Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. május 16.: Érzelmes szombat

Szombaton az érzelmek biztosan fontos szerepet kapnak a csillagjegyek életében. A napi horoszkóp javaslata szerint mindenképpen érdemes a szeretteiddel együtt tölteni a napot...

Kos – napi horoszkóp

A szombat ideális, hogy kipihenhesd magad. Lazíts, aludj, olvass, tévézz egész nap. Hétfőtől nagy szükséged lesz az erőre, az aktivitásra, szóval minél többet gyűjtesz magadba, annál jobb. Lassulj ma le szó szerint is. Érdekes kihívás lesz mindent komótosan, kimérten csinálni. Mindenképpen próbáld ki!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Csodás napnak ígérkezik a szombat. Ma semmi sem kötelező, csak azt tedd, amit a szíved diktál neked. Nyugalom, béke és boldogság önti el a lelkedet, élvezd ezt az érzést egész nap. Pároddal igazán érzelmes és érzéki közös program lehet, ha este együtt merültök el egy kád illatosan forró vízben…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Lassúnak, nehéznek érezheted magadat szombaton. Nem sok kedved van kimozdulni sem. Igazság szerint rád fér a pihenés, a teljes kikapcsolódás. A legjobb lenne, ha a telefont, a számítógépet elfelejtenéd, és csak a párodra figyelnél. Olvassatok, tévézzetek, lazuljatok együtt. Ennél okosabb programot nem is találhatnál.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Csupa apró dolgokra gondolj szombaton. Például egy ölelésre, kedves simogatásra, aprósüteményekre, falatka bonbonokra, és lehetne még sorolni. Szóval csupa apró figyelmességre magaddal és a szeretteiddel kapcsolatban is. Csodásan alakul a napod, ha erre figyelsz ma. Nagyon megéri…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Nagyon fontos lenne, hogy lazíts és pihenj az egész hétvégén. Szükséged lesz az erődre, a motivációdra a következő héten, amihez viszont pihenésre van szükséged. Szombaton nemcsak lehet lustálkodni, számodra valójában kötelező feladat. Persze, egyeztess a pároddal, vagy kérd meg, ő is pihenjen veled együtt.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Lehet, hogy sok dolgot terveztél a hétvégére, de a szombatot, mint pihenő napot, add meg magadnak. Neked is szükséged van a lazításra, nem lehet folyamatosan ezerrel dolgozni. Ha nem tudsz leállni, leállít a környezeted, csak azt sokkal fájdalmasabban éled meg. Szóval, engedj a semmittevésnek!

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Érzelmes napot jelez a horoszkóp szombatra

Érzelmes napot jelez a horoszkóp szombatra (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Szombaton nagyon érzékeny leszel. Igazság szerint szinte minden apróságon is el tudnád magad pityeregni. Ha kedved tartja, nézhetsz romantikus filmeket, de kizárólag olyasmit, aminek happy end a vége. A szomorúság most nem tenne jót neked. Párod is szívesen ápolgatja most a lelkedet.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Szombaton csinálj olyasmit, amivel nagyon régen foglalkoztál utoljára. Talán a tinédzser korodban, vagy kisgyerekként. Gondold végig, mi mindennel szeretted az időt tölteni a legjobban? Rajzoltál, bújócskáztál, társasoztál a barátokkal? Ugyanezt kéne tenned, s nagyon sok örömben lesz részed.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szombaton nem lesz igazán könnyű békét találni a családban. Lesz, aki nagyon érzékenyen reagál bizonyos dolgokra, más valaki pedig apróságokon is felkaphatja a vizet. Sok múlik rajtad, a te reakciódon. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, az optimista hozzáállásodat. Ezzel sokat segíthetsz, hogy megmaradjon köztetek a béke.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Szívesen mozdulsz ki szombaton. Ha esik az eső, picit korlátozottabb lehet ugyan a lehetőséged, de jól teszed, ha nem zárod magadra az ajtót. Szükséged van mozgásra, friss levegőre, sétára, s a mai nap ideális minderre. Felhívhatnád a testvéreidet is telefonon, lesz miről beszélgetnetek.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Tudod mit? Szombaton legyél tudatos vásárló. A legjobb ötlet az lenne, ha “ne vásárolj semmit”-napot tartanál. Ma ugyanis hajlamos lehetsz olyasmit is megvenni, amire valójában semmi szükséged. Nem kéne túlkölteni magadat, a visszafogottság, a tartalékolás, a spórolás továbbra is fontos értékek.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Könnyen lehet, különleges megérzéseid lesznek szombaton. Figyeld tudatosan a gondolataidat, mert olyan ötleted támadhat, ami érintheti a jövődet is. Ma nagyon erősek a belső hangok, de mások érzelmeire is fogékonyabb lehetsz. Ha van otthon tarot-kártyád, tegyél fel magadnak egy kérdést, s húzz rá lapot…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top