feszült fényszögeket jelez a napi horoszkóp. Ez pedig feszültségre, problémákra hívja fel a figyelmet. Szerencsére ez most viszonylag rövid ideig tartó folyamat. Szóval, érdemes szó szerint is megtartani mindenkivel a három lépést. Akkor baj sem lehet...

Kos

Úgy érezheted, hogy mindenki téged támad csütörtökön. A legjobb, amit ma tehetsz, hogy nem veszed fel a bokszkesztyűt, hanem nagyvonalúan elsétálsz a konfliktusok elől. Nem lesz könnyű, mert nagyon harcias ma a kedved. Fogadd el, hogy most nem győzhetsz a túlerővel szemben. Veszíteni meg nem akarsz, igaz?

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Valójában most örülhetsz annak, hogy kimaradtál a hét eleji „jóból”, mert kimaradsz a feszültségből is. Persze, csak akkor, ha nem akarsz mindenáron részt venni benne. Jól tennéd, ha hátradőlnél, és semmit sem tennél, mondanál. Maradj most is nyugodt és higgadt. Erre van most mindenkinek a legnagyobb szüksége.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Ha az előző napokban nem mozogtál, vagy talán ki sem mozdultál otthonról, csütörtökön nagyon jól tennéd, ha alaposan átmozgatnád a testedet. A fizikai erőnlétedre most mindennél nagyobb szükséged van. Figyelj mindenképpen magadra, s ne hagyd, hogy az otthoni munka és feladatok elvegyék a kedvedet a mozgástól. Legyél következetes továbbra is!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Csütörtökön nem tudod magadba fojtani az érzelmeket, és igazság szerint nem is kellene. Talán a legváratlanabb pillanatban tör rád a sírás, de nem baj, otthon vagy, senki sem lát, megengedheted magadnak a könnyeket. Vedd ezt az otthoni munka előnyének. Itt senki előtt sem kell szégyellned a könnyeidet. A családod úgyis tudja, hogy időnként ki kell sírnod magad, hogy ismét magadra találhass.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A csütörtök a hét legkritikusabb napja. Hidd el, túl leszel rajta, s holnaptól sokkal jobb világ köszönt rád ismét. Szóval, ma csak higgadtan, visszafogottan cselekedj, s inkább tegyél meg minden tőled telhetőt a többiek kedvéért, mintsem vitákba, veszekedésekbe sodord magad. Semmi sem ér annyit, hogy elveszítsd a nyugalmadat.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A hét legrázósabb napja a csütörtök. Ha ezt sikerrel túléled, innentől csak pozitívabb események történhetnek veled. Szóval, maradj ki minden feszültségből, csak magadra figyelj, s tedd, amit a szíved diktál. Sétálj, biciklizz, mozdulj ki, ha úgy érzed, nagyon be vagy zárva. Menj egyedül, s figyelj a belső hangokra…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Csütörtökön felszínre törhetnek a problémák. Szerencsére nem tart sokáig a feszült hangulat... (fotó: Getty)

Felszínre törhetnek a problémák. Szerencsére nem tart sokáig a feszült hangulat… (fotó: Getty)

Mérleg

Zavarhat, hogy a pároddal nem ért egyet a családod. Idegeskedés helyett inkább tedd azt, amiben a legjobb vagy: vedd elő a diplomáciai érzékedet. Te tudsz most könnyedén békét teremteni a családban. Szóval, mély levegő, s úgy érvelj, hogy senkinek sem adsz igazat. Meg tudod oldani! Jó vagy a békéltetésben.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Ami frusztrált az előző napokban, csütörtökre kicsit alább hagy benned. Ugyan még nem találod a megoldást, de már nem is látsz mindent kilátástalanul nehéznek. Jól tennéd, ha az egész napot egyedül, magadban töltenéd, mert akkor senki sem zavar meg a gondolkodásban, s a nyugalmadat sem fenyegeti semmi…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

A pénz miatt adódhatnak konfliktusok csütörtökön. Talán a párod számon kéri, hogy mi mindenre költöttél fölöslegesen az elmúlt időszakban. A problémát könnyedén orvosolhatod, ha el kezded felhasználni mindazt, amit megvettél. Te is tudod, hogy a legolcsóbban vett holmi, étel is nagyon drága lesz, ha a szemetesben végzi.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Talán napok óta próbálod az érzelmeidet magadba fojtani. Csütörtökön nem leszel képes uralkodni magadon, szinte egyszerre robban ki belőled minden. Jól tennéd, ha tudatos mozgással vezetnéd le magadból a feszültséget. Amikor érzed, hogy megy fel benned a pumpa, fogd a cipőket, s fuss, gyalogolj, biciklizz egy nagyot. Mindegy, milyen az idő, jót tesz.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A család egyre fontosabbá válik csütörtöktől. Persze, korábban is gondoskodtál róluk, de most adódhat valami konkrét feladat, ami nem tűr halasztást. Beszéld meg mindenképpen az érintettekkel a legfontosabb teendőket. S persze, amit csak lehet, egyedül oldj meg. Szüleid is talán több segítséget várnak, mint korábban.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Egyre inkább hiányoznak a barátok, akikkel most nem találkozhatsz. A kapcsolatot ugyanúgy tarthatod, mint eddig, de most csak telefonon, messengeren beszélhetitek meg a legfontosabb témákat. Azért, mert személyesen nem találkozhattok, még nem kellene senkit sem elhanyagolnod…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top