Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 6. – Hétfőn tervezd meg az egész hetet!

Hétfőn mindenképpen érdemes megtervezned az egész heti munkát és feladatokat. A húsvéti nagyhét nagyon mozgalmasnak látszik, s hogy mindenre jusson időd, érdemes listát is írni. A napi horoszkóp szerint ez ma könnyedén megy.

Kos

Különösen fontos, hogy pontos forgatókönyvet készíts az egész hétre, különben elúszol a feladatokkal. Mindent higgadtan, lépésről-lépésre készíts el, s akkor nem csapnak össze a hullámok a fejed fölött. Szóval, ülj le, és mindenképpen szánj időt a tervezésre. A saját életedet könnyíted meg vele.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Számodra jól indul a hét. Nyugodtnak, békésnek érzed magadat. A bolygók támogatnak a munkádban, a kommunikációs helyzetekben is. Könnyedén koncentrálsz, és nagyon hatékonyan is haladsz a feladatokkal. Hétfőn és kedden szinte az egész heti munkát letudhatod – ha elég ügyes vagy.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Összeszedett leszel hétfőn. S most még a máskor idegesítőbb feladatokat is viszonylag könnyen megoldod. Sokat tehetsz azért, hogy a hét második fele már jóval nyugisabban alakulhasson. Sőt, ha szabit tervezel a húsvéti hosszú hétvége előtt/után, ma minden elmaradásodat behozhatod. Még előre is dolgozhatsz.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Mivel mindig nagyon sok feladatot tervezel a húsvét méltó ünneplésére, nagyon jól tennéd, ha már hétfőn az egész hetedet pontosan megterveznéd. Sokkal hatékonyabb leszel így, és idegeskedés helyett mindenre jut időd. Hétfőtől csütörtökig még nagyon jól beoszthatod az időt. Gondold végig a teendőket!

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Könnyen lehet, a húsvét idén teljesen kiment a fejedből. S hogy ne csapjanak össze fölötted a hullámok, jól tennéd, ha hétfőn kicsit az előkészítéssel is foglalkoznál. Persze, most nem kéne óriási ünnepséget és lakomákat csapni, hiszen ez a húsvét egyáltalán nem erről szól. Ennek ellenére némi tervezést csinálhatnál hétfőn, hogy ne csütörtökön kapkodj.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Hétfőn is legyél olyan higgadt, amilyen az elmúlt napokban voltál. Fontos, hogy mindig az adott feladatra figyelj, s ne kapkodj bele semmibe. Te nagyon következetes és átgondolt tudsz lenni. Hogy minden a helyére kerüljön, s minden feladattal időben végezz, csak erre a tulajdonságodra van szükséged.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Hétfőn gondold át és tervezd meg az egész hetet... (fotó: Getty)

Hétfőn gondold át és tervezd meg az egész hetet… (Fotó: Getty)

Mérleg

Sosem okoz gondot, hogy megtervezd a teendőket. Hétfőn különösen jó vagy a tervezésben. Türelmed is lesz hozzá, hogy összeírd a legfontosabb dolgokat. Még akkor is, ha most talán a húsvét ünneplése nem a legfontosabb gondolatod. S ha nem is utaztok sehova, néhány dolgot mindenképpen érdemes beszerezned.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Hétfőn kiderül, hogy kikre számíthatsz a leginkább. Írj ma rövid üzeneteket a számodra legfontosabb embereknek, s akik visszajeleznek, azokról tudni fogod, hogy mindenben és mindenkor melletted állnak. Akik meg nem veszik a fáradságot, hogy válaszoljanak, jobb is, ha egyelőre hanyagolod a kapcsolatot.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Próbálj hétfőn csak arra figyelni, amit éppen csinálsz. Hajlamos lehetsz mindenbe belekapkodni, de így semmivel sem haladsz valójában. Hatékony úgy lehetsz, ha az aktuális feladatra koncentrálsz. Vegyél tehát erőt magadon, és ne engedd, hogy bármi is elvonja a figyelmedet. Nagyon hálás leszel érte magadnak.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Hétfőn nagy hasznát veszed a gyakorlatiasságodnak. Ma biztosan csupa olyan feladatot kapsz, amihez használnod kell a józanságod mellett ezt a képességedet is. Illetve, ha magad osztod be az egész hetet, mára mindenképpen ilyen feladatokat tervezz. Sokkal hatékonyabb leszel, ha tudatos vagy.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nagyon jó ötleteid vannak, hogy megkönnyítsd az életedet. Hétfőn mindenképpen használd ki a lehetőségeket. Ahogy mondani szokás: segíts magadon, és Isten is megsegít. Legyen mára ez a jelmondatod. Hihetetlenül sokat érsz el, ha csak magadra számítasz, és nem másoktól várod a megoldást.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Hétfőn hajlamos lehetsz sokkal többet beszélni, mint kéne. De ma, ha akarnád sem tudnád kihagyni az érzelmeket, ezért jobban is tennéd, ha a fontos döntéseket később hoznád meg. Arra nagyon figyelj, mit mondasz, mert olyasmit is kimondhatsz, amit később megbánnál.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top