Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. május 15.: Pénteken minden jól megy

A napi horoszkóp szerint pénteken mindenkinek meglesz az oka a bizakodásra. Ez a nap ismét nagyon harmonikusnak, békésnek, érzelmesnek ígérkezik...

Kos – napi horoszkóp

Ha alaposan körbe tekintesz a környezetedben, rájöhetsz, mennyire szerencsés vagy. Pénteken minden helyzetből a lehető legjobban jöhetsz ki. Mindenkivel könnyedén megtalálod a megfelelő hangot, a lelkesedésed pedig könnyedén átragad a többiekre. Ugye, hiszel magadban? S van is okod lelkesedni?

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Sok minden eszedbe juthat a múltból. Nincs ezzel természetesen semmi probléma egészen addig, amíg az örömteli emlékeket eleveníted fel. Onnantól, hogy a fájdalmas eseményekre gondolsz, már inkább csak magadat bántod. Bocsáss meg minden múltbéli történést magadnak és másoknak is. A péntek kiváló nap ehhez.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Figyelj nagyon a szavakra pénteken. Könnyen kimondhatsz olyasmit, amivel megbántasz valakit. Viszont ez a másik ember biztosan nem hagyja annyiban, s máris vita, veszekedés pattanhat ki köztetek. Ez meg senkinek sem jó. Rajtad múlik, meg tudod-e előzni mindezt. Törekedj rá, így nem ronthatod el a hétvégédet.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Pénteken egészen jó a hangulatod. Lehet, hogy a hétvége közelsége teszi, de valójában minden okod megvan, hogy jól érezhesd magad. Szerencsére az aggódást is el tudtad engedni, melynek köszönhetően valósággal fellélegzel. Őrizd meg magadban ezt a tapasztalatot, s vedd elő, amikor ismét elöntene a félelem.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Ha bárkivel félbe hagyott, le nem zárt ügyed van, érdemes azt végleg lezárnod, elintézned. Lehet ez egy múltbeli beszélgetés is, aminek sértődés lett a vége. Pénteken ismét felbukkanhat ez a valaki az életedben. Fogadd őt szeretettel, ha kell, kérd a bocsánatát, s beszélgessetek minél többet. Lélekemelő felismeréseket hoz neked.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Bármit is kell megbeszélned, pénteken könnyedén intézheted el. A bolygók a kommunikáció mellett az ötletekben is támogatnak téged. Inspiráló és igazán kreatív beszélgetésben lehet részed, ami után hihetetlen elégedettséget érezhetsz. Rájössz, mennyi nagyszerű ember van körülötted.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint szép napnak látszik a péntek

A horoszkóp szerint szép napnak látszik a péntek (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Sokkal érzékenyebb leszel pénteken, mint máskor. Az viszont igazán örömteli hír, hogy családod, a munkatársad melletted állnak, pártfogolnak, segítenek téged. Ne lepődj meg, ha ez az önzetlenség könnyeket csal a szemedbe. Nem szégyen elérzékenyülni. Ha örömödben teszed, főleg nem…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Már az elmúlt napokban is egyre jobban érezted magad, de pénteken a jó kedvedet még inkább fokozhatod. Minden a kezedre játszik, hogy igazán örömteli és boldog nap elé nézhess. A feladatokat könnyedén letudhatod, délután, este pedig szánd az időt a kedvesedre.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Mindent könnyedén megbeszélhetsz a családdal. Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint türelmesen meghallgatni őket, majd szeretettel mondd el a saját érveidet. S hogy képes is legyél mindezt tudatosan végigvinni, készülj fel előre magadban mindenre. Már amire lehetséges…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Szívesen idézel fel szép emlékeket a múltból. Ha kedved tartja, beszélgess a barátokkal, a pároddal például a tavalyi közös élményekről. S persze ötletelgethettek az idei nyári tervekről is közösen. Igaz, pontosan még nem tudni, mikortól szűnnek meg a korlátozó rendelkezések, de kicsit előretekinthettek az időben.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Pénteken a saját tempódban végezheted a mára tervezett feladatokat. Mindennel elkészülsz, ami igazán örömmel tölti el a lelkedet. Azt is tudod, bármikor segítséget kérhetsz a környezetedtől. Érdemes kihasználnod, hogy most mindenki sokkal önzetlenebb, kedvesebb és előzékenyebb, mint máskor.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Érzékenyebb leszel pénteken, mint amilyen az elmúlt napokban voltál. Ilyenkor mindig nagyon jót tesz neked a víz, a fürdőzés. Készíts este illatos és finoman meleg vizet a kádba, s nyújtózz el a habokban. Olvasgathatsz, relaxáhatsz, vagy egyszerűen csak elmerülhetsz a saját gondolataidban. Jót fog tenni neked.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top