Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. május 13.: Igazság szerint ma nem lehet ok panaszra

A Mars bolygó jegyet vált szerdán, a Halakban folytatja égi útját. Nagyszerű fényszögeket és örömteli lehetőségeket jeleznek a bolygók, de valahogy mégsem alakul minden a legjobban a napi horoszkóp szerint...

Kos – napi horoszkóp

Uralkodó bolygód, a Mars az álmodozó Halakba lép szerdán. Számodra mindez nem a legkedvezőbb hír, ezért is legyél mostantól még tudatosabb, figyelj magadra, az egészségedre. A bolygók szerint, ha lebetegszel, hosszú időt igényel, mire újra összeszeded magad. Megelőzni most tényleg könnyebb, mint kezelni a bajt.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Többen is lehetnek körülötted, akik a támogatásodra várnak. Mindenkinek segíthetsz, akiről úgy gondolod, valóban szüksége van rád. S ha önzetlenül is teszed, mindenképpen fogadd el azt a felajánlást, amit a másik ígér neked cserébe. Aztán ne felejtsd el számon kérni, ha eljön az ideje…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Korábbi szerelem jöhet az utadba a legváratlanabb pillanatban, s bizony könnyen lehet, megdobogtatja ismét a szívedet. Neked kell tudnod, érdemes-e ismét felmelegíteni, ami egyszer elmúlt, kihűlt. Lehet ez második lehetőség, de arra is ideális helyzet, ha maradt benned bármilyen tüske, azt megbeszéljétek.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

A Mars bolygó céltudatosabbá, erősebbé tesz téged mostantól. Érdemes élni a lehetőséggel, mert sokkal összeszedettebb is lehetsz mostantól. Végre a sarkadra állhatsz, és lerázhatod magadról az elmúlt időszak paráját. Meglátod, napról napra egyre bátrabb és kezdeményezőbb leszel. De vigyázz, mert türelmetlenebbé tesz a bolygó energiája.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Úgy tűnik, elindul egy folyamat a munkahelyeden, ami újabb változásokat eredményez. Furcsának tűnik, mert valójában nem is változás, hiszen a korábban megszokott rend léphet életbe. Mégis változásként éled meg, mert egészen jól beleszoktál az otthoni munkába, s mindabba az új helyzetbe, amit a krízis okozott az elmúlt hetekben.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A türelmedet teszi próbába a Mars bolygó. Szerdától ugyanis bármikor kapcsolatba kerülhetsz olyan emberekkel, akitől szinte feláll a szőr a hátadon. Nem tehetsz mást, minthogy a lehető legtoleránsabb maradsz mindenkivel, legyen bármilyen idegesítő. Jusson eszedbe, a sors tesztel most téged…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A Mars jegyet vált szerdán

A Mars jegyet vált, szerdától a Halak jelében folytatja égi útját (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Új inspirációkat gyűjthetsz. S ha kedved tartja, érdemes valami újba is kezdened. Keresgélgess már szerdán a neten elérhető tanfolyamok, iskolák között. S amelyikről elsőre úgy érzed, ezt épp neked találták ki, abba bele is kezdhetsz. A Merkúr támogatja a magasabb szintű tanulást, s valójában bármit, amitől sokkal optimistábbnak érzed magad.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

A Mars jegyváltása számodra igazán kedvező hírt tartogat. Mostantól nemcsak sokkal jobban érezheted magad, de egyre több izgalmas ötlet jut eszedbe. Sőt, most érdemes kihozni a benned élő művészt is. Rajzolgass, énekelj, zenélj, fess, kézműveskedj, csinálj bármit, amivel kikapcsolod a kattogó elmédet. Imádni fogod!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Már szerdán számolnod kell az otthoni vitákkal. S a bolygók ezt az elkövetkező hetekre is jelzik neked. Jól teszed, ha higgadt és összeszedett maradsz, s mindenkivel inkább a kompromisszumot, mintsem a konfliktust keresed. Nem lesz könnyű, de te tudatos vagy. Erre gondolj minden esetben!

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Munkahelyeden egyre jobban alakulnak a dolgok. Téged igazi örömmel tölt el, hogy hamarosan visszaállhat a régi rend. Talán már ma is bejelentenek ezzel kapcsolatosan némi könnyítést. Valójában alig várod, hogy újra bejárhass dolgozni, s a régi napirended szerint építhesd fel az életedet…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Furán érezheted magad szerdán. Mintha elveszítetted volna az előző napokra, hetekre jellemző lelkesedést, erőt, energiát, aktivitást. Igazából csak annyi történt, hogy saját magadat kaptad vissza. Ne sajnáld, hogy a Mars kilépett a jegyedből, mert a türelmetlenségnek, az idegeskedésnek is vége…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Valósággal erőre kapsz a jegyedbe lépő Mars hatására. Szerdától sokkal energikusabb, céltudatosabb és frissebb lehetsz, mint korábban. Ez egyrészről nagyszerű és örömteli hír, másrészt viszont nem mindegy, mire használod a megnövekedett energiát. Hajlamosabb lehetsz utasítgatni, sürgetni a többieket. Erre mindenképp figyelj!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top