Horoszkóp

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy te is indigó felnőtt vagy

Különleges személyiséget jelez, ha tapasztaltad már magadon ezeket a különleges jeleket. Vajon te is indigó felnőtt vagy? Te is különleges küldetéssel, feladattal születtél a mostani életedbe? Minden kérdésre választ kaphatsz...

Az indigó jelző az egyedi és káprázatos indigó színben ragyogó aurára utal. Nos, ha te is indigó felnőtt vagy, kétségtelenül egyedi küldetéssel születtél a mostani testedbe. Talán számtalanszor tapasztaltad, hogy más vagy, mint a többiek. Kevés barátod lehet, s gyerektársaid sem mindig fogadtak be téged. Akkoriban biztosan nem sejthetted ennek az okát. Nagyon más a személyiséged, a kisugárzásod, nem mellesleg nagyon mély az eredendő tudásod.

Nos, milyen jelekből tudhatod, hogy te is indigó felnőtt vagy? Például az előbb írtakból. De ennél jóval több jellemvonás utal az egyediségedre. A videóból minden részletre fény derül. Vajon tapasztaltad már magadon ezeket a jeleket?

Érdemes végigvárni a rövid hirdetést a videó elején. Görgess tehát a kép alá, s indítsd el az indigó szülöttekről készült összeállítást. 

Ezek a jelek arra utalnak, hogy te is indigó felnőtt vagy

Ezek a jelek arra utalnak, hogy te is indigó felnőtt vagy (fotó: Getty)

Fotók: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top