Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. május 23.: Legyél óvatos szombaton!

A megfontoltságra, az óvatosságra nagy szükséged lesz ezen a szombaton. Ne tegyél semmit sem elhamarkodottan! A napi horoszkóp szerint a legjobb, ha a legegyszerűbbnek tűnő döntést is kétszer-háromszor átgondolsz...

Kos – napi horoszkóp

Nyugodt napra számíthatnál szombaton, de úgy tűnik, a gondolataidat nagyon más dolgok kötik le, mint a lazítás és a teljes kikapcsolódás. Változások mindig lesznek, olyanok is, amelyekre nem tudsz előre felkészülni. Bármit is kínált fel az élet, ne kapkodd el a döntést. Ráérsz, amíg a teljes kép kitisztul előtted.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

A pénz erősen foglalkoztat szombaton. Nagyon szeretnél segíteni valakinek, de még nem tudod, hogyan tehetnéd. A horoszkóp szerint a pénz önmagában nem segít, sem rajta, sem rajtad. Ő nem érzékeli a súlyát, téged pedig veszteség érhet. Kölcsön helyett próbálj valamilyen gyakorlatias megoldást találni.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Ha tehetnéd, egész nap csak beszélnél és beszélnél. Annyira vágytál már a barátok társaságára, hogy most ki sem fogysz a témákból. Csak mondod és mondod, amiről úgy gondolod, mindenképpen meg kell osztanod a többiekkel. Szuper, hogy visszatért a jó kedved, de azért a többieket is engedd szóhoz jutni…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Egyszerűen add át magad a semmittevésnek szombaton. Persze, nem lesz könnyű, mert mindig úgy érzed, hogy tele vagy feladatokkal. Csak a halaszthatatlan dolgokat csináld meg, a többi ráérhet. Beszélgess a pároddal, a szeretetteiddel egész nap. Most már tényleg érdemes kihasználni, hogy személyesen is találkozhattok.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szombaton olyan emberek társaságát érdemes keresned, akik pozitívan, optimistán gondolkodnak. Erősen hat rád a hangulatuk, s épp ezért te is sokkal jobban érezheted magad. Pillanatok alatt szertefoszlik belőled a kételkedés, a félelem, s rájössz, minden a lehető legjobb irányba halad.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Szombaton csak a halaszthatatlanul fontos feladatokra szánj időt. Minden más várhat, a munkád meg tényleg eszedbe se jusson. Csinálj csupa olyan dolgot, ami tölti a lelkedet. Legyél minél több időt a szabadban, találkozz a legjobb barátokkal, s fecsegjétek át az egész napot. Igen, ma még ezt is megengedheted magadnak…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szombaton legyél óvatos

Szombaton legyél óvatos (fotó Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

A hangulatod talán még jobb, mint az elmúlt napokban volt, pedig már akkor sem akadt okod panaszra. Minden a lehető legjobban történik szombaton. Tervezz magadnak szabadtéri elfoglaltságot, sétálj, levegőzz minél többet. Napozhatsz is, ha kedved tartja, csak kend le a bőrödet.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Kicsit feledékenyebb lehetsz, mint máskor. Könnyen lehet, valamilyen fontos holmidat leteszed, aztán nem találod többé. Legyél nagyon körültekintő szombaton, mert elhagyhatod a dolgaidat. Kiesik a zsebedből, vagy leteszed a boltban az egyik pultra, s örökre nyoma veszhet…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Szombaton minden okod meglesz a lelkesedésre, a pozitív gondolkodásra. Támogatnak a bolygók akkor is, ha van párod, és természetesen akkor is, ha még keresed a másik feledet. Utóbbi esetében járj nyitott szemmel, mert olyasvalakivel találkozhatsz, aki pillanatok alatt mély nyomot hagy benned.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Szabadtéri programokat válassz szombatra. Nagyon jót tesz neked a friss levegő, mert kívül-belül egyaránt feltölt, felfrissít a jó idő. Aktív időtöltésben érdemes gondolkodnod, tartsd még be az előírásokat, de ezt leszámítva kirándulhatsz, biciklizhetsz, sétálgathatsz, fagyizhatsz akár egész nap.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Szombaton merész ötletek pattanhatnak ki a fejedből, amelynek hatására egyre izgatottabb lehetsz. Az ötletek valóban nagyszerűek, s csak rajtad múlik, melyiket valósítod meg. Viszont ezek hosszabb távra érvényes tervek, nem kell azonnal belevágnod egyikbe sem. Persze, ha kedved tartja, utánanézhetsz bizonyos részleteknek.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Szíved szerint egész nap egyedül lennél szombaton. A jó idő ellenére sem igazán találod még a helyed. A családodnak is szüksége van rád. S hogy ne legyen vita, mindenképpen egyeztess a közös időtöltésről. Megbeszélheted velük, hogy ma saját magadra figyelnél, de a vasárnapot mindenképpen rájuk szánod.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top