Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 28. – Kedden mindenki fegyelmezettebb

Fegyelmezettebb, ez igaz, de kevésbé rugalmas. Pedig a megoldás kedden a rugalmasságban, a nagyvonalúságban rejlik. A napi horoszkóp javaslatai ma különösen fontosak.

Kos – napi horoszkóp

Kedden sokkal nyugodtabb leszel. Rád fér, hogy kicsit lelassulj, s átgondold az előtted álló időszak pénzügyeit. Ne ess a hibába, hogy egész nap a pénzedet számolgatod, de azt nagyon jól teszed, ha alaposan megtervezed akár az egész évet. Már amit lehetséges, mert előre kiszámítható a kiadás és a bevétel.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Kedden érdemes minden fontos témát megbeszélni a többiekkel. Legyen szó munkáról, kapcsolatokról, a társadról, mostantól sokkal nyíltabban és határozottabban képviseled a véleményedet. De ez még nem jelenti, hogy tíz körömmel kellene ragaszkodnod az elgondolásodhoz. Sőt, a rugalmas gondolkodás sosem volt aktuálisabb…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A tegnapi kapkodást követően mára teljesen másként érzed magadat. Szinte teljesen kisimulnak az idegeid. Igaz, jóval lassabbnak is tűnsz, ami kicsit bosszantó lehet. Nézd inkább a jó oldalát: legalább sokkal összeszedettebb vagy. A munkádon is meglátszik, amikor odafigyelve csinálod.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Nyugodt és kiszámítható napnak ígérkezik a kedd. Készítsd fel a lelkedet a szerdára. Valójában ez a legfontosabb feladatod. Holnap ugyanis meglehetősen kellemetlen emberekkel lehet dolgod. Szóval a mai napra szánt munka elvégzése mellett kicsit erősítsd magadat belülről is. Lazító kádfürdő különösen jót tesz veled.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Kedden hajlamos leszel erősen ragaszkodni az álláspontodhoz. Pedig a munkádban most kéne a leginkább rugalmasnak és nagyvonalúnak lenned. Próbálj nyitottan hozzáállni minden feladathoz, utasításhoz, javaslathoz. A többieknek is lehetnek okos észrevételeik. Ez lebegjen ma a szemed előtt.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Kedden kifejezetten hatékonyan haladhatsz a munkáddal, ha nem beszélsz fölöslegesen. A nap legnagyobb kihívása ugyanis a koncentrációd megőrzése, és az, hogy ne akard mindenáron hallatni a hangodat. Ha otthonról dolgozol, persze ne legyél elérhetetlen, de csak annyiban érintkezz a többiekkel, amennyire feltétlenül szükséges.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Kedden mindenki egy kicsit visszafogottabb

Kedden mindenki egy kicsit visszafogottabb, mint máskor (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

A keddi kommunikációs nehézségek nem érintenek téged közvetlenül, ezért jól teszed, ha csak kívülről szemléled az eseményeket. Legyél következetes és fegyelmezett, s akkor minden a lehető legjobban alakul. Most tényleg teljesen fölösleges beleavatkozni olyasmibe, ami egyébként nem tartozik rád.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Kedden több olyan emberrel is lehet dolgod, akik nehézkesnek, lassúnak tűnnek. Legalábbis a mondandójukat illetően. Bármilyen nehéz türtőztetni magad, most nem tehetsz mást, mint mély lélegzetet veszel, s végighallgatod, vagy végigolvasod, amit mindenképpen tudatni akarnak veled. Ez a nap a türelemről szól. Ne állj ellent…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

A legfontosabb kedden, hogy legyél következetes, de ugyanennyire rugalmas is. A két dolog ellentmondásosnak tűnhet, ezért is okozhat problémát. A legfontosabb javaslat, hogy semmihez se ragaszkodj mereven. Próbálj átlépni a problémákon, hiszen így előzheted meg a vitákat. Te nagyon rugalmas típus vagy, ebben mutathatsz ma példát mindenkinek.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Kedden a türelmedre nagy szükséged lesz. Igen, ma is. Most ugyanis nagyon sok panaszkodó és érzékeny emberrel hozhat össze a sors. Tökéletesen igazad van abban, hogy sopánkodással, pánikkal nem lehet előre jutni és megoldani a gondokat. De ezt csak nagyon óvatosan adhatod a tudtukra.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Könnyen lehet, kedden úgy érzed, mindenki téged tesztel. Nem tudatosan teszik, de ettől még tényleg kihívást jelent a türelmedet megőrizni. Legyél következetes és minél nyugodtabb. Ezzel tudod ugyanis a vitákat megelőzni. Nem érdemes senkivel sem összeveszni.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Kedden végre mindenki egy kicsit nyugodtabb körülötted, s így te is sokkal nyugodtabban kommunikálhatsz. Mostantól kiszámíthatóbb lesz mindenki viselkedése, ami téged különösen jó érzésekkel tölt el. Persze, ha te nyugodt vagy, a környezeted is sokkal nyugodtabb. Add mindenkinek azt, amit kapni szeretnél. Ennyi az egész.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top