Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 29. – Figyelem! Kezdődik a nyári időszámítás

Vasárnap hajnali 2 óráról 3-ra kell előre állítani az órákat. Mindez pedig azt jelenti, hogy kezdődik a nyári időszámítás. Igaz, a mai nap és vele együtt a hétvége egy órával rövidebb lesz, de annál tartalmasabbá teheted. A horoszkóp jó lehetőségeket ígér.

Kos

Téged csöppet sem zavar az óraátállítás, hiszen számodra ez a nap mindig a tavasz visszavonhatatlan jele. S egyébként is minden okod megvan az örömre, hiszen a születésnapod havában csupa jó dologra számíthatsz. Szóval a vasárnap is legalább olyan csodásan alakul, mint a szombat.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Fölösleges macerának gondolod az óraállítást, de most talán nem annyira bánod, hogy egy órával rövidebb a vasárnap. Az mindenképpen felvillanyoz, hogy mostantól egyre hosszabbak a nappalok, s egyre közeledik a grillszezon, ami alapból is a kedvenced. Miért ne sütögethetnél már ma is?

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Nagyszerű napnak látszik a vasárnap. Jókedvű vagy, s egyáltalán nem zavar, hogy az órát előre kell ma állítani. Sőt, ennek inkább csak a pozitív hatásait látod. Hosszabbak a nappalok, tovább van világos, s egyre inkább közelít a jó idő. Ha teheted, mindenképpen mozdulj ki otthonról, s élvezd a tavaszt.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Nem vagy a változások híve, de persze pontosan érted és látod az óraátállítás szükségességét. S ez megint egy olyan téma, amiről hosszasan lehet értekezni a közösségi portálokon. Elmondhatod a véleményedet, de attól még a tény az tény: a mai nap egy órával rövidebb. Gondold át, milyen hasznos tevékenységgel töltöd…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nem szívesen kelsz korábban, de vasárnap nem is kell. Sőt, ha otthon dolgozol, akkor holnaptól sem kell sokkal korábban ébredned, hiszen az utazással járó időt is átaludhatod. Valójában sokkal kipihentebbnek érezheted már most is magadat. Így az óraátállításból csak annyit érzékelsz, hogy tovább lesz ma világos.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Te rendszerben éled az életedet. Megvan pontosan, hogy mit és mikor teszel, s ragaszkodsz is hozzá. S ezért sem igazán szereted, amikor valami felborítja a megszokásokat. Az óraátállítás egy picit mindig „belepiszkál” az életedbe. Viszont nagyon gyorsan tudsz alkalmazkodni hozzá. Most is 1-2 nap, és „visszaáll” minden.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Mérleg

Mehetnéked lesz vasárnap. Nagyon vágysz a mozgásra, a friss levegőre, a szabad térre. Érdemes olyan helyet választani kiránduló célpontként, ahová csak nagyon kevesek járnak. Persze már azzal is sokat teszel a jó hangulatért, ha sétálsz vagy biciklizel. Ezt is lehet olyan utakon, ahová rajtad kívül mások nem mennek.

A vasárnap most egy órával rövidebb lesz... (fotó: Getty)

A vasárnap most egy órával rövidebb lesz… (Fotó: Getty)

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Lazíts, pihenj egész nap. Ezt persze teheted aktívan is, ha ahhoz lenne kedved. Ha meg tudod oldani, legyél minél több időt ma a friss levegőn. Csak magadra figyelj! Mit érzel belül, a lelkedben? Próbálj egész nap a jelen pillanatra figyelni. Mintha nem is létezne múlt, és a jövő sem…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Vasárnap hajlamos lehetsz a párkapcsolaton töprengeni. Akkor is, ha van párod, és persze akkor még inkább, ha most nincs. Előbbi esetében töltsétek együtt az egész napot a kedveseddel, utóbbinál viszont picit nehezebb a dolgod. Annyit mindenképpen megtehetsz, hogy úgy töltöd a napot, mintha lenne párod. Képzeld el, érezd át a lelkedben is…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Kicsit feszült leszel vasárnap. Az óraátállítás megzavarja a napirendedet. Egész nap próbálod magad utolérni, s azt az egy órát hiányolod. A legjobb lenne, ha elengednéd az egészet, s egyszerűen csak azt tennéd, amihez kedvet érzel. A mozgás például nagyon-nagyon jót tenne neked…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nagyszerű napnak látszik a mai. Téged nem zavar az óraátállítás, inkább annak örülsz, hogy egyre hosszabbak a délutánok. A szabadság, a friss levegő nagyon fontos neked, ezért találj olyan programot, amikor kint lehetsz. Persze csakis a szeretteid társaságában, és távol a város zajától.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Ha valaki, te biztosan nem szereted az óraátállítást. Legalábbis a tavaszit. Ilyenkor több napba telik, mire hozzászoksz, hogy mindent egy órával előbb kell tenned. Imádsz aludni, s a pihenésről ma reggel sem mondasz le. Nem is a vasárnap a problémás, inkább majd a holnap reggel lesz az…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top