Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 8. – A telihold felpaprikázza a hangulatot

A Kos nap és a Mérleg Hold kerül szembe szerdán egymással. Ez pedig igencsak feszült hangulatot gerjeszt. Ma nagyon fontos a türelem, főleg azokkal, akikkel össze vagy ma zárva...

Kos

Ha valakinek, neked nagyon fontos, hogy ne veszítsd el a türelmedet. Nem lesz könnyű, hiszen minden és mindenki irritálhat téged. Legyél minél tudatosabb, s amint érzed, hogy megy fel benned a pumpa, vonulj félre, és lélegezz mélyeket! Még jobb lenne, ha mozgással vezetnél le a feszültséget. Fussál, biciklizz, izzaszd meg magad!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Téged nem érint közvetlenül a szerdai telihold hatása. Ennek ellenére jobban teszed, ha magadban dolgozol, s persze hagyod a többieket is, hogy tegyék kedvük szerint a dolgaikat. S ne is akarj tudni olyasmiről, amihez semmi közöd. Élvezd, hogy másokkal ellentétben higgadt és nyugodt tudsz maradni.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Okos javaslatokkal enyhítheted a feszültséget. Legyél higgadt, mértéktartó és csak annyit beszélj, amennyit feltétlenül szükséges. Hallgatnak rád a többiek, ezért sem mindegy, hogyan és mit kommunikálsz. Nagyon sokat tehetsz azért, hogy mindenkinek jobb lehessen a hangulata szerdán.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A szerdai telihold hatására még szorongóbbá válhatsz. Figyelj erre, és vedd észre! Ahogyan tegnap is javasolta neked a horoszkóp, a félelemmel, az aggódással csak rontasz a helyzeten. Magabiztosságoddal, nyugalmaddal segítesz saját magadnak és a környezetednek is. Próbálj erre törekedni!

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Könnyen lehet, nem alszol jól és fáradtan ébredsz szerdán. A telihold hatását szerencsére most csupán ennyiben érzékeled. Ma este előbb bújsz ágyba, s akkor ki is tudod magad pihenni. Sokat segíthetsz ugyanakkor a többieknek a higgadt és okos kommunikációval. Ma nagyon jó leszel ebben (is).

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Jól tennéd, ha szerdán jó mélyre rejtenéd a pénztárcádat, hogy eszedbe se jusson vásárolni. Kicsit meggondolatlan lehetsz, és olyasmit is megvennél, amiről már másnap tudni fogod, hogy fölösleges volt. Szóval, a pazarlást elkerülendő, ma tarts „ne vásárolj semmit” napot! Nálad ez mindig bejön.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A szerdai telihold komoly feszültségeket jelez (fotó: Getty)

A szerdai telihold komoly feszültségeket jelez (Fotó: Getty)

Mérleg

Nagyon sértődékeny leszel a telihold hatására. Pedig ezzel csak a saját dolgodat nehezíted meg. Gyorsan rájössz, semmi értelme összekapni a pároddal, még akkor sem, ha ma ő is sokkal ingerlékenyebb. Inkább tarts távolságot tőle, csináld egyedül a munkádat, s akkor semmi baj nem érhet.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A szerda amolyan tanulónap a számodra. Figyeld a többiek viselkedését: hogyan reagálnak a feszült helyzetekre, hogyan viselkednek, mit és hogyan kommunikálnak. Nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjthetsz anélkül, hogy egyetlen szót is szólnál. Már holnap nagy hasznát veszed ezeknek…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nem érint téged közvetlenül a szerdai telihold hatása. Viszont nagyon jól látod, hogy a többiek hol és hogyan követik el a legnagyobb hibákat. Finoman és tényleg csak a segítőkészség szándékával figyelmeztesd őket, mit kéne másként tenniük. Így oldhatod a legegyszerűbben a környezetedben tapintható feszültséget.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Csak a munkádra figyelj és semmi másra szerdán. Amennyiben home office-ban dolgozol otthon egyedül, nincs nehéz dolgod. Most érzékelheted csak igazán ennek a pozitív hatását. Elkerül minden feszültség, s kimaradsz a vitákból is. Ha cseten tartjátok a kapcsolatot a munkatársakkal, csak arra válaszolj, amire muszáj…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A közlekedésben legyél óvatos szerdán. Ha otthon dolgozol, jól teszed, ha ki sem mozdulsz a lakásból. Jól tennéd, ha nagyon megfontoltan kommunikálnál. S ugyan te szívesen kommentálsz különböző bejegyzéseket a közösségi médiában, a legjobb lenne, ha erőt vennél magadon és „csendben” maradnál. Így a vitákat is elkerülheted…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Könnyen lehet, szerdán döbbensz rá, hogy milyen közel a húsvét. Ne ess kétségbe, és ne vásárolj fel mindent. Inkább nézz szét a konyhában, hogy mi mindent halmoztál fel eddig is. Könnyen rájöhetsz, ha egyáltalán nem vásárolsz a hosszú hétvégére, akkor is bőségesen jut étel neked is, a családnak is…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top