Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 10. – Érzelmes nagypéntek

Nagyon érzelmes és misztikus hangulatba kerülhetsz pénteken. S ha az elmúlt időszakban alig jutott eszedbe az ünnep, a húsvét misztériuma szinte bizonyosan megérint ma téged. A napi horoszkóp szerint a lehető legjobbkor...

Kos

Pénteken hajlamosabb lehetsz az átlagnál többet beszélni, pedig jól tennéd, ha inkább kicsit elcsendesednél. S mivel ez a mai nap legnagyobb kihívása, próbáld annak is tekinteni. Vajon képes vagy legalább 5 percet csendben ülni egyhelyben? Bizonyítsd magadnak, meg a környezetednek is!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Pénteken sokkal jobban érzed magad, hiszen szerencsére elmúlt a feszültség. Pároddal nagyon közel kerülhettek ma egymáshoz. Jól is tennétek, ha lehetőség szerint minden feladatot együtt csinálnátok a főzéstől kezdve az esti fürdőzésig. Mindkettőtök idegei teljesen kisimulhatnak így. S ez nagyon járt már neked…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Kicsit izgága lehetsz még pénteken, s alig találod a helyed. Úgy érzed, ma teljesen be vagy zárva, ami persze egyáltalán nem igaz, hiszen ma is sétálhatsz, ha ahhoz lenne kedved. A finom gyógynövény- vagy gyümölcsteák csodát tesznek veled. Főzz le még reggel egy jó nagy adagot, s kortyolgasd egész nap. Már délután érezheted a jótékony hatását.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Különleges álmod lehet. Ha reggel úgy ébredsz, hogy emlékszel is rá, bármilyen zűrzavarosnak is tűnik, érdemes a lehető legrészletesebben leírnod. Ez ugyanis jósló álom, s hamarosan megérted a pontos jelentését is. Az álmok szimbolikusak, nem mindig érthetők, de a megérzéseidre hagyatkozva előbb-utóbb fény derül mindenre…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Ez a húsvét biztosan egészen másként alakul, mint korábban bármikor. Nem biztos, hogy szüleidet most meg tudod látogatni, ennek ellenére ők nagyon kíváncsiak rád. Szerencsére számos módja van a kapcsolattartásnak. Ha megoldható, videócseten beszélgessetek egymással. Nagyon boldogok lesznek, hogy láthatnak, hallhatnak téged.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Pénteken picit csendesebb vagy, és vágysz is a csendre. Ha teheted, beszéld meg a szeretteiddel, hogy most hadd sétálhass egy kicsit egyedül is. Talán épp most kezd átjárni a húsvét hangulata. Végül is épp időben, nem igaz? Persze, még semmiről sem késtél le. Az ünnepek csak épp most kezdődnek. Holnap lendületet is kapsz hozzá.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyon érzelmes nap a húsvét előtti nagypéntek (fotó: Getty)

Nagyon érzelmes nap a húsvét előtti nagypéntek (fotó: Getty)

Mérleg

Pénteken előkészítheted a húsvéti hosszú hétvégét. Megfőzheted a sonkát, picit rendezgethetsz, feldíszítheted a lakást. Persze, csak akkor, ha kedvet érzel hozzá. Azért is lenne érdemes ezeket a feladatokat mára ütemezned, mert a hétvége többi napján sokkal több kedvet érzel, hogy kimozdulj otthonról. S ha mindennel megvagy, időd is lesz rá.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Pénteken semmit nem érzel az előző napi feszültségből. Sőt, ma a béke, a hála járja át a lelkedet. Mintha csak rólad szólna a mai nap. Igazság szerint miért is ne ünnepelhetnéd ma a lelkedet? Téged átjár a misztérium, s nagyon szívesen kutakodsz a húsvét történetében. Kifejezetten érdemes szórakozás lehet, ha elmesélsz mindent a többieknek.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Pénteken kicsit lassúnak érzed magad. Valójában ez a nap tökéletesen alkalmas, hogy kipihend az előző heteket. Lazíts, relaxálj, tegyél olyasmit, amit ritkán szoktál. Engedd meg magadnak az egész napos lustálkodást. Holnaptól úgyis annyi energiád lesz, hogy képtelen lennél egy helyben maradni. Töltekezz fel a következő napokra.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Rád fér a pihenés, a nyugalom. Pénteken csinálj olyasmit, amivel nemcsak a testedet, de az elmédet is lazítod. Ez a nyugalom napja most szó szerint is. Úgysem mehetsz most sehová, a kert is várhat még néhány napot. Csak magadra figyelj, és persze a szeretteidre. Töltsétek közösen filmnézéssel ezt a különlegesen érzékeny napot.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A húsvéttal alig foglalkoztál az elmúlt napokban. Pénteken egyre inkább felébred benned az ünnep iránti lelkesedés. S ha valóban így lenne, érdemes ma tojást festened. Akkor is, ha egyébként nem szoktál. Az sem baj, ha nincs tojásfesték otthon. Bármilyen festékkel, tollal is rajzolgathatsz. Nagyon feldobja a hangulatodat ez a fajta alkotás.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Pénteken reggel úgy ébredhetsz, hogy emlékszel az álmodra. Könnyen lehet, hogy zavaros és érthetetlen, de ettől függetlenül nagyon fontos üzenetet rejthet. Benned megvan a képesség, hogy megálmodd a jövőt. Nem biztos, hogy „szó szerint”, sokszor szimbólumokban látod a jövőbeni lehetőségeket. Jó ötlet ma a szimbólumokat fejtegetni…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top