Horoszkóp

Júniusi horoszkóp: különleges lehetőségeket jeleznek a bolygók

A Mars és a Neptunusz együttállásából arra következtethetünk, hogy nyitottabbak lehetünk mások problémájára, és önzetlen cselekedetekre, jótékony munkára ragadtathatjuk magunkat.

Június 13-án a Halak jelében áll együtt a harcias Mars és a sejtelmes Neptunusz bolygó. Kettejük találkozása mellé az érzékeny Hold is társul harmadikként, ami különleges megérzéseket, jósló álmokat, nyitottságot, önzetlenséget hozhat mindenkinek. Ez az igencsak ritka bolygóállás ritka alkalmat jelez, hogy másként tekints önmagadra és persze a környezetedben élőkre is. A júniusi horoszkóp szerint érdemes élni az egészen különleges lehetőséggel, s persze arra is fény derül, mi mindenre számíthatsz az első nyári hónapban.

Kos – júniusi horoszkóp

A szerelmi kapcsolatokban megeshet, hogy valaki olyan dolgokkal tömheti a kedvesednek a fejét, ami nincs jó hatással a kapcsolatotokra. Egészségedre, testi épségedre nagyobb figyelmet kellene fordítanod, mert betegség kivonhat a forgalomból. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy ez kiderüljön, akkor jobban kellene rá vigyáznod. Felettesed olyan dologgal állhat elő, amivel talán nem értesz egyet. Legyél minél visszafogottabb…

Bika – júniusi horoszkóp

Általánosságban elmondható rólad, hogy nem kedveled a változásokat, ám júniusban mégis jól tudsz alkalmazkodni az átalakuló helyzethez. Fontos dolgok kerülhetnek megbeszélésre, akár régóta húzódó ügynek a végére is pontot tehettek. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert megeshet, hogy selejtre adhatsz ki. De az is lehet, hogy rokon miatt kell mélyebben a zsebedbe nyúlni.

Ikrek – júniusi horoszkóp

Olyan átalakulások történhetnek, amelyek miatt nem látsz tisztán. Megeshet, hogy a felettesed állhat elő olyan dologgal, amely miatt zavarodottnak érezheted magad. Ám mindezek ellenére anyagilag nem lesz okod panaszra, mert a bolygók szerint a könyvelésed bevételoldala mutathat nagyobb mozgást. A házasságokban, régi együttélésekben a társadat valószínűleg ingatlan vagy családi dolgok foglalkoztathatják.

Különleges lehetőségeket jelez a horoszkóp júniusra

Különleges lehetőségeket jelez a horoszkóp júniusra (fotó: Getty)

Rák – júniusi horoszkóp

Ha pénzről van szó, júniusban sajnos nem állsz a helyzet magaslatán. Olyan kiadásra kerülhet sor, amelyre nincs ráhatásod, vagyis nem rajtad múlnak most a dolgok. Megeshet, hogy ugyanannyi munkáért kevesebb bért kapsz. A házasságokban, régi együttélésekben világos és egyértelmű kommunikációra van szükség, különben olyan helyzet jöhet létre, amely miatt vitára, sértődésre kerülhet sor.

Oroszlán – júniusi horoszkóp

Olyan változások történhetnek júniusban, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Még az is lehet, hogy olyan élményekben lesz most részed, amelyek miatt varázslatos pillanatokat élhetsz át. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj, mert betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból. A szerelmi kapcsolatokban a kedvesednek mindennél fontosabb lehet a pénz és a nagyobb befolyás…

Szűz – júniusi horoszkóp

Az lenne a legjobb, ha csak lógatnád a lábadat a júniusban, és azt csinálnád, amihez kedvet érzel. Ha ez nem lehetséges, fel kell készülnöd arra, hogy a hátad mögött olyan dolgokat mondhatnak, tehetnek, amelyeket talán el sem tudsz képzelni. Ezért inkább legyél bizalmatlan, minthogy olyan helyzetbe kerülj, amibe nagyon nem szeretnél. A párkapcsolatokban a társadat észrevétlenül tudod manipulálni.

A Mars és a Neptunusz a Halak jelében áll együtt júniusban

A Mars és a Neptunusz a Halak jelében áll együtt júniusban (fotó: Getty)

Mérleg – júniusi horoszkóp

Még az is megeshet, hogy ami valakinek kárt, az neked most hasznot hoz. Emiatt ne érezz lelkiismeret furdalást, hiszen te nem tettél semmi rosszat. Ha nincs állásod, ne aggódj, a sors ebben a nehéz helyzetben sem hagy magadra. A kollégáid között vannak olyanok, akik úgy hazudhatnak, mintha könyvből olvasnák. Nagyon oda kell figyelni arra, amit csinálsz, mert hibát véthetsz. Legyél résen júniusban.

Skorpió – júniusi horoszkóp

Összességében pompásnak nevezhető a júniusi hónapod, amikor több olyan dolgot sikerülhet megvalósítani, amelyet tervbe vettél, vagy amelyekre a korábbi korlátozások miatt nem kerülhetett sor. A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal olyan dolgok történhetnek, amikor nagy szüksége lehet arra, hogy az eseményeket veled megbeszélje. Ha szülő vagy, a csemetédet mesteri módon tudod arrafelé terelni, amit jónak tartasz.

Nyilas – júniusi horoszkóp

Még az is lehet, többször járhatnak a gondolataid egy olyan személy körül, akivel már nem vagy kapcsolatban, és aki nagyon hiányzik neked. Olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amelyet talán még a legmerészebb álmodban sem láttál, és amely miatt örömödben fülig érhet a szád. A pénzedre jobban vigyázz júniusban, mert könnyen meglophatnak, vagy olyasmire adhatsz ki pénzt, ami nem éri meg az árát.

Meglepő lehetőségeket jeleznek a bolygók júniusra

Meglepő lehetőségeket jeleznek a bolygók júniusra (fotó: Getty)

Bak – júniusi horoszkóp

Igazság szerint most nem könnyű veled az élet. Hajlamossá válhatsz a makacskodásra, olyan dolgokhoz ragaszkodhatsz, amelyeknek talán már régen lejárt az ideje. Ha nem fogsz önként változtatni az életeden, akkor fel kell készülnöd, hogy a sors kényszeríthet majd ebbe a helyzetbe, és ennek bizony nem fogsz örülni. A szerelmi életed felpezsdülhet, váratlanul szúródhat Ámor nyila a szíved közepébe.

Vízöntő – júniusi horoszkóp

Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert a bevételek mellett olyan kiadásra is sor kerülhet, amely egyébként elkerülhető lenne. Amennyiben szülő vagy, akkor a szülőtársaddal a gyermeketek miatt az anyagiak terén kerülhet sor nézeteltérésre. Kollégával nagy lehet a megértés, de az is megeshet, hogy éghet a kezed alatt a munka, és egyszerűen élvezed azt, amit csinálhatsz.

Halak – júniusi horoszkóp

Júniusban egyáltalán nem kizárt, hogy a kedveseddel olyan tökéletes lesz közöttetek a kommunikáció, hogy félszavakból is megérthetitek egymást. De az is lehet, akivel most hoz össze a sors, azzal a személlyel nagy lehet közöttetek majd az összhang. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lesz szükséged, mert akár becsaphatnak, vagy olyasmire adhatsz ki, amivel nyomban meg is célozhatod a szemetest. Legyél résen mindenképpen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top