Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. május 7.: A telihold felkorbácsolja az érzelmeket

Csütörtökön a Bika Nap és a Skorpió Hold kerül egymással szembe. A májusi telihold erősen hat az érzelmekre, de nagyon szélsőséges is lehet. Ma még inkább érdemes a napi horoszkóp javaslatait átgondolni...

Kos – napi horoszkóp

Ne lepődj meg, ha egész éjszaka csak forgolódtál, és reggel kimerülten, fáradtan ébredsz. A telihold igen erőteljesen bezavarhatott az alvásodba, s az egész napodra rányomja a bélyegét. Legyél minél türelmesebb a körülmények ellenére is, akkor nem lehet baj. Nem lesz könnyű, de vedd a nap kihívásának!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Harmóniára, békére vágysz csütörtökön, de mindennel szembesülhetsz, csak ezekkel nem. Csöppet sem leszel egyszerű helyzetben, mert mindenki nyugtalan körülötted. Azt is nehéz elfogadnod, hogy a születésnapodat nem úgy ünnepelhetted, vagy ünnepled idén, mint a korábbi években. Ez is egy olyan változás, amit meg kell szoknod.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A telihold nem hagy aludni csütörtökön, ahogyan az anyagiak miatt is sokat járnak a gondolataid. Próbálj lazítani, amennyire csak lehet. Ha túlzottan sokat terheled magad, megfájdulhat a fejed. Szerencsére a telihold hatása múlékony, holnap már alig érzel belőle valamit. Akkor meg minek egész nap idegeskedni, nem igaz?

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

A sarkadra állhatsz csütörtökön. Ma te lehetsz, aki rendet teremt a kifogásokat, a feladatok alól kibújást kereső családtagok, munkatársak között. A telihold téged is érzékennyé tesz, de sokkal világosabban is látsz: észreveheted azokat a negatív attitűdöket, amiket korábban te is elkövettél. Nagyon tanulságos a mai nap.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Csütörtökön nagyon könnyen összeütközésbe kerülhetsz a családtagokkal, ha túlzottan ragaszkodsz az elképzeléseidhez. De most valójában mindenki sokkal merevebb lehet, mint általában. A rugalmasságodra, a nagylelkűségedre óriási szükség lesz, hogy a békét megőrizhesd. Mutasd meg, milyen sok szeretet lakozik benned! Ezzel ma bármit elérhetsz.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Csütörtökön legyél minél figyelmesebb, és mindenképpen lassulj le! Óvatosan közlekedj nemcsak az utcán, de otthon is. Megelőzni, elkerülni a bajt mindig sokkal egyszerűbb, mint orvosolni. Nem mellesleg, a kommunikációdra is figyelj, könnyen felcsattanhatsz apróságoknak tűnő dolgokon is. Próbáld elengedni a késztetést, hogy belekötnél dolgokba.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Felkorbácsolja az érzelmeket a Skorpió telihold

Felkorbácsolja az érzelmeket a Skorpió telihold (fotó: Pixabay)

Mérleg – napi horoszkóp

Csütörtökön legyél tudatos vásárló. A legjobban persze akkor döntesz, ha “ne vásárolj semmit!” napot tartasz. Figyelj nagyon a pénztárcádra, mert nemcsak könnyelműbben költekezhetsz, mint máskor, de veszteség is érhet, ha elhagyod a pénzedet, vagy rosszabb esetben ellopják tőled. Legyél ma tényleg nagyon óvatos!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

A telihold téged érint a legerőteljesebben. De rajtad múlik, miként használod ezt az elképesztő energiát. Érdemes minél többet meditálnod, és elengedni minden ragaszkodásodat. Körbenézhetnél például a szekrényekben, és kidobhatnál, elajándékozhatnál minden régóta nem használt holmit. Hidd le, nincs rá szükséged, ha eddig nem hordtad.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Érzed, hogy nagyon sok benned az energia. S ha nem akarsz a környezeteddel vitába keveredni, jól teszed, ha kimozgod magadból a feszültséget. Rád fér a mozgás egyébként is, nem igaz? Legalább sétálj egy jó nagyot, de tempósan. Akkor jó, ha már kezdesz izzadni. Nagyon sok méreganyagtól is megszabadulhatsz.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Uralkodó bolygód, a Szaturnusz hátráló, vagyis retrográd mozgásba kezdett, ami azt is jelenti, hogy valami ismét előjön a múltból. S az elmúlt időszak változásai is némiképp visszarendeződnek. Második esélyt kapsz, hiszen a bolygó júliusban vissza is lép a jegyedbe. Telihold napján érdemes átgondolnod, mitől szabadulnál meg végleg…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Ne lepődj meg, ha fáradtan ébredsz reggel. A telihold biztosan nem hagy aludni téged sem. Hatására a munkádban indulhatnak el olyan változások, amelyek valamiféle visszarendeződést jeleznek. Pedig már egészen jól beleszoktál a mostani helyzetedbe. De te is tudod, semmi sem örök, kivéve a változásokat…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Legyél megfontolt és különösen körültekintő csütörtökön. Figyelj a lábad elé, óvatosan közlekedj, ha mindenképpen muszáj kimozdulnod otthonról. Kisebb baleset otthon is érhet, mert elvághatod az ujjadat, megütheted magad, szóval valójában bármi megeshet, ha figyelmetlen és szétszórt vagy. A legjobb, ha mindig arra koncentrálsz, amit épp teszel.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top