Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. május 20.: Szerdán kinyílik a világ

Szerdán a Nap a vidám, cserfes és kíváncsi Ikrek jelébe lép. Mostantól úgy érezheted, mintha kinyílna előtted a világ. A napi horoszkóp szerint érezhetően felgyorsul az élet, s egyre inkább halad minden a maga útján...

Kos – napi horoszkóp

Szinte felpörög szerdától az életed. Annyi információ érkezik hozzád, hogy győzd kibogozni a lényeget. Mostantól biztosan szelektálnod kell a hírek között is, ha nem akarod, hogy estére zsongjon a fejed, vagy megfeledkezz az igazán fontos dolgokról. Átgondolatlanul ne adj tovább semmilyen információt a többieknek.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Nem vagy igazán jó hangulatban szerdán. Pedig valójában semmi okod a szomorúságra. Igaz, hogy a Nap kilépett a jegyedből, s igaz, hogy ezzel véget ért a te hónapod, de mostantól csak még inkább felpörög körülötted minden. A pénzügyeid is egyre jobban állnak, sőt, több helyről is kaphatsz ajánlatot…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Ha valakinek, neked minden okod megvan az ünneplésre. Szerdán a Nap is jegyedbe lép, amellyel együtt megkezdődik az Ikrek hava. Nagyszerűnek ígérkezik már a mai nap is, s az öröm még fokozódik a héten. Már három bolygó támogat téged, szóval itt az ideje, hogy fellélegezz és élvezd az életedet!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Semmit se kapkodj el szerdán. Sőt, ma legyél minél türelmesebb, s gondold át alaposan az elkövetkező napok teendőit. A legjobb lenne, ha a lehető legpontosabb tervet készítenél – minél részletesebb, annál jobb. A jelmondatod mára: “Csak lassan és szépen, ahogy a csillag megy az égen…”.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

A szerdai nap kihívása biztosan váratlanul érint. De azért váratlan, mert egyáltalán nem számítasz rá, hogy olyasmit kérnek tőled, amire még nem készültél fel. Lehet, elsőre meghökkentően hangzik a felettesed kérése. A legfontosabb mégis, hogy ne utasítsd vissza élből, egyszerűen csak bólints rá. Megjön a megoldás is, ne izgulj!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Kiszámíthatóan felépítetted az életedet, a munkádat az elmúlt hetekben, hónapokban, ami eddig remekül működött és bevált. Mostantól viszont alaposan felfordulhat a szépen felépített életed, aminek csöppet sem fogsz örülni. Bosszankodás helyett próbálj mielőbb alkalmazkodni az újdonságokhoz. Később rájössz, az nem is olyan rossz…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerdától kinyílik a világ a horoszkóp szerint

Szerdától kinyílik a világ a horoszkóp szerint (Fotó: Profimedia)

Mérleg – napi horoszkóp

Hihetetlen öröm és pozitív életérzés száll meg szerdától. Mintha csak alapjaiban változna meg az életed, sokkal optimistábbnak érzed magad, mint amilyen az elmúlt napokban voltál. S ezt a jó hangulatot a párod is értékelni fogja. Nagyon boldog lesz, hogy végre mosolyogni lát…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Nagyon különleges találkozásban lehet részed szerdán. De nagyon óvatosnak kell lenned, különben szó szerint elveszel az érzelmek tengerében. Ha egyedül élsz, még akkor sem biztos, hogy élned kell ezzel a váratlan lehetőséggel, de ha már van párod, akkor főleg legyél nagyon, de nagyon megfontolt…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Nagyon felpörög az életed szerdától. Új kapcsolatokat köthetsz, s talán olyasvalakivel is találkozol, aki igencsak megdobogtatja a szívedet. Vidámsága, pozitív kisugárzása nagy hatással lehet rád. A kérdés, hogy nyitott vagy-e egy új kapcsolatra? Ha van párod, még inkább gondold végig a döntésedet..

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Meglepő és nagyon váratlan lehetőség pottyan az öledbe szerdán. Te nem szoktál könnyelműen, meggondolatlanul dönteni. Most sem kéne, mert megégetheted magad. Nagyon vonzónak tűnik az illető, akivel csak úgy, a semmiből futsz össze. Megbizserget benned valamit, de nem baj, ha nem engedsz a kísértésnek.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Egyre jobban érzed magad, s egy könnyebbnek, vidámabbnak is érzed magad. Új lehetőségek csöppenhetnek az életedbe szerdától. Egyre jobb ötleteid támadnak, amelyeket érdemes leírni is, mert így láthatod pontosan, melyikkel érdemes a gyakorlatban is foglalkoznod majd.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szerdán az édesanyád foglalkoztat a leginkább. Aggódás helyett inkább hívd fel őt telefonon, vagy látogasd meg, ha teheted. Kérdezd meg, hogy érzi magát, szüksége van-e bármire is? Legalább megnyugszol, hogy minden a legnagyobb rendben van vele, s beigazolódik, a félelem csak benned ébredt fel.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top