Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. június 3.: Szerdán a türelmet tesztelik a bolygók

Szerdán többször is úgy érezheted, elég volt abból, amit most eléd hoz az élet. A tűrőképességedet, a türelmedet tesztelik a bolygók. A napi horoszkóp arra kér, legyél kitartó, mert szerencsére nem tart sokáig...

Kos – napi horoszkóp

Biztosan nagyon unod már, hogy folyton a türelmedet teszteli az élet. Igazad van, de mégsem nagyon tehetsz mást, mint próbálsz megfelelni az elvárásoknak, a kihívásoknak. Minél inkább ellenállsz ugyanis, annál több és nehezebb próbatétel elé állít az élet. Felelj meg az elsőnek, s máris kipipáltad a feladatot.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Nagy szükséged lesz szerdán, hogy tiszta fejjel és higgadtan gondolkodj, cselekedj. Főleg a párkapcsolatod veszélyére hívják fel a figyelmet a bolygók. Legyél minél kedvesebb és megértőbb a pároddal, még akkor is, ha most mindenért hajlamos megbántódni. Ne veszítsd el a türelmedet, és ne orrolj meg rá.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Optimistán, vidáman, jó kedvűen ébredsz reggel. Tartsd meg ezt a pozitív életérzést egész nap, mert a többieknek is sokat segítesz a kisugárzásoddal. Ne hagyd, hogy bárki is lerombolja a hangulatodat, még akkor sem, ha tényleg mindent megtesz érte… Legyél önmagad, ez a legfontosabb!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Neked semmi okod sem lehet panaszra szerdán. Mivel a nap nyertesei közé tartozol, jól tennéd, ha végiggondolnád, mi mindenért érezhetsz hálát az életedben. Ez az érzés ugyanis megsokszorozza a jót. Hajlamos lehetsz elfeledkezni róla, s csak a negatívumokra gondolni. Az örömöket keresd, és figyeld a pozitív változásokat!

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Nem vagy a legkönnyebb helyzetben szerdán. A karrieredet, a munkádat a magánéleteddel kellene egyensúlyba hoznod ma. Könnyen lehet, számos komoly kihívás vár a munkahelyeden, de egyidejűleg a család ügyeit is rendezned kellene. S most még fontossági sorrendet sem készíthetsz. Valamit mégis ki kell találnod, hogy ne csússz szét…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

A munkádban újabb változások várnak. Talán, amit most már biztosnak hittél, az is újra változik. A legjobb lenne, ha semmihez sem ragaszkodnál. A rugalmasság talán sosem volt ennyire fontos, mint mostanában. Amíg ki nem tisztul teljesen a kép, fontos, hogy semmihez se ragaszkodj, csak tedd a dolgod, mintha a holnap nem számítana…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A türelmet tesztelik a bolygók szerdán

A türelmet tesztelik a bolygók szerdán (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

A szerda nem kedvez a pénzügyeknek. Azt is nagyon jól tennéd, ha semmit sem vásárolnál, maximum csak a nélkülözhetetlen és halaszthatatlan dolgokat. Vigyázz most nagyon a pénzedre, még csak a hónap eleje van, nagyon rosszul jönne, ha máris veszteséggel kellene számolnod.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Nagyon érzékenyen reagálsz szerdán mindenféle megnyilvánulásra. Úgy érzed, téged támad és provokál ma mindenki. Próbáld észrevenni, hogy te vagy sokkal érzékenyebb, mint általában. Szerencsére ez az érzés egy-két nap alatt elmúlik, ezért sem érdemes túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Nagyon pozitív tulajdonság a segítőkészség. De észre kell venned, hogy mikor játszod a megmentő szerepét. Szerdán hajlamos lehetsz mindent félretenni, és csak másokkal foglalkozni. Ez is lehet sok, tehát csak annak és akkor segíts, aki tényleg kéri tőled. Egyébként meg magadra figyelj, neked is szükséged van töltődésre.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Nyugodt és békés nap lehet a szerda. Könnyen megtalálod a közös hangot a többiekkel, s ezért megtörténhet, hogy kérik a véleményedet bizonyos szituációkban. Segíthetsz természetesen, de csak magadról beszélj, például azt mondd el, te mit és hogyan tennél adott helyzetben. Kéretlenül semmi esetre se adj tanácsot!

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Egész nap úgy érzed, lázadnod kell az aktuális rend és elvárások ellen. Valahogy semmihez sem fűlik ma igazán a fogad. A párod sem lesz könnyű helyzetben, ha meg akar érteni téged. Igazság szerint pontosan azt nem akarod, hogy bárki is értse a reakciódat. Ma csak arra vágysz, hogy mindenki hagyjon magadra.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Kettős érzésed lesz ma. Egyrészt bizakodó vagy, mert érzed, hogy a lehető legjobb irányban halad most az életed, másrészt hajlamos lehetsz elbizonytalanodni, hogy ez az egész túl szép hozzá, hogy igaz is legyen. Van időd, ráérsz! Szóval, semmivel sem kell kapkodnod. Egy-két nap, és kitisztul minden – a fejedben is.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top