Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. május 14.: Visszatér a múlt, második esélyt kapsz a sorstól

Csütörtökön egyre több ismerős helyzetbe botlasz. Mostantól egyre több múltbeli esemény térhet vissza az életedbe. A napi horoszkóp javaslata szerint vedd úgy, második esélyt kaptál a sorstól...

Kos – napi horoszkóp

Munkádban kaphatsz olyan feladatot csütörtökön, amivel korábban már foglalkoztál. Nem érdemes rajta problémáznod. Inkább gondolj a feladatra újabb esélyként és lehetőségként, hiszen a korábbi tapasztalatok birtokában sokkal jobban és alaposabban tudod megcsinálni. A sikerélmény is nagyobb lehet…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Csütörtökön nem lesz okod a panaszra. Sőt, számos meglepetés érhet. Talán olyan emberekkel találkozol személyesen, futsz össze a neten, akiket évek óta nem láttál. Ezek a találkozások egykor mély nyomot hagytak benned, ezért is lesz jó újra látni egymást, s valójában ott folytatni a beszélgetést, ahol egykor abbahagytátok.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Hajlamos lehetsz a múltba révedezni csütörtökön. Azon gondolkodhatsz, mennyivel egyszerűbb volt az életed a krízis előtt. Lehet, hogy tényleg így volt, de ez még nem jelenti, hogy a változások ne hozhattak volna neked örömet és boldogságot. Észre kell venned, néha indokolatlanul ragaszkodsz a régi dolgaidhoz.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

A legjobb, amit tehetsz, hogy csak és kizárólag a saját feladataidra összpontosítasz. Hidd el, mindig lesznek körülötted olyanok, akikről úgy hiszed, sokkal könnyebb, sikeresebb, jobb az életük. A saját sikered kovácsa te magad vagy. Te is elérheted és megvalósíthatod a saját vágyaidat. Tovább érsz, ha erre figyelsz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

A munkádban elindulhat valamiféle visszarendeződés. Mindez jelentheti, hogy hamarosan véget ér a home office, s újra be kell járnod a munkahelyedre. De az is előfordulhat, olyan feladatot kapsz, amivel korábban már foglalkoztál, csak akkor nem tudtad megoldani, befejezni, vagy valamiért elveszítette a fontosságát. Már ma pontot tehetsz a végére.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Ideje ismét elővenni azt a hobbit, amivel a krízist megelőzően foglalkoztál. Felébred benned a vágy újra, hogy magadra is figyelj. Valóban érdemes lenne időt szánni a töltekezésre, a valódi öröm és alkotás megélésére. Jó ötlet munka után sétálnod, egyedül lenned egy kicsit, s végiggondolni, mire is vágysz a lelked mélyén.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Második esélyt kaphatsz a sorstól a retrográd bolygók szerint

Második esélyt kaphatsz a sorstól a retrográd bolygók szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Kétségtelenül szembe jön veled a múlt. Bármit is tettél, vagy éppenséggel nem tettél, újabb esélyt, lehetőséget kapsz, hogy megoldd, lezárd, amivel korábban nem boldogultál. Talán elsőre inkább fájdalmasnak tűnik mindez, de hidd el, érted történik az egész. A sors ad neked második esélyt. Élj vele, érdemes lenne!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Egyre optimistábban érzed magad, ami igazán jó hír, mert ez a pozitív hozzáállás régóta nem volt jellemző rád. S amikor jóban vagy magaddal, a környezeteddel is sokkal könnyebben kijössz. Minden sokkal könnyebb és egyszerűbb, amikor örömmel tekintesz az életedre, a lehetőségekre.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Csütörtökön a békére kellene törekedned. Minden helyzetben. Még akkor, ha úgy érzed, téged provokál mindenki, s muszáj magadat megvédeni. Legyél diplomatikus, kedves és a lehető legtürelmesebb. Így nem lehet baj, ráadásul azt veheted észre, hogy a többiek is megenyhülnek…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Régebbi ügyek, kihívások, emberek kerülhetnek elő az életedben már csütörtökön is. Eleinte nem mindegyikkel tudsz mit kezdeni, s nem is biztos, hogy érted, miért találod magad újra szembe ezekkel. Semmi sem történik véletlenül, minden találkozásnak, eseménynek megvan a maga értelme és jelentése. Hamarosan rájössz…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Igazság szerint egészen jó napod lehet a csütörtök. Kiváló ötleteid vannak, a hangulatod is egészen tűrhető, de valamiért mégis nyugtalanságot érzel. Nem véletlenül, mert amibe beleszoktál az elmúlt hetekben, hónapokban, annak hamarosan vége. S te élvezted ezt az új rendszert, nem igaz?

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Legyél résen csütörtökön, mert hajlamos lehetsz mindenkit sürgetni, siettetni, ha valamit nem úgy tesz, mint ahogy te kitalálod. Rá kell jönnöd, nem a többiek lassultak be, hanem te gyorsultál fel. S ez idegessé, kapkodóvá, türelmetlenné tehet téged. Jó lenne, ha mostantól mindennap mozognál is valamit…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top