Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 15. – Ma mindenki a határokat feszegeti

Szerdán sokan hajlamosak lehetnek a határokat feszegetni, s ez éppúgy vonatkozhat a túlzottan sok feladat bevállalására, mint a túlköltekezésre. Sőt, a napi horoszkóp szerint olyan is akadhat, aki az idegeidet teszi próbára... Ne engedd!

Kos

Szerdán nagyon tudatosnak kell lenned, mert hirtelen felindulásból, túlzott lelkesedésből túlzottan is sokat vállalhatsz be. Érezned kell a saját határaidat, s tudnod kell nemet is mondani. A túl sok feladattól csak stresszesebb leszel, de hatékony aligha. Inkább vállalj keveset, de azt a legjobb tudásod szerint teljesítsd!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Ha otthonról dolgozol, számos félreértést előzhetsz meg, ha pontosítod a napi feladatokat. Lehet, hogy mindenki egy picit kapkodóbb szerdán, ezért az információk is hiányosak. Ha nem teljesen értesz valamit, bátran kérdezz vissza, akár többször is. Így megelőzöd a fölösleges munkát, és időben el is készülsz minden feladattal.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szerdán már sokkal jobb a hangulatod, mint amilyen az előző napokban volt. Sőt, könnyen lehet, ma szívhez szóló bókot kapsz, ami különösen jól jön és persze nagyon jól is esik neked. Ne szabadkozz, megérdemled az elismerést, bármire is vonatkozik a figyelmes és kedves megjegyzés.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Nagyon koncentráltnak kell lenned szerdán, ha időben akarsz végezni a feladataiddal. Kicsit zavarodott is lehetsz, s nem pontosan érted, miről beszélgetnek a többiek. Ha úgy érzed, valamilyen információról lemaradtál, mindenképpen kérdezz rá, és pontosítsd a részleteket. Nem fogja a főnököd leharapni az orrodat, sőt kifejezetten értékelni fogja az igyekezetedet.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Szerdán nem lesz könnyű a munkádra koncentrálni, mert a szerelmi életed, a párkapcsolatod foglalja le minden gondolatodat. Talán a pároddal akadtak nézeteltérések, amit szeretnél rendezni. Természetesen nagyon jól teszed, ha a magánéletedre is figyelsz, s elismered, ezúttal te okoztad a galibát. Azért a munkádat sem kellene ma elhanyagolni…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Tudnod kell nemet mondani szerdán. Túl sok mindent akarsz megcsinálni, de te is tudod, ez csak kapkodáshoz vezet. Már pedig, amikor az alaposság rovására megy a munkád, kezdhetsz mindent elölről. Szóval, mindenképpen gondold át, hol húzódnak a határaid, és csak annyit vállalj el.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerdán sokan feszegetik a határokat... (fotó: Getty)

Szerdán sokan feszegetik a határokat… (fotó: Getty)

Mérleg

Szerdán visszatér a munkakedved, újult erővel látsz a napi feladatokhoz. Lelkesedésed hihetetlenül ragadós, a környezeted is követi a példádat. Amikor túlzottan nagy a lendület, picit felszínes is lehetsz. Erre mindenképpen figyelj ma. Ami fölött elsiklasz, azt később újra elő kell szedned. Viszont mindenképpen tartsd meg a jó kedvedet!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Ha bármilyen fontos megbeszélést, egyeztetést tervezel, érdemes szerdára időzítened ezeket. Ma ugyanis nagyon pozitív a kisugárzásod, ellenállhatatlan a fellépésed, és nagyon meggyőzően is érvelsz. Ez egy kifejezetten jó nap, hogy kihozhasd magadból a legtöbbet, a legjobbat. Mentsd el magadban ezt énedet, szükséged lesz még rá…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Szerdán kapsz észbe, hogy elfelejtettél valakit visszahívni, akinek pedig megígérted az elmúlt napokban. Aggodalomra semmi ok, nem késtél el még semmivel sem. Persze a kifogások helyett mondd el neki őszintén, hogy nagyon sok minden más foglalkoztatott az elmúlt napokban, s ezért feledkeztél el az ígéretedről. Hálás lesz az őszinteségedért.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Szerdán nagy szükséged lesz a megfontoltságodra, az óvatosságodra és a mértéktartásodra. Hajlamos lehetsz ugyanis jóval többet költeni, mint amennyit szükséges. A kedvező ajánlatoknak valóban nem könnyű ellenállni, de nem is kell elsietned semmit. Hidd el, a közeli jövőben még kedvezőbb lehetőségek találnak meg.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Szerdán felébred az élet benned. Egyre jobb a hangulatod, s egyre kreatívabban is állsz a feladatokhoz. Ha otthonról dolgozol, nagyon hatékonyan használod fel az idődet, nem mellesleg nagyon okos ötleteket dobsz a közösbe. Ma brillírozhatsz a munkádban, aztán besöpörheted az elismeréseket is.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Hajlamos lehetsz szerdán kicsit elúszni mindennel. Nem könnyű ma koncentrálnod, mert mindig lesz valami, ami elvonja a figyelmedet. Talán meglátsz a neten valami szépet, amire régóta vágysz, s azonnal meg akarod venni, mert attól tartasz, hogy lemaradsz róla. Nem kellene ma engedni a kísértésnek. Bármit is vennél, gondold át, tényleg szükséged van-e rá…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top