Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. március 31. – Önfegyelem és erő

A Vízöntő jelében kedden együtt áll a fegyelmezett és szigorú Szaturnusz az energikus és erős Marssal. A napi horoszkóp szerint kettejük találkozása ismét különleges fordulatot hoz a csillagjegek életében...

Kos

Kedden szinte biztosan olyasvalakivel kerülsz kapcsolatba, akitől nagyon sokat tanulhatsz, s aki pozitív hatást tesz rád. A lehető legjobbkor jön ez az ismeretség és kapcsolat, amelyből nagyon sokat profitálhatsz a közeli és távolabbi jövőben is. Fogadd el az ajánlatot, a javaslatot, a támogatást. Ezt most tényleg megérdemled!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A változások kedden is folytatódnak. Úgy érzed, most mindenki veled akar kiszúrni a munkahelyeden. Nincs igazad. Inkább azt kellene észrevenned, hogy miért állsz ennyire ellen az újdonságoknak? Persze, tudott rólad, hogy nem szereted, amikor kibillensz a megszokott rendből. De néha neked is muszáj reformokat hoznod. Ez most egy ilyen életszakasz.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Érdemes kutakodnod az interneten, ugyanis gomba módra szaporodnak a különböző online képzések, amelyekben érdemes lenne bekapcsolódnod. Bármit tanulhatsz, amihez kedvet érzel. Ezzel egyrészt a gondolataidat is lekötöd, másrészt fejleszted magad. Neked meg ez mindennél fontosabb.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Bármi is zajlik benned és körülötted, nagyon fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat. Téged könnyű befolyásolni, ezért is fontos, hogy csak magadra figyelj, s ne engedd, hogy valaki megfélemlítsen. A legjobb lenne, ha kicsit távol tartanád magad a mai nap eseményeitől, mert így nem is kerülsz azok hatása alá.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Kedden csak kapkodod a fejed, annyi minden történik veled és körülötted. Mielőtt eluralkodna rajtad a pánik, vegyél minél több mély levegőt. Ha lehet, menj ki a szabadba, sétálj egyet, szó szerint is szellőztesd ki a fejedet. Így nemcsak megnyugszol, de sokkal higgadtabban is tudsz gondolkodni. Nem mellesleg rájössz, nem olyan nagy a baj, mint hitted.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Te nem vagy unatkozós típus. Mindig találsz magadnak elfoglaltságot. S jól teszed, ha ma is több feladattal töltöd ki a napot. Ez akkor a legaktuálisabb, ha például átmenetileg elveszítetted a munkádat. Semmi esetre se ijedj meg, nincs baj. Inkább reformáld meg a gondolkodásodat: mostantól bőven jut idő magadra. Élvezd ki az énidőt!

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Önfegyelmet és erőt ad a mai nap (fotó: Getty)

Önfegyelmet és erőt ad a mai nap (fotó: Getty)

Mérleg

Egyre fegyelmezettebb vagy, és az akaraterőd is ébredezik. Nem mellesleg egyre inkább tudod, mivel töltsd értelmesen az idődet. Használd a kreativitásodat, hiszen azzal mindenre találsz megoldást. Ha belefér az idődbe, írhatnál blogot, amiben például okos és gyakorlatias javaslatokat osztasz meg az olvasóiddal. Kezdd el, s pár nap alatt teljesen belejössz az írásba!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Te tudod a legjobban, hogy a gondolatokkal mennyi mindent teremtesz magadnak. Éppen ezért is nagyon fontos, hogy pozitívan gondolkodj, keresd a jót, a szépet az életedben. Az persze nem elég, ha minden negatív gondolatot pozitívra cserélsz ugyan, de közben meg rettegsz. El is kell hinned, hogy minden megoldódik, és egyre jobban alakul körülötted.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Közeli és távolabbi barátaid is boldogok lesznek, ha felkeresed őket. Legalábbis a virtuális világban. Érdemes kedden minél több emberrel beszélgetést kezdeményezned. Persze, ne erőltess semmit és senkit, aki nem válaszol az üzenetedre, ne firtasd, hogy miért teszi. Legyél könnyed, rugalmas és fogadd el, most nem mindenki olyan nyitott, mint te.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Kedden a józanság mellett az érzelmeknek, a kommunikációnak és a tetteknek is jut szerep. Vagyis most olyan helyzetbe kerülsz, amikor két lábbal állhatsz a talajon, okosan és higgadtan beszélsz, érzed, hogy mit akar a másik mondani neked, nem mellesleg a szavak mellett meg is teszed a legszükségesebb lépéseket. Ma valódi önmagad lehetsz…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nagy hatást tesz rád uralkodó bolygód, a Szaturnusz és a lendületes Mars együttállása a te jegyedben. Nemcsak fegyelmezettnek és különösen erősnek érzed magad, de komoly kedvet is kapsz a rád váró feladatokhoz. Te nagyon segítőkész típus vagy, ezért ha úgy érzed, valakinek segítségre lenne szüksége, ajánld magadat!

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Délutántól egyre inkább megtalálod magad. Bár érzed a körülötted lévő változásokat, téged közvetlenül most ezek egyike sem érint. Persze, nem jelenti, hogy később sem fognak hatni rád. Valójában a kedd az erőgyűjtés ideje. Lesz még rá szükséged már ezen a héten is. Szóval, edzhetnéd magadat egy kicsit…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top