Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. május 9.: Szuper lesz a szombat, ha…

Végre egy igazán nagyszerű szombat. Az elmúlt napok feszültségét követően békére, örömre és nagyon sok boldogságra számíthatsz a hétvége első napján. De ennek azért némi ára is lesz a napi horoszkóp szerint...

Kos – napi horoszkóp

Minden jól alakul szombaton napközben. Este ugyanakkor figyelj a közlekedésre. Ha autóban ülsz, legyél óvatos, mert balesetveszélyét jelzik a bolygók. Könnyedén kivédheted a bajt, ha kellő türelemmel és figyelmesen vezetsz. Nem mellesleg az sem árt, ha visszafogottan kommunikálsz.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Minden a lehető legjobban alakul szombaton. Végre valódi nyugalomra, békére találsz, s okod sem lehet panaszra. Dőlj hátra, s élvezd a májusi napfényt. Jó ötlet, ha közösen grilleztek a pároddal. Nemcsak mennyei ételeket készíthettek, de az időt is közösen töltitek. Erre van most a legnagyobb szükséged.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Kínos helyzetbe sodorhatod magad szombat este. Most különösen fontos, hogy érezd, hol húzódik a saját és mások határa. Ha könnyelműen flörtölsz, szavaidat félreértheti a partnered. S aztán már nem tudod magad kimagyarázni. Nem érdemes félreértésekkel elrontani az alapból csodás napot.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Szombaton sok feladat szakadhat a nyakadba. Figyelj ugyanakkor magadra is, érezd a testi erőnléted határait, s csak annyit vállalj, amennyit el is bírsz. Könnyen lerobbanhatsz, ha minden feladatot egyedül akarsz megcsinálni. Hidd el, egyrészt a többiek örömmel segítenek neked, másrészt nem dől össze a világ, ha nem végzel mindennel.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Nagyon energikusnak, tetterősnek, frissnek érzed magad szombaton. Ezt a pluszenergiát érdemes mozgással levezetni. Bármi kitalálhatsz a futástól kezdve a biciklizésen át egészen a takarításig. A lényeg, hogy aktívan töltsd a mai napot, különben estére kirobban belőled a feszültség. Az meg nem jó senkinek.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A családdal töltsd a szombatot. De ez most ne arról szóljon, hogy egész nap főzöl, mosol, takarítasz. Valóban közös időtöltésre és programokra gondolj. Sétáljatok, kiránduljatok együtt, estére pedig vidám műsort keressetek. Legyen ez a nap egészen más, mint általában a közös családi események.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A szombat csodás nap, de ennek némi feltétele is lesz a horoszkóp szerint

A szombat csodás nap, de ennek feltétele is lesz a horoszkóp szerint (fotó: Profimedia)

Mérleg – napi horoszkóp

Szombaton mindenképpen mozdulj ki otthonról. Kirándulj, sétálj, élvezd a májusi jó időt és napsütést. Pótolhatod az elmaradt május elsejét azzal, hogy a szabadban töltöd az időt. Mindegy, milyen programot találsz magadnak, a lényeg, hogy ne a négy fal között ülj, s persze ma is kerüld a forgalmasabb helyeket.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

A legjobb lenne, ha szombaton lazítanál, pihennél. Teheted aktívan is, a lényeg, hogy még csak eszedbe se jusson a munka, a pénz, és bármilyen egyéb probléma, ami máskor foglalkoztat. Próbáld kikapcsolni a zavaró gondolatokat, s valóban csak a szépre, a jóra figyelni. Csodásan alakul a napod, ha így teszel.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Elemedben leszel szombaton is. S mivel túlpörög benned az energia, mindenképpen mozogj a szabad levegőn. Csodás időt jelez mára a meteorológia, s így egyébként sem lenne kedved a lakásban gubbasztani. Mire vágysz a leginkább a szíved szerint? Ma megteheted, persze a szabályok és előírások betartása mellett.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Már szombaton is érezheted, hogy valami nagy dolgok készülődnek az életedben. Talán meglepő telefonhívást kapsz, de az is lehetséges, hogy egyszerűen csak a lelkedben érzed mindezt. A pozitív érzelem pozitívan hat rád és az egész napodra is. Élvezd minden pillanatát. Egyébként is olyan szép az idő ma, nem igaz?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Érdemes a szombatot a barátokkal közösen tölteni. Lehet, még mindig inkább csak a neten keresztül találkozhattok, de ilyen módon is érdemes a beszélgetést megszervezni. Meglepő módon mindenki nyitott lesz az invitálásodra, már csupán ezért se hagyd ki a lehetőséget. Élvezni fogod, s nagyon jót tesz neked a virtuális eszmecsere.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szombaton a jövőd foglalja le a gondolataidat. Kicsit aggódsz, hogyan alakulnak a következő hetek, hónapok. Nem tudni, utazhatsz-e a nyáron, de ettől függetlenül érdemes körülnézned, s ajánlatokat keresni. Közben kicsit a múlt is rabul ejthet, mert úgy érzed, korábban minden sokkal egyszerűbbnek tűnt…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top