Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 3. – Pozitív péntek

Pénteken a Vénusz az Ikrek jelében folytatja égi útját, s ezzel mindenkinek örömet, vidámságot hoz az életébe. A napi horoszkópból minden részlet kiderül, hogy miért is lesz pozitív ez a péntek...

Kos

Pénteken egyszerűen minden összejön. Bármibe is kezdesz, könnyedén megoldod. Mondhatni, minden megy, mint a karikacsapás. A hangulatod nagyszerű, szóval, nem is végződhetne jobban a hét, és kezdődhetne a hétvége. Maradj is vidám! Nagyon sok energiát töltesz a környezetedbe.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nem szereted a változásokat. A pénteki pedig téged érint a legerőteljesebben, hiszen a Bika jeléből lép ki uralkodó bolygód, a Vénusz. Hidd el, még sincs okod bánatra, szomorúságra. Mostantól ugyanis új időszámítás kezdődik az életedben: egyre biztosabban alakulnak a pénzügyeid. Ennél nem is kell jobb hír a hétvége előtt, nem igaz?

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Boldog lehetsz, hiszen a jegyedbe lép pénteken a szerelem, a szépség, a kis szerencse bolygója. Mostantól sokkal szebbnek és pozitívabbnak látod nemcsak magadat, de a körülötted lévő világot is. Nem mellesleg a szerencse is melléd pártol. Csak rajtad múlik, hogyan élsz vele az elkövetkező hónapokban…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Ha belefér az idődbe, érdemes lenne pénteken társasági életet élned. Persze, a személyes találkozásra most nincs lehetőség, de legalább telefonon hívd fel a szeretteidet. Ők is nagyon boldogok lesznek, hogy beszélgethettek végre, és a te hangulatod is egyre jobb lesz, mert érzed, mennyire fontos vagy nekik. S ez most a legfontosabb.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nagyon rád férne már a mozgás. Persze, ha az elmúlt napokban, hetekben jóformán ki sem moccantál a lakásból, akkor nem maratoni futással kéne kezdeni az edzést. De egy jóleső séta, rövid kocogás, vagy biciklizés nagyon jót tenne most neked. A testednek, a lelkednek nagy szüksége lenne már rá.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Munkahelyeden várhatók újabb változások. Talán mostantól egyszerre két dolgot is vinned kell, vagy valamilyen újabb feladatot is kapsz a korábbi mellett párhuzamosan. Próbálj higgadt és nyugodt maradni, akkor is, ha frusztrál a pluszmunka. Még így is szerencsésnek érezheted magad, hiszen van feladatod, van bevételed…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyon harmonikus és békés nap a péntek a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Nagyon harmonikus és békés nap a péntek a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg

Pénteken csodás napra ébredsz. Valósággal megkönnyebbülsz és felszabadulsz az elmúlt hetek nyomása alól. Mostantól nagyszerű ötleteid lehetnek, egyre inkább érzed, hogy semmi sincs veszve, új célokat találsz magadnak. Jól is teszed, ha előkapod a kreativitásodat, és optimistán tekintesz a jövőbe.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A pénzügyekre mostantól figyelj kicsit jobban. Nincs mitől tartanod, de azért gondold meg, mire és mennyit költesz. Nagyon figyelj az egyensúlyra, soha ne nyújtózkodj tovább, mint ameddig a takaród ér. Meg tudod oldani, ügyes vagy! Ráadásul sokkal problémásabb időszakokat is könnyedén túléltél már. Ez az erősséged, ne feledd!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

A Vénusz bolygó mostantól a szerelem lehetőséget villantja fel előtted. Persze, csak akkor, ha még keresed a párodat, és nyitottan állsz a találkozáshoz. Amennyiben kapcsolatban élsz, pároddal elmélyül közöttetek a béke és a harmónia. Nem mellesleg nagyon sok vidám pillanatban lehet mostantól részetek.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Akár már ma is változhat valami a munkádban. Könnyen lehet, hogy kevesebb pénzért többet kell dolgoznod. Ez most egy olyan időszak, amikor áldozatokat kell hoznod. Tekintsd szolgálatnak, ami nemesít téged. Szereted a munkádat, s boldog lehetsz, mert van mit tenned. S ha kevesebb is átmenetileg a fizetésed, azért van miből megélned.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Neked sem lehet okod panaszra. Egyre jobban áll a szénád minden tekintetben. Lendületet, újult energiákat, s mostantól szuper ötleteket is kapsz a terveid megvalósításához. Mondhatni, nagyon beindul a szekered. Most már csak az a feladat, hogy lehetőleg a megfelelő irányba terelgesd…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Családodban érezhető változások indulnak péntektől. Talán nem mindenkivel találod meg a közös hangot, de most nem is kéne mindenáron a harmóniára, a békére törekedned. Ne erőltess semmit, előbb-utóbb úgyis megoldódik magától minden. Persze, azt se engedd, hogy a többiek beleszóljanak az életedbe.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top