Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 27. – Ez egy zűrös hétfő

A napi horoszkóp szerint hétfőn senkinek sem lesz könnyű dolga. Meglehetősen sok kommunikációs probléma adódhat. Ugyan most senki sem érti félre a másikat, csak éppenséggel őrült vehemenciával akarja érvényesíteni az igazát... Érdemes kimaradni a vitákból!

Kos – napi horoszkóp

Hétfőn meglehetősen feszültnek érzed magad. Úgy tűnik, meglehetősen könnyen felkapod a vizet, s mindenáron meg akarod győzni a többieket a saját igazadról. A saját nyugalmad érdekében próbálj erőt venni, mélyeket lélegezni, s lecsillapítani az idegeidet. Egy-két nap, s elmúlik a feszültség belőled.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Készülj az újabb változásra! Állítsd át magadban a képzeletbeli váltókat, mert hamarosan új utakra léphetsz. Annak ellenére, hogy nem igazán kedveled a változásokat, most a legjobban teszed, ha semminek és senkinek sem állsz ellen. Ha makacsul ragaszkodsz a megszokásokhoz, az élet billent ki belőle. S ezt te is tudod, hogy sokkal kellemetlenebb…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Feszült és kapkodó leszel hétfőn. Vedd észre, amikor sokkal gyorsabban járnak a gondolataid, mint ahogyan ki tudnád mondani azokat, vagy sokkal gyorsabban beszélsz, mint ahogy a többiek képesek felfogni a mondandódat. Lehetőség szerint ne sürgesd sem magadat, sem a többieket. Te is tudod, a kapkodásnak sosincs jó vége…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Hétfőn követni sem tudod, ami a munkahelyeden zajlik. Persze, nem könnyű otthonról dolgozni, közben pedig az ezerrel pörgő munkatársak egyeztetését követni. Ha valahol lemaradsz, ne félj megkérdezni, hogy mit kell tenned. Viszont próbáld követni az első választ, mert kétszer senkinek sem lesz türelme elmagyarázni a részleteket.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Ha bárhová is kellene menned hétfőn, legyél körültekintő és óvatos a közlekedésben. Ne rohanj, ne kapkodj, inkább szánj jóval több időt a célba érkezéshez. A figyelmetlenség, a türelmetlenség balesethez vezethet. Előzd meg a bajt, ez most a legfontosabb. Otthonra is ugyanígy érvényes mindez.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Nem lesz könnyű, de próbáld megőrizni a hidegvéredet hétfőn. Most különösen jól jön, ha otthonról dolgozhatsz, s alig kell érintkezned a többiekkel. Persze, ha a család többi tagja is otthonról dolgozik, tanul, velük is toleránsnak, elnézőnek kell lenned. Próbálj az elvárásokon felülemelkedni, s ne keresd a csomót a kákán. Legalább ma ne!

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Kimerítő napnak tűnik a hétfő a horoszkóp szerint

Kimerítő napnak tűnik a hétfő a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Hétfőn könnyen összekaphatsz a pároddal. A türelemre, a megértésre, a toleranciára most még nagyobb szükséged lesz. Nem megoldás homokba dugni a fejed, s kiosonni a konfliktusok elől. Inkább érvelj higgadtan és szeretettel, így őrizheted meg a békét, a harmóniát köztetek.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Hétfőn többen is sürgethetnek a feladatokkal. Talán kicsit elúsztál az előző napokban, pedig már le kéne adnod a munkádat. Próbáld összekapni magadat, s fejezz be mindent, amivel még tartozol. Semmit se halogass holnapra, akkor sem, ha nem érzed tökéletesnek, amit eddig megcsináltál. Sokkal többet ártasz magadnak a késéssel, mintha késve, de tökéletesen adod le a munkát.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Legyél minél visszafogottabb hétfőn. Nem lesz könnyű, de próbálj tudatosan figyelni a fogalmazásodra, a kommunikációdra. Arra pedig főleg, hogy senkivel se beszélj magas lóról, vagy félvállról. Te sokkal gyorsabban gondolkozol és dolgozol a többieknél, de ezért nem szabad őket alábecsülni…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Hétfőn a család okozhat fejtörést. Nagyon türelmesnek kéne lenned velük. Nem lesz könnyű, mert dolgoznál, miközben ők a problémáikat ecsetelik. Nagyon fontos, hogy ne kapd fel a vizet, mert dühödben olyasmit mondhatsz, amit nagyon gyorsan megbánnál. Inkább kérd meg őket, hogy hadd fejezd be a munkádat, utána pedig csak rájuk figyelj.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Türelmetlen leszel hétfőn. Könnyen felcsattansz, és meglehetősen kritikusan szólsz a többiekhez. Ha lehet, tarts távolságot mindenkitől. Kérd meg őket, csak akkor zavarjanak, ha nagyon fontos. A közlekedésben is legyél figyelmes és óvatos, mert szó szerint megütheted a bokádat…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Ne lepődj meg, de hétfőn még többen lehetnek körülötted, akik meglehetősen indulatosan és vehemensen beszélnek. Ez egy ilyen nap, holnaptól szerencsére csillapodnak a kedélyek. Ne vegyél magadra semmit, mindegy, mit és hogyan mondanak a többiek. Csak lépj hátra, s ne is akarj belefolyni a beszélgetésbe. Ez a legjobb stratégia.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top