Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 2. – Ez egy feszült csütörtök lesz…

Csütörtökön már jóval feszültebb és nyugtalanabb lehet a hangulat. A napi horoszkóp szerint ma kicsit mindenki ingerlékenyebb lesz. Legyél óvatos, és ne vedd át a feszültséget. Azzal nem segítesz magadnak...

Kos

Próbáld nem felkapni a vizet csütörtökön. Te is, mások is picit érzékenyebbek, ingerlékenyebben lehetnek. Semmi sem ér annyit, hogy később magyarázkodnod kelljen. Próbálj ma a lehető legtudatosabb lenni, s ne hagyd, hogy elszakadjon a cérna.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Feszült és nyugtalan leszel csütörtökön, mert érzed, hogy újabb változás közelít. Ez igaz is, de nincs okod aggódni, félni. Számodra kifejezetten pozitívnak tűnik a közeli jövő, főleg anyagi szempontból. S mivel fontos a biztonságod, ez valóban a lehető legjobb hír, amit ma kaphatsz.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Türelmetlen leszel csütörtökön. Nem tudod az okát, de szíved szerint siettetnéd az időt. Ha nem is könnyű, el kell fogadnod, minden a maga idejében történik. Akkor is, ha gyűlölöd ezt a mondást. Inkább csak legyél nyitott a mai napi történésekre. Holnaptól meg egyébként is új időszámítás kezdődik az életedben.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Nagyon fontos, hogy semmit ne vegyél támadásnak csütörtökön. Senki sem akar ártani neked. Ha valamit nem értesz, inkább kérdezz vissza finoman és óvatosan. Te is tudod, írásban könnyű félreérteni a másik ember eredeti szándékát. Ő az aktuális hangulata szerint ír neked, te meg épp így olvasod. Ezért…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Csütörtökön az egészséged mindennél fontosabb. Ha teheted, igyál minél több gyümölcs- vagy gyógyteát. Vigyázz most magadra, mert könnyebben megfázhatsz, de a gyomrodat is elronthatod, ha túleszed magad. A mértékletesség most mindennél fontosabb.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Téged egyáltalán nem érint a csütörtöki feszültség. Kimaradsz most minden vitás helyzetből, amiért igazán hálás lehetsz. Annyit persze mindenképpen megtehetsz, hogy töltöd a többiekbe a pozitív energiákat. Tegyél ma valami egészen különlegeset, amivel jót teszel másoknak, és a saját lelkedet is emeled.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A csütörtök feszült napnak látszik, de aztán egyre jobban alakul minden (fotó: Getty)

A csütörtök feszült napnak látszik, de aztán egyre jobban alakul minden (fotó: Getty)

Mérleg

A családban adódhatnak problémák csütörtökön. Jól tennéd, ha kerülnél minden vitás helyzetet. Persze, ez nem jelenti, hogy passzívan kivonulsz a konfliktusok elől. Inkább a diplomáciai érzékedre kellene hagyatkoznod. Mindig olyan okos meglátásaid vannak. Ezt vesd be ma is.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Csütörtökön óvatosan közlekedj. Persze jól tennéd, ha ma tényleg ki sem mozdulnál otthonról. Most az sem mindegy, hogyan kommunikálsz a többiekkel. Nagyon válogasd meg a szavaidat, mert akaratod ellenére is könnyen félreérthetnek téged. Csomó fölösleges magyarázkodástól óvhatod meg magad.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Kétségtelenül nem a csütörtök a hét fénypontja. Viszont jó hír, hogy rád nem hat most a környezeted feszültsége. Ha teheted, csukd magadra az ajtót, és meg se halld a többieket. Ha lehet, írásban sem kéne semmit sem kommentálnod. Legyél ma te a külső megfigyelő, s akkor baj sem történhet veled.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Csütörtökön túlérzékeny emberekkel lesz dolgod. Bárhogyan is kommunikálj velük, legyél nagyon körültekintő és óvatos, mert minden szavadat félreérthetik, túlreagálhatják. A legjobb, ha minden mondatod előtt sóhajtasz egy mélyet, ami segít, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott maradhass.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nem lesz rád hatással a csütörtöki feszült hangulat, ami különösen jó hír a számodra. Nincs is okod most aggódni, szorongani sem, és a viták sem téged találnak meg. Szóval, úgy tűnik, nagyon szerencsés helyzetben vagy, mert a mai napod is sokkal jobban alakulhat, mint a többieké.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nem kell némasági fogadalmat tenned csütörtökön. Egyszerűen csak akkor és azzal kommunikálj, akivel mindenképpen muszáj. Persze, mára is érvényes, hogy röviden, érthetően, lényegre törően fogalmazz. Ha így teszel, ez a nap is nyugodt és átlagos lehet, mint a többi.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top