Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. május 29.: Pénteken mindent behozhatsz…

Ha bármivel is elmaradtál volna a héten, pénteken még pótolhatsz mindent. A bolygók kedvező fényszögeket, a napi horoszkóp kedvező lehetőségeket jelez...

Kos – napi horoszkóp

Pénteken végre önmagadra találsz. Ismét lelkes és vidám leszel egészen nap, amihez persze biztosan hozzájárul a háromnapos hosszú hétvége is. Ha bármivel is elmaradtál volna a héten, ma könnyedén utolérheted magad. Aztán már csak annyi a dolgod, hogy élvezd a megérdemelt pihenést…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Ami reggel és délelőtt megoldhatatlannak látszik, délutánra teljesen a helyére kerül. Nyugodt lélekkel indulhatsz a hosszú hétvégének, mert mindennel időben végzel. A családi ügyeket érdemes délutánra időzítened, addigra minden “vihar” lecsillapodik, s könnyedén megoldást találsz a legfontosabb kérdésekre.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Lehet, hogy valaki türelmetlenebb lesz veled pénteken, és siettetni akar egész nap. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert ha visszaszólsz, abból csak vita és kapkodás fakad. Legyél nagyon okos, s próbáld észérvekkel meggyőzni, hogy minden feladat időben elkészül. S persze ne élj vissza a bizalommal.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Ha utazást terveztél a hosszú hétvégére, minden a lehető legjobban alakul. De pénteken még jó néhány feladat vár rád, amit mindenképpen be kell fejezned a nyugalmad érdekében. Próbálj tehát az adott munkára koncentrálni, s ne engedd, hogy bármi is elvonja róla a figyelmedet.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Minden a lehető legjobban alakul pénteken. A hangulatod is nagyszerű, s persze örömmel tölt el a gondolat, hogy egyre közelebb a jól megérdemelt pihenés ideje. Ha visszatekintesz a hétre, rájöhetsz, amit néhány napja megoldhatatlan problémának gondoltál, mára köddé vált és szerte foszlott..

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Egyre inkább megnyugszol és visszatér a jó kedved. Délután tedd le a munkát, és felejtsd el jövő hét keddig. A jól megérdemelt pihenés vár rád. Sokat dolgoztál, sokat tettél a héten, ideje magadra is gondolnod. Ha vásárolni akarsz, inkább mára időzítsd, ne hagyd semmiképp se az utolsó pillanatra.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Pénteken behozhatod a lemaradást a horoszkóp szerint

Pénteken behozhatod a lemaradást a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Pénteken érdemes visszatekintened az egész hétre. Gondold át ismét, mi minden történt veled, mit valósítottál meg, és miben kellett esetleg változtatnod. Fontos tanulságokat és következtetések vonhatsz le, melyeket a következő héten a hasznodra fordíthatsz. Persze, ne legyél szigorú magaddal, az eredményekért jár a dicséret.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Pénteken teszteld magad. Figyeld a megérzéseidet, de azt is, hogy az eszed mit súg ugyanabban a helyzetben. Meglepő dolgokat tapasztalhatsz, mert a megérzéseid nagyon hasonlóak, mint amit racionálisan is gondoltál volna. Vagy ki tudja… Lehet, most hallgatsz igazán a belső hangokra.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Pénteken visszatér az optimista hangulatod, amivel a hosszú hétvégét is megalapozod. Ha elutazol a következő három napban, valószínűleg már délelőtt izgatottan várod, hogy végre ismét útra kelhess. Azért okosan tennéd, ha a jelen pillanatra és a megoldandó feladatokra is figyelnél. Legalább egy kicsit…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Fogadd el, te sem tudsz öt napi feladatot egyetlen napba sűríteni. A legfontosabbakra figyelj ma, a többit meg engedd el. Eszedbe se jusson hazavinni a munkát, és a hétvégét azzal tölteni. A család, a párod jogosan lázadnának fel, hogy a pünkösdi hosszú hétvégén sem rájuk figyelsz. Legyél nyugodt, megvár a munka…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Nagyon sok mindent szeretnél a pénteki napodba sűríteni. De ez is csak ugyanúgy 24 óra, mint bármelyik másik nap. Ne hajszold túl magad, mert könnyen kimerülhetsz és lebetegszel. Most egyáltalán nem éri meg, hogy túlórázz, aztán az egész hosszú hétvégén az ágyat nyomd…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Minden okod megvan a jó hangulatra. Itt a háromnapos hosszú hétvége, s valójában az egész hét is egészen jól alakult. Próbáld átgondolni az elmúlt napokat, s tudatosan keresd a pozitív történéseket. Pontosan ezek azok a pillanatok, amelyekből erőt, energiát meríthetsz magadnak.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top