Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 30. – A változások hétfőn folytatódnak

Hétfőre ismét változást jelez a napi horoszkóp. A Mars késő este a kiegyensúlyozott és stabil Bak jeléből az intelligens és reformer Vízöntőbe lép. Ez pedig kétségtelenül változásokat jelez a gondolkodásban is...

Kos

Lendületet kapsz hétfő estétől. Mégpedig számos segítő formájában. A legjobbat hozhatod ki a mostani helyzetből, hiszen magad is meglepődsz, mennyien támogatják az ötleteidet, a javaslataidat. Gondolkodásoddal nagyon sokakat inspirálsz és segítesz. Csak így tovább, a legjobb úton haladsz!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A munkahelyi változások téged érintenek a legerőteljesebben. Bármennyire is ódzkodsz tőle, nem kerülheted el. Csak annyit tehetsz, hogy elfogadod. Most ez van, ezt dobta a gép. Haladj a korral, haladj az új szemlélettel. Meglátod, a változásokból, az újításokból egész jól jössz ki a végén. Nincs mitől aggódnod, de legyél most rugalmas!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Valósággal életre kelsz, és egyre izgatottabban várod a közeli jövő eseményeit, történéseit. Tartsd meg a bizakodásodat, a pozitív gondolatokkal nagyon sokat segítesz a többieknek. Most igazán szükség van a frissességedre, az újszerű ötleteidre. Tedd, amihez a legjobban értesz: beszélj most minél többet!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A hétfőn kezdődő változásokra nincs ráhatásod. Jól teszed, ha egyelőre távolságtartóan kezelsz mindent és persze mindenkit. A legtöbb, amit tehetsz, hogy nyitott és elfogadó vagy. Mivel semmit sem tehetsz, kiszolgáltatottnak érezheted magad. Lehet, hogy így is van, de ha ellenállsz, hidd el, sokkal többet veszíthetsz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Hétfőtől kicsit felpörög minden körülötted. Ahelyett, hogy vissza akarnád fogni a többieket, inkább vegyél erőt magadon, és te próbáld utolérni őket. A ma kezdődő változásokból sokat profitálhatsz, főként a magánéletedben, de ehhez változtatnod kell a gondolkodásodon. Elkezdhetnél haladni a korral…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Tétlenséggel nem segítesz magadon. Nagyon fontos, hogy elfoglald magad akkor is, ha épp nincs munkád. Minden napra készíts tervet, s kövesd is a saját útmutatásodat. Könnyen lebetegedhetsz, ha nem csinálsz semmit, csak keresed a helyedet. Hidd el, otthon is számtalan feladatot találsz, valójában nem is kell olyan nagyon keresgetned…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Hétfőn ismét változást jeleznek a bolygók (fotó: Getty)

Hétfőn ismét változást jeleznek a bolygók (Fotó: Getty)

Mérleg

Hétfőtől egyre inkább fellélegzel az elmúlt időszak nyomasztó hatása alól. Mostantól sokkal optimistábban látod a közeli és távolabbi jövő lehetőségeit, s új célokat is találhatsz most magadnak. Egyre jobb ötletek pattannak ki a fejedből, szóval érdemes most gondolkodnod és tervezgetned. Hamarosan „új életet” kezdhetsz.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Ha esetleg átmenetileg megszűnt a munkád, vagy otthon dolgozol a többiekkel együtt, legyél minél tudatosabb, mert a feszültség egyre inkább növekedhet benned. Talán úgy érzed, nagyon megkötik a kezedet a többiek, levegőre, csendre, egyedüllétre vágynál. Ezt most csak úgy kaphatod meg, ha lehetőleg egyedül sétálsz mindennap.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Érthető, hogy egyre inkább hiányoznak a barátok, vagy a hozzád legközelebb álló kollégák. El kell fogadnod, hogy ez most egy ilyen helyzet, amikor személyesen nem találkozhattok. Videón, Messengeren ugyanakkor beszélgethettek, mert most erre van a legnagyobb szükséged. Hidd el, te is hiányzol már nekik…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Hétfőn a Merkúr kilép a Bak jeléből, ami számodra megnyugvást jelent. Ismét jóval türelmesebb leszel, persze az is igaz, hogy az energiaszinted is visszaáll a korábbi szintre. Már nem leszel olyan aktív, mint az elmúlt két és fél hónapban, de cserébe nem is húzod fel magad minden apróságon. Párod biztosan értékelni fogja…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A Mars a Vízöntőben folytatja égi útját hétfő estétől. Innentől kezdve biztosan kicsit izgágább, harciasabb leszel. Mostantól különösen fontos lesz, hogy minél többet mozogj, s levezesd a feszültséget, különben a legváratlanabb pillanatban robban ki belőled. Ezt meg te sem akarhatod, nem mellesleg a családod sem tolerálja.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Hétfőn nagyon figyelj a pontos kommunikációra. Főleg, ha írásban teszed. Ma biztosan lesznek olyanok, akik félreértik a szándékaidat. Fontos tehát, hogy tömören, a lényegre törekedve fogalmazz. Ezzel egyébként csomó időt is spórolhatsz, s elkerülheted a fölösleges vitákat, magyarázkodásokat. Szóval, legyél körültekintő ma!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top