Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 25. – Izgalmas és vidám szombat

A napi horoszkóp szerint szombaton minden okod meglesz az örömre, a vidámságra. Tölts minél több időt a szabadban, szívd magadba a friss levegőt és az új energiákat!

Kos – napi horoszkóp

Hétvégén egyre inkább vágyhatsz a társaságra. Nem véletlenül, hiszen meglehetősen hosszú idő telt el, amióta hanyagolnod kell a barátokat. Hívj fel ma, akit csak lehetséges, s beszélgessetek minél többet. Nagyon jót tesz a lelkednek, ha végre kimondhatod, amit legbelül érzel. A kapcsolatok fontosak, s a bajban tudod meg, hogy kire számíthatsz igazán.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Érdemes szombaton kicsit tervezgetned. Végiggondolni, hogyan éld meg a lehető leghatékonyabban és legsikeresebben ezt a hónapot. Ez most a te időszakod, vétek lenne kihagyni a kedvező lehetőségeket. Most ugyan másként foghatsz hozzá az új célok kivitelezéséhez, de ez ne vegye el a kedvedet. Sőt, talán épp ideje a merőben más és újszerű gondolkodásmódnak.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Szombaton átjár a boldogság, az öröm érzése. Ma már érdemes picit előre is tekintened. Hogyan képzeled el a következő heteket? Mit tennél másként? Ne a korábbi megszokásaidra gondolj! Változtass és változz! Képzeld azt, hogy ez most egy egészen más világ. Mert egészen más világ is, mint volt egy évvel ezelőtt, nem igaz?

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Szombaton szó szerint is szellőztesd ki a fejedet. Menj a szabadba, ha teheted, sétálj, biciklizz vagy kirándulj a szeretteiddel. Szívd magadba a friss levegőt minél mélyebben, s közben érezd, hogy megtisztul a lelked. Nagyon jót tesz most nemcsak a tiszta levegő és a mozgás, de az is, hogy kicsit kiszakadhatsz otthonról. Figyelj rá, hogy ne lustulj el túlzottan!

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Pihenj, relaxálj szombaton. Felejtsd el a munkát, s tegyél csupa olyasmit, ami valóban lazít és kikapcsol téged. Okos ötlet felhívni a barátokat, a hozzád igazán közelállókat, akikkel talán hetek óta nem beszélgettél. Nagyon boldogok lesznek, hogy hallhatnak téged. S neked is örömet okoz, hogy tudod, továbbra is nagyon fontos helyet töltesz be a szívükben.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szombaton tele leszel lelkesedéssel. Végre! Úgy érzed, valami egészen mást kell tenned, mint általában a hétvégeken. Tervet készíthetsz a közeli, s távolabbi jövőre nézve, de kitalálhatsz valami merőben új dolgot is. S ha már van ötleted, próbáld végiggondolni a kivitelezését. A gondolataid szinte szárnyalnak. Szóval, ne fogd vissza magad!

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ez egy igazán örömteli szombat a horoszkóp szerint

Ez egy igazán örömteli szombat a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Szombaton igazán nagyszerűen érzed magad. Töltsd a szabadban az idő nagyobb részét, jót tesz neked a friss levegő. Rád fér már egy kis környezetváltozás. Persze, nem kell nagy dolgokban gondolkodnod, most az is másnak számít, ha olyan helyen sétálsz, amerre ritkán szoktál. Szívd tele magad napfénnyel, energiával, tiszta levegővel!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Szombaton tegyél úgy, mintha semmilyen probléma nem létezne az életedben. Tekints mindenre és mindenkire gyermeki örömmel, vagyis éld meg a jelen pillanatát. Csak arra figyelj, amit épp csinálsz, s minden mást zárj ki magadból. A családod is boldog lesz, hogy a pozitív dolgokra figyelsz, s legalább átmenetileg félreteszed a gondokat.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Alig vártad már a szombatot. S most felhőtlenül jó a hangulatod. Ilyenkor vagy valódi önmagad, amikor remélsz, bízol, s optimistán gondolkozol. Látod, valójában erre van csupán szükség, hogy igazán jól érezhesd magadat. Mindig belül, magadban keresd az örömet, a pozitív életérzést, s akkor soha senki hangulatától nem függsz…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Szombaton a mozgás különösen hatékony és fontos. Ha őszinte akarsz lenni magadhoz, te is érzed, hogy ideje tudatosabban figyelni magadra. Sétálj a tiszta levegőn, egyél lehetőség szerint nyers ételeket ma, s igyál minél több tiszta vizet. Szervezetednek nagyon jót teszel, ha most legalább egy kicsit kíméled. Te nagyon következetes tudsz lenni, ma csak erre van szükséged…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Szombaton sokkal jobb a hangulatod, s végre engedékenyebb is leszel magaddal és a környezeteddel is. Ilyenkor érdemes mindig visszagondolni az elmúlt napokra, mert kívülről pontosan láthatod a viselkedésedet. Vajon mihez ragaszkodtál a körmöd szakadtáig? Miben merevedtél le? A mai mozgékony napon a gondolkodásod is jóval rugalmasabb. Használd ki a lehetőséget!

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Hiányzik a családod, ami teljesen normális és természetes. Senkinek sem könnyű időszak a mostani, de mielőtt nagyon elkeserednél, inkább hívd fel őket telefonon, videós cseten, s beszélgessetek minél többet. Nagyon jól jön a támogatásuk, a megértésük, de te is sokat tehetsz, hogy szüleid hétvégéje emlékezetes maradhasson.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top