Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 9. – Okos enged… csütörtökön

Csütörtökön sokan gondolják, hogy csak nekik lehet igazuk. S akkor is kitartanak a véleményük mellett, amikor minden érv ellenük szól. A napi horoszkóp szerint, legyél okos, és engedj a vitákból. Így jársz sokkal jobban.

Kos

Munkahelyeden lehet feszültség csütörtökön. Valójában téged közvetlenül ez most nem érint, s ezért jobban is teszed, ha semmit sem kommentálsz, csak csendben, kívülről szemléled az eseményeket. Inkább kezdj a húsvétra készülni. Ha esetleg ma még vásárolnod kell, aközben is viták kellős közepén találhatod magad. Itt is legyél visszafogott és higgadt!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Csütörtökön pillanatok alatt viták kellős közepében találhatod magad, ha valakit számon kérsz. Te úgy gondolhatod, hogy túlzottan is nyersen fogalmaz, miközben az ő meggyőződése, hogy csupán az igazat mondja. A vélemények igencsak ütközhetnek egymással, hiszen mindketten a magatok igazát szajkózzátok. Ekkor legyél nagyon okos!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Nagyon szívesen adnál okos javaslatokat a feszültségek oldására. Mégse tedd most! Próbálj erőt venni magadon, és hagyd, hadd rendezzék le a konfliktusokat a többiek. Egyrészt csütörtökön annyira makacsul ragaszkodik mindenki a saját igazához, hogy meg sem hallanák, amit mondasz, másrészt fölösleges belekeveredned, mert nem jönnél ki jól belőle.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Könnyen lehet, a húsvéti bevásárlás közben adódik konfliktusod valakivel. Talán azért, mert eléd áll a sorban, vagy elhappol valamit előled. Semmi esetre se vedd zokon, és nyugtázd magadban, legyen ez a legnagyobb öröme. Így nem zaklatod fel magad fölöslegesen, s egyébként is mindig van B terved is az ünnepekre.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Többen idegesek, feszültek a munkahelyeden, amit akkor is érezhetsz, ha otthon dolgozol. S mivel most oly szerencsés vagy, hogy kimaradsz a vitákból, ne is akarj okos tanácsokat adni a többieknek. Max. annyit tehetsz, hogy picit próbálod csillapítani a nézeteltéréseket. Elvégre holnaptól kezdődik a húsvéti hosszú hétvége, mégis minek bosszankodni?

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Csütörtökön kezdődik a tavaszi szünet. Ha iskolás a gyereked, téged is közvetlenül érint. Valahogy most mégsem érzékelsz belőle semmit. Nem csoda, hiszen negyedik hete mindenki otthon dolgozik. Talán csak annyi a különbség, hogy a gyereknek nincs órája. Érdemes picit a húsvétra koncentrálnod, ez segít az idegeidet kisimítani.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Csütörtökön fogd be a füled, s meg se halld, mit mondanak a többiek (fotó: Getty)

Csütörtökön fogd be a füled, s meg se halld, mit mondanak a többiek (fotó: Getty)

Mérleg

Csütörtökön könnyen pánikba eshetsz, mert ma jössz rá, hogy holnaptól négynapos hosszú hétvége kezdődik. Először is, szombaton még nyitva lesznek a boltok, másodszor pedig, mielőtt nagy bevásárlásba fognál, nézz körül otthon alaposan, hogy mi mindent halmoztál fel az elmúlt időszakban. Rájössz, hogy mindenből van elegendő, s a lejárati idők okán fel is kéne azokat már használni.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Minden akaraterődre szükséged lesz, hogy elkerüld a csütörtöki vitákat. Ha tegnap figyelmes voltál, mára nagyon sok okos tapasztalatot gyűjthettél a konfliktusok hatékony rendezésére. Szóval, bárki és bármit is mondjon neked, nagy levegő, és engedd el a provokációt a füled mellett. Te vagy az egyik legintelligensebb csillagjegy, csak erre a tulajdonságodra lesz ma szükséged.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Fölösleges idegeskedned csütörtökön. Inkább tudatosan figyelj a nyugalmadra, az egészséged szempontjából ugyanis most ez a legfontosabb. Kortyolgass egész nap forró, mézes teákat, amitől nemcsak sokkal jobban érzed magad, de a nyugodt hangulatod megőrzésében is segít. Tegyél mindent a magad ritmusában, s akkor minden a lehető legjobban alakul.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A legtöbb és a legjobb, amit csütörtökön tehetsz, hogy messze kerülöd a boltokat. Könnyen lehet, ma is sokan gondolják, hogy fel kell vásárolni a készleteket a húsvéti ünnepek miatt. S mivel te erről egészen másként gondolkozol, s alapból is a tudatos vásárlók közé tartozol, csak felbosszantana a hosszú sorban állás, és az újabb vásárlási őrület…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Ha otthon dolgozol, csütörtökön nem lesz könnyű dolgod. Egyszerre akarod ugyanis a munkahelyi feladatokat befejezni, s a húsvéti előkészületeket is megcsinálni. A legjobb lenne, ha reggel a legsürgetőbb feladattal kezdenéd, s folytatnád a sort a kevésbé fontosak irányában. Hidd el, az sem baj, ha nem jutsz mindennek a végére. Fölösleges emiatt bosszankodni.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Mielőtt merényletet követnél el a pénztárcád ellen, vegyél mély lélegzetet, nyisd ki a hűtőt, az éléskamrát, és nézd meg, mennyi mindennel töltötted fel az elmúlt időszakban. Igazság szerint akkor is bőséges mennyiségű ételt készíthetsz, ha semmit sem veszel csütörtökön. Ha meg valamit nagyon muszáj, szombaton még pótolhatod.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top